- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
Ben bile halen allahım ne olur sağlıkla devam etsin diye dua ediyorumSaol cnm inşallah sağlıkla devam eder dualarınıza bnide katın lütfennnnnn
Ayy çok güzel hayırlısı olsun inş, ben de bekle bekle nihayet transfer günü aldım.hayırlısı olsun inşKızlar yarın 12de semra hoca transferim yapicak :)
Çok şükür canım inşallah bu sefer kucağımiza alacağımız sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olur :)Ayy çok güzel hayırlısı olsun inş, ben de bekle bekle nihayet transfer günü aldım.hayırlısı olsun inş
İnş canım ben çok gerildim ya 28ind transfer dediler. Naturel mi senin ?Çok şükür canım inşallah bu sefer kucağımiza alacağımız sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olur :)
Gerilme cnm bende 2 gün önce gergindim ama şu an daha iyiyim benimde natural 2.defa natural oluyorum ins bu defa sin olurİnş canım ben çok gerildim ya 28ind transfer dediler. Naturel mi senin ?
Benim ilk kez olacak bakalım hayırlısı. İlkinde neden olumsuz olduğu ile ilgili bişi demişler miydi?Gerilme cnm bende 2 gün önce gergindim ama şu an daha iyiyim benimde natural 2.defa natural oluyorum ins bu defa sin olur
Bu benim 3. Canım ilki düşük oldu 2.negatif oldu bi açıklamaları yok maalesef bu son zaten bu merkezde ins sağ salim kucağıma alirimBenim ilk kez olacak bakalım hayırlısı. İlkinde neden olumsuz olduğu ile ilgili bişi demişler miydi?
İnş canım benim. Problem neydi sizde? Sana da prednol antibiyotik fln verdi mi? Embriyo kaliten neydi?Bu benim 3. Canım ilki düşük oldu 2.negatif oldu bi açıklamaları yok maalesef bu son zaten bu merkezde ins sağ salim kucağıma alirim
Hayırlı olsun bol şansKızlar yarın 12de semra hoca transferim yapicak :)
Benim de kalır herhalde toz su cnmMerhaba arkadaşlar elinde gonal f 450 olan varsa ilgileniyorum ltfn dönüş yapın...
Canım zaten normal doğumda istenmeyen .bir durumla karşılaşıldığı zaman hemen sezaryena alıyorlar. Adı üstünde normal doğum yane olması gereken doğum şekli sırf korku yüzünden doğal olan bir yöntemden vazgeçilmemesi gerekiyor. Artık normal doğum da bebek ölümleri yada bu tür komplikasyonlara çok çok az rastlanıyorCanım sezeryan bebek açısından riski az gibi duruyor. Hani memorial de her yerde gazete haberleri varya Orda bi yerde semra hoca epidural önermişti ama epudural normal doğum mu yoksa sezeryan miydi hatırlamıyorum.
Sen benden önce olsan belki cesaretlenirdim ama korku kötü yönde etkiliyor maalesef. Hayırlısı olsunCanım zaten normal doğumda istenmeyen .bir durumla karşılaşıldığı zaman hemen sezaryena alıyorlar. Adı üstünde normal doğum yane olması gereken doğum şekli sırf korku yüzünden doğal olan bir yöntemden vazgeçilmemesi gerekiyor. Artık normal doğum da bebek ölümleri yada bu tür komplikasyonlara çok çok az rastlanıyor
Bnmde semra hnm yaptı cnm hayırlsı olsn hakknda inşallahKızlar yarın 12de semra hoca transferim yapicak :)
Sagol cnm ins bu defa olurBnmde semra hnm yaptı cnm hayırlsı olsn hakknda inşallah
Maşallah Allah devamını nasip etsin kucağında göstersin inş.Kızlar bgn 6.günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?