Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim son kontrolde 21mm 20mm 18 mm 19mm seklindeydi yani 20 ustu 3 taneydi ama demekki o 2 gunde buyumus hatta 16mm saydiklari bile olgun cikti hiç moralini bozma
Hayırlısı inşallah.senin bugün kaçıncı gündü embriyolarda bilgi geldi mi nasıllarmış

Adetin 2. Günü değerlerim
Arkadaşlar sizce nasıl
Salı günü Semra hoca ile güreşeceğim psikolojik mi bilmiyorum 200 doz gonalf kullanıyorum baş ağrım var.
Öncekinde çok şişmiştim . Yumurtalığım burkulmuştu ondan korku var sanırım

ARkadaşlar merhaba çatlatma iğnesinde ovitrelle ve lurcinin farkı nedir bilen var mı?
Çok yumurta olunca ovitrelle ohss yapıyor Benin ilk tedavimde olduğu gibi ikinci tedaviyi başka merkezde yaptım uyardım gonapeptyl vermişti lucrinle aynıymış bu son tedavimde de elimde kalan gonapeptyl çoktu yücel beye sordum yine lucrin dedi ama elinde varsa gonapeptyl de kullanabilirsin dedi çok şükür bi sıkıntı çıkmadı
Kızlar hapşırmaktan bihal oldum galiba grip oldum napayım transfer 2. Günü
Bi gün var aramızda dikkat et kendine tuzlu su çekebilirsin burnuna ama tuz az olsun dikkatle çek genzini yakmasın çok geçmiş olsun ben adet olduğum zamanda tedavimin başında mahvoldum çok şükür iyi ki o zaman oldum :)
Arkadaşlar donmuş embriyo transferinde transfer tarihi son görülen adetten kaç gün sonra oluyor
Ben 5 Nisan'da adet oldum 20 Nisan'da transferim oldu canım 25 günde bir adet görüyorum adet gün sayısına ve yumurtlama gününe bağlı

Merhaba hanımlar bugün transferşmin 3. Günü olduğum günüde sayarsak adet olacakmışım gibi ağrılarım var yine mi olmadı acaba çok canım sıkıldı moralim düştü yine

Doğum ne zaman canım?

Canım sezeryan bebek açısından riski az gibi duruyor. Hani memorial de her yerde gazete haberleri varya Orda bi yerde semra hoca epidural önermişti ama epudural normal doğum mu yoksa sezeryan miydi hatırlamıyorum.

Eklentiler

• Screenshot_2018-04-22-23-46-47.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 42
Bugün bende de karın ağrısı başladı akşam üzeri kasıklarım da ağrıyor. Çatlatma iğnemi vurdum bana da lucrin verdi. salı günü opu inşallah

Canım değerlerin normal gözüküyor.kendini rahatlat lütfen aynı şey tekrar olmayacak

Bugün bende de karın ağrısı başladı akşam üzeri kasıklarım da ağrıyor. Çatlatma iğnemi vurdum bana da lucrin verdi. salı günü opu inşallah
Hayırlı olsun canım benim naturel transfer oldu dondurulmuş. Ovitrelle verdi naturel siklus tek yumurta olduğu için yani opuda lucrin transferde ovitrelle

Ne çabuk oldu maşallah genetik testi yaptırdın mı?
Bizde memorial de sırf testlere 2 bin ödedik
Canım değerlerin normal gözüküyor.kendini rahatlat lütfen aynı şey tekrar olmayacak
saol cnm çok heyecanlıyım ondan galiba

Ne çabuk oldu maşallah genetik testi yaptırdın mı?
Bizde memorial de sırf testlere 2 bin ödedik

saol cnm çok heyecanlıyım ondan galiba
Testler memorialda pahalı biz devlette yaptıracağız henüz yaptırmadık.yarın opu olacak dualarınızı bekliyorum.seninde tedavin hayırlı uğurlu olsun

Testler memorialda pahalı biz devlette yaptıracağız henüz yaptırmadık.yarın opu olacak dualarınızı bekliyorum.seninde tedavin hayırlı uğurlu olsun
Dualarım seninle canım .. çok güzel sonuçların olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…