Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar günaydın opu sonrası dört gün geçmesine rağmen yumurtalıklarım fazlasıyla ağrıyor normalmidir
Çok mu yumurtan toplanmıştı cnm
Arkadan gelenler büyüyor bazen benim ilkinde öyle olmuştu ama hemşirelere sor istersen cnm bana opudan sonra cetrodite vermişlerdi.

Göğüs ucum çok acyo ve arada kask bel ağrsı başka bşy hisstmdm cnm ha bir de bol bol rüyaabklm inşallah herşey güzel gider sevindm ama dha çok korku var hayırlısı bklm
Hayırlısı olsun inş hayırlı gebelik olsun. Göğüs ucun ilk günden beri acıyormuydu Benin’de 3 . Günümde bende hiçbirşey yok ondan sizlerde neler oldu bende kibir gariplik var diye tedirgin oluyorm

Cnm inşallah kese oluşur dış gbelik olmaz bi kez olmştu korkuyorm allahm sağlıkla kucağma almayı nasip etsn sizlerede banada
Sende benden az değilsin hemen kötü düşünme ayrıca ne olucaksa olucak stres yaparak bunu ne engelleyebiliriz ne geciktirebiliriz korkularını bi kenara koy bugün sevin sadece

Hayırlısı olsun inş hayırlı gebelik olsun. Göğüs ucun ilk günden beri acıyormuydu Benin’de 3 . Günümde bende hiçbirşey yok ondan sizlerde neler oldu bende kibir gariplik var diye tedirgin oluyorm
İki üç gndr göğs ucumda acı var cnm kasğm ilk gn ağrdı sonra geçmişti dünden beri var çok üçüncü günde olmştu yani aslnda ara ara vardı hep ama öyle çk dgldi haff hafif

Sende benden az değilsin hemen kötü düşünme ayrıca ne olucaksa olucak stres yaparak bunu ne engelleyebiliriz ne geciktirebiliriz korkularını bi kenara koy bugün sevin sadece
Ah cnm korkuyorm kayıplardan allahım korusun yürüyüşm bile değişti sanki çocuk dışarda ayağm kprdatnca dşüp gtçe gbi saçmalyrm ama napym dşarı çkmaktan korkyorm çkmamak daha mı iyi olr bilmyrm sencee??

Merhaba hanımlar bugün transferşmin 3. Günü olduğum günüde sayarsak adet olacakmışım gibi ağrılarım var yine mi olmadı acaba çok canım sıkıldı moralim düştü yine
Kuzum öncelikle cevabın için teşekkürler. Canım nolur olumlu düsün. Sanki aynı gün transfer olmusuz. Hangi doktor yaptı transferini. Yücel hoca bana adet olcakmıs gibi bel ve kasık agrısı normal demisti. Inanıyorum 7 gün sonra insallah sayfamız müjdeli haberlerle dolsun

Doğal takil en büyük zarar stres cnm normal yaşamına dön sadece ağır kaldırma ağır iş yapma natural siklus dmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…