Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar merhaba 28 nisan tarihine transfer günüm verildi, dün çatlatma iğnesini vurdum, of çok gerildim. Prednol ve antibiyotik verdiler 4 gün kullanıcam. Bir de yarın jele başlıcