Doktorunun ne dediğide önemli tabiki korkuyorsan sezeryan yapman daha doğru. Korku hem sana hem bebeğe zarar verir. Allah en hayırlısını nasip etsin. Doğum ne zaman ortalama olarak. Bana 31 ağustos dediler 6 temmuzda tekrar görüp karar verecekler bakalım. Korku yok heyecan çokYa tabi normal olan doğru olandır . Ama ben bu korkuyla dogurabilecegimi sanmıyorum. Bizim ailedeki genetik çok zor oluyor doğumlar bi sürü dikişleri oluyor alttan oyuzden
Benim normal olursa haziranda bayrama denk geliyor maalesef . Doktorum da izinde olabilirk artık nobetteki doktor kimse o yapabilirmis . Bu da benim için negatif bir şey.bu arada sen nickini mi değiştirdin ?seni hatırlıyorum ama adın bu değildi bebeğin cinsiyeti ne ?Doktorunun ne dediğide önemli tabiki korkuyorsan sezeryan yapman daha doğru. Korku hem sana hem bebeğe zarar verir. Allah en hayırlısını nasip etsin. Doğum ne zaman ortalama olarak. Bana 31 ağustos dediler 6 temmuzda tekrar görüp karar verecekler bakalım. Korku yok heyecan çok
Arkadaşlar diş için transfer ve hamilelik döneminde tuzlu suyla gargara yapın bende dişten çok çektiğim için biliyorum en iyisi zararsızı çünkü.Cnm o prednol sanrm yapıyo düşürüyo vücudu bnm diğer transfermdede oldu ve korkma turmştu suan bnde transfermn 5.gnündeym biraz acıyo yine şişti sanrm ama geçer korkma bnm transferin ertesi gnü yanağmm şişti ilthaptan bişy olmaz doktra sordm ilç kullanma ddi kötü bşy olsa risk alıp kullan derdiler
niobe35 dim değiştirdim. kızım olacak ben tedaviye başladığım dönem hamile haberini paylaşmıştın. Ben yurtdışındayım kontrolleri yapan doktor doğuma girmiyor byrda sadece dua ediyorum hayırlısu için seninde mayısta netleşir büyük olasılık seryansa gün verilir. son andada sezeryana geçilebilir ama türkiyede sezeryan kararı çabuk ve kolay veriliyor. inşallah güzel olacakBenim normal olursa haziranda bayrama denk geliyor maalesef . Doktorum da izinde olabilirk artık nobetteki doktor kimse o yapabilirmis . Bu da benim için negatif bir şey.bu arada sen nickini mi değiştirdin ?seni hatırlıyorum ama adın bu değildi bebeğin cinsiyeti ne ?
Evet doğru niobe . Burda sezeryan kolay canım . Yurt dışında böyle degil biliyorum.Hatta artık bazı hastanelerde normal doğum daha pahallı neden bilmiyorum. Rabbim hayırlı bi şekilde saglicakla kavuşmayı nasip etsin inşallah bebeklerimizeniobe35 dim değiştirdim. kızım olacak ben tedaviye başladığım dönem hamile haberini paylaşmıştın. Ben yurtdışındayım kontrolleri yapan doktor doğuma girmiyor byrda sadece dua ediyorum hayırlısu için seninde mayısta netleşir büyük olasılık seryansa gün verilir. son andada sezeryana geçilebilir ama türkiyede sezeryan kararı çabuk ve kolay veriliyor. inşallah güzel olacak
Evet cnm 6haftalk dşük oldu bu ikinci denenemİyi vari biraz içim rahatladı insan korkuyor bişey olacak diye. Senin ilki düştü mü bu ikinci transferim demişşin ya kusura bakma anlayamdm
Bu hayırlısı olsun inşallah son olsun alla herkesin gönlündekini hayırlısıyla bu sefer nasip etsinEvet cnm 6haftalk dşük oldu bu ikinci denenem
amin inşallah o günleride görürüz allahın izniyle hayırla güxellikleEvet doğru niobe . Burda sezeryan kolay canım . Yurt dışında böyle degil biliyorum.Hatta artık bazı hastanelerde normal doğum daha pahallı neden bilmiyorum. Rabbim hayırlı bi şekilde saglicakla kavuşmayı nasip etsin inşallah bebeklerimize
Amin inş geçen sefer tuttuğunda bişey hissettin mi bir belirti falan var mıydı? Çok erken gerçi ama hiçbirşeyde hissetmiyorum bir adet 9cakmışşın gibi bir ağrı oluyor arada o kadaramin inşallah o günleride görürüz allahın izniyle hayırla güxellikle
. Canım ben ilk günden beri normal düşünüyorum. Açıkçası sezeryan beni korkutuyor. Doktorumda bu konuda teşvik ediyor. Semra hocanın fikrini bilmiyorum. Ama gebelik gerçekleştikten sonra bizimde diğer hamillerden bir farkımız kalmıyor. Yöntemimiz farklı sadeceS sinkarKediligelin ve diğer hamisler doğumu nasıl düşünüyorsunuz ben korktuğum için sezeryan düşünüyorum.araştırdığım kadarıyla çok nadir normal doğum yapan tüp bebek annesi var . Bu konuda semra hoca nin görüşünü bilen var mi ?
