- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
Yine tek transfer ediliyor diye biliyorumKızlar ilk deneme başarısız olursa, ikincide iki embriyo mu transfer ediliyor?
Benim de salı günü randevum var 32.haftadayim izne ıayrıldım artık çok şükür yavaş yavaş hazırlıkları yapıp bitireceğim Rabbim buradaki herkese nasip etsinSalı günü gideceğiz cnm cuma günü gidemedim. Sen ne yaptın?
Amin darısı bizlereBenim de salı günü randevum var 32.haftadayim izne ıayrıldım artık çok şükür yavaş yavaş hazırlıkları yapıp bitireceğim Rabbim buradaki herkese nasip etsin
Vallahi gercekten bir ailemle bir de sizlerle paylaşıyorum cok saolun. Iyiyim ama biraz atesim cıktı sirkeli su, limonlu cay biraz daha iyiyim şükür. Inşallah yavrum tutunmuştur bana. Rabbim isteyen herkese nasip etsinAllah yüzünü güldürsün canım, nasio etsin hayırlısıyla. Ben de bir süredir tedavi mevzularını kimseyle konuşmadığım için duaya ihtiyaç duyduğumda buraya yazıyorum hep.birbirimze destek oluyoruz, güzel günlerimizi de görüp birlikte sevinelim inş :) bol su içmeni öneriyorum ben özellikle. 3 lt ye hedefle kendini..
Amin canım çok sağol. Darısı nurdan güzel haberler almayaAmin darısı bizlere
Ne çabuk geçiyor zaman
Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin cnm
Benim bu üçüncü denemem olmasına rağmen yine de tek transfer yapıldı İnşâAllah bu sefer tutunur Rabbim isteyen herkese nasip etsinKızlar ilk deneme başarısız olursa, ikincide iki embriyo mu transfer ediliyor?
Cnm o prednol sanrm yapıyo düşürüyo vücudu bnm diğer transfermdede oldu ve korkma turmştu suan bnde transfermn 5.gnündeym biraz acıyo yine şişti sanrm ama geçer korkma bnm transferin ertesi gnü yanağmm şişti ilthaptan bişy olmaz doktra sordm ilç kullanma ddi kötü bşy olsa risk alıp kullan derdilerMerhaba benm transferden sonra boğazlarım şişti. Böyle gribal bişey yaşayıp tutan var mı? Bu Boğaz şişliği yüzünden tutunmasına engel olacak diye çok korkuyorum. Transferimin 2. Günündeyim
İyi vari biraz içim rahatladı insan korkuyor bişey olacak diye. Senin ilki düştü mü bu ikinci transferim demişşin ya kusura bakma anlayamdmCnm o prednol sanrm yapıyo düşürüyo vücudu bnm diğer transfermdede oldu ve korkma turmştu suan bnde transfermn 5.gnündeym biraz acıyo yine şişti sanrm ama geçer korkma bnm transferin ertesi gnü yanağmm şişti ilthaptan bişy olmaz doktra sordm ilç kullanma ddi kötü bşy olsa risk alıp kullan derdiler
Canım ben de dün transfer oldum ateaim cıktı bogazım sisti insallah bebislerimize birsey olmaz bize tutunurlarMerhaba benm transferden sonra boğazlarım şişti. Böyle gribal bişey yaşayıp tutan var mı? Bu Boğaz şişliği yüzünden tutunmasına engel olacak diye çok korkuyorum. Transferimin 2. Günündeyim
Ben 42 yaşındayım kesinlikle normal doğum düşünüyorum. Doktorumlada konuştuk. Onunda ilk önceliği normal doğum anneve bebek sağlığı için en uygun olan normal doğumdır dedi. Ama ters bir durum olursa tansiyon olma ihtimali var ilk olasılık o zaman ikinizide riske atmayız dedi. Bekleyelim vücudun n ve hamileliğin gidişatı karar versin dedi. tamam dedik Allah en hayırlısunı nasip etsin diye dua ediyorum. Tüm hamilelere hayırlı doğumlar dilerim. Çabanlaysnlarada tez zamanda hamilelik nasip oldun inşallahS sinkarKediligelin ve diğer hamisler doğumu nasıl düşünüyorsunuz ben korktuğum için sezeryan düşünüyorum.araştırdığım kadarıyla çok nadir normal doğum yapan tüp bebek annesi var . Bu konuda semra hoca nin görüşünü bilen var mi ?
Ya tabi normal olan doğru olandır . Ama ben bu korkuyla dogurabilecegimi sanmıyorum. Bizim ailedeki genetik çok zor oluyor doğumlar bi sürü dikişleri oluyor alttan oyuzdenBen 42 yaşındayım kesinlikle normal doğum düşünüyorum. Doktorumlada konuştuk. Onunda ilk önceliği normal doğum anneve bebek sağlığı için en uygun olan normal doğumdır dedi. Ama ters bir durum olursa tansiyon olma ihtimali var ilk olasılık o zaman ikinizide riske atmayız dedi. Bekleyelim vücudun n ve hamileliğin gidişatı karar versin dedi. tamam dedik Allah en hayırlısunı nasip etsin diye dua ediyorum. Tüm hamilelere hayırlı doğumlar dilerim. Çabanlaysnlarada tez zamanda hamilelik nasip oldun inşallah
Anladım cnm ilk defa geldi bakalım bnde korktumBen kullandım cnm haftada 1 vuruluyordum kırmızı kan gelmediği sürece korkma
İnş devamı gelmez canım dediğin gb sağlıkla kucağımıza alırız. Bende Şimdi 3 gün arayla 3 tane vurulacağım. Sonra gidişe göre mi karar verir bilemedim.Cnm ben de vuruluyorum 4.cüyü vuruldum 2 tanede fitil verdi doktor günlük progestan iğnem var birde kesenin etrafında küçük bi kanama alanı görüldü dün ondan verildi inşallah devamı gelmez ve hayırlısıyla sağlıkla sıhatle atlatırız evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallah sağlıkla
O iğne çok iyi cnm korkmaAnladım cnm ilk defa geldi bakalım bnde korktum
Doktorunun ne dediğide önemli tabiki korkuyorsan sezeryan yapman daha doğru. Korku hem sana hem bebeğe zarar verir. Allah en hayırlısını nasip etsin. Doğum ne zaman ortalama olarak. Bana 31 ağustos dediler 6 temmuzda tekrar görüp karar verecekler bakalım. Korku yok heyecan çokYa tabi normal olan doğru olandır . Ama ben bu korkuyla dogurabilecegimi sanmıyorum. Bizim ailedeki genetik çok zor oluyor doğumlar bi sürü dikişleri oluyor alttan oyuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?