Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
Çok mu yumurtan toplanmıştı cnmKızlar günaydın opu sonrası dört gün geçmesine rağmen yumurtalıklarım fazlasıyla ağrıyor normalmidir
Çok değil 8toplandı sanırım dediğin gibi olabilir en iyisi sormak teşşekürlerÇok mu yumurtan toplanmıştı cnm
Arkadan gelenler büyüyor bazen benim ilkinde öyle olmuştu ama hemşirelere sor istersen cnm bana opudan sonra cetrodite vermişlerdi.
Bazılarının etkiliyor canım .13. Temmuz gibi dedi doktor önde gitmesi doğumu etikiliyor mu bilmiyorum.
Tebrikler canım Rabbim devamini getirsin saglikla kucagina aldigin günleri göstersin InsallahKızlar bgn 6.günüm
İkinci çizgi hayalet şeklinde çıkmış inş olmuştur. Hiç belirtin varmıydıKızlar bgn 6.günüm
Amin cnm inşallahhTebrikler canım Rabbim devamini getirsin saglikla kucagina aldigin günleri göstersin Insallah
Göğüs ucum çok acyo ve arada kask bel ağrsı başka bşy hisstmdm cnm ha bir de bol bol rüyaabklm inşallah herşey güzel gider sevindm ama dha çok korku var hayırlısı bklmİkinci çizgi hayalet şeklinde çıkmış inş olmuştur. Hiç belirtin varmıydı
Maşallah cnm vardır kesin artık Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin :)Kızlar bgn 6.günüm
Cnm inşallah kese oluşur dış gbelik olmaz bi kez olmştu korkuyorm allahm sağlıkla kucağma almayı nasip etsn sizlerede banadaMaşallah cnm vardır kesin artık Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin :)
Hayırlısı olsun inş hayırlı gebelik olsun. Göğüs ucun ilk günden beri acıyormuydu Benin’de 3 . Günümde bende hiçbirşey yok ondan sizlerde neler oldu bende kibir gariplik var diye tedirgin oluyormGöğüs ucum çok acyo ve arada kask bel ağrsı başka bşy hisstmdm cnm ha bir de bol bol rüyaabklm inşallah herşey güzel gider sevindm ama dha çok korku var hayırlısı bklm
Sende benden az değilsin hemen kötü düşünme ayrıca ne olucaksa olucak stres yaparak bunu ne engelleyebiliriz ne geciktirebiliriz korkularını bi kenara koy bugün sevin sadeceCnm inşallah kese oluşur dış gbelik olmaz bi kez olmştu korkuyorm allahm sağlıkla kucağma almayı nasip etsn sizlerede banada
İki üç gndr göğs ucumda acı var cnm kasğm ilk gn ağrdı sonra geçmişti dünden beri var çok üçüncü günde olmştu yani aslnda ara ara vardı hep ama öyle çk dgldi haff hafifHayırlısı olsun inş hayırlı gebelik olsun. Göğüs ucun ilk günden beri acıyormuydu Benin’de 3 . Günümde bende hiçbirşey yok ondan sizlerde neler oldu bende kibir gariplik var diye tedirgin oluyorm
Ah cnm korkuyorm kayıplardan allahım korusun yürüyüşm bile değişti sanki çocuk dışarda ayağm kprdatnca dşüp gtçe gbi saçmalyrm ama napym dşarı çkmaktan korkyorm çkmamak daha mı iyi olr bilmyrm sencee??Sende benden az değilsin hemen kötü düşünme ayrıca ne olucaksa olucak stres yaparak bunu ne engelleyebiliriz ne geciktirebiliriz korkularını bi kenara koy bugün sevin sadece
Saol cnm inşallah sağlıkla devam eder dualarınıza bnide katın lütfennnnnn
Kuzum öncelikle cevabın için teşekkürler. Canım nolur olumlu düsün. Sanki aynı gün transfer olmusuz. Hangi doktor yaptı transferini. Yücel hoca bana adet olcakmıs gibi bel ve kasık agrısı normal demisti. Inanıyorum 7 gün sonra insallah sayfamız müjdeli haberlerle dolsunMerhaba hanımlar bugün transferşmin 3. Günü olduğum günüde sayarsak adet olacakmışım gibi ağrılarım var yine mi olmadı acaba çok canım sıkıldı moralim düştü yine
Doğal takil en büyük zarar stres cnm normal yaşamına dön sadece ağır kaldırma ağır iş yapma natural siklus dmiAh cnm korkuyorm kayıplardan allahım korusun yürüyüşm bile değişti sanki çocuk dışarda ayağm kprdatnca dşüp gtçe gbi saçmalyrm ama napym dşarı çkmaktan korkyorm çkmamak daha mı iyi olr bilmyrm sencee??
Evet cnm naturl doğru diyosum cnm hayırlısı bakalmDoğal takil en büyük zarar stres cnm normal yaşamına dön sadece ağır kaldırma ağır iş yapma natural siklus dmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?