Rabbim hayırlısıylaAmin inş geçen sefer tuttuğunda bişey hissettin mi bir belirti falan var mıydı? Çok erken gerçi ama hiçbirşeyde hissetmiyorum bir adet 9cakmışşın gibi bir ağrı oluyor arada o kadar
hayırlusıyla tutmuştur canım rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşaallahAmin inş geçen sefer tuttuğunda bişey hissettin mi bir belirti falan var mıydı? Çok erken gerçi ama hiçbirşeyde hissetmiyorum bir adet 9cakmışşın gibi bir ağrı oluyor arada o kadar
benim çok bariz belirti diyeceğim bir şey olmadı. Sadece çok çabuk acıkıyordum o ara. Normal yemekle arası olmaysn ben sık sık yeme isteği duymuştum. Benim belirtim o oldu.Amin inş geçen sefer tuttuğunda bişey hissettin mi bir belirti falan var mıydı? Çok erken gerçi ama hiçbirşeyde hissetmiyorum bir adet 9cakmışşın gibi bir ağrı oluyor arada o kadar
Semra hocanın görüşünü bilmiyorum ams tüp bebek yaptırman normal doğuma engel değil, eğer hersey yolundaysa normal doğum yapabilirsin. sezaryanın riski normal doğuma göre herzaman daha fazladır. Bizim ülke zaten sezaryen doğumda dünya birincisi. Artık tüp bebek yaptırmasan bile normal doğum yapana,zor rastlıyoruz :)S sinkarKediligelin ve diğer hamisler doğumu nasıl düşünüyorsunuz ben korktuğum için sezeryan düşünüyorum.araştırdığım kadarıyla çok nadir normal doğum yapan tüp bebek annesi var . Bu konuda semra hoca nin görüşünü bilen var mi ?
Merhaba e2 yuksek ciktigi zaman lucrin veriyorlar. Verirlerse sıkıntı yapma benim 2 tedavimde lucrin kullanilmisti. Kac yumurtan olusmusARkadaşlar merhaba çatlatma iğnesinde ovitrelle ve lurcinin farkı nedir bilen var mı?
Ohss ihtimali fazla olduğu durumlarda veriliyor lucrin.ARkadaşlar merhaba çatlatma iğnesinde ovitrelle ve lurcinin farkı nedir bilen var mı?
Hemşire geçen gün Büyük ihtimal ovirelle olacak demişti. Bugün kontrolden sonra lucrin dedi gönül hanım e2 değerime baktım 4496 çıkmış. 11 tane büyük yumurtan var diğerleri biraz daha küçük dedi artık büyür mü bilmem yaklaşık 10 üstü toplanır dedi.ama bizi 5 güne götürecek yumurtalar önemli dedi.sanırım yumurta 20 ml ve üstü olunca 5.güne götürme ihtimali daha yüksekmiş bu şekildeki yumurtam 5 taneymiş. Bakalım hayırlısı olsun inşallah.bugün lucrin vuracağımMerhaba e2 yuksek ciktigi zaman lucrin veriyorlar. Verirlerse sıkıntı yapma benim 2 tedavimde lucrin kullanilmisti. Kac yumurtan olusmus
Hayirlisi olsun. Insallah guzel embriyolarin oluşurHemşire geçen gün Büyük ihtimal ovirelle olacak demişti. Bugün kontrolden sonra lucrin dedi gönül hanım e2 değerime baktım 4496 çıkmış. 11 tane büyük yumurtan var diğerleri biraz daha küçük dedi artık büyür mü bilmem yaklaşık 10 üstü toplanır dedi.ama bizi 5 güne götürecek yumurtalar önemli dedi.sanırım yumurta 20 ml ve üstü olunca 5.güne götürme ihtimali daha yüksekmiş bu şekildeki yumurtam 5 taneymiş. Bakalım hayırlısı olsun inşallah.bugün lucrin vuracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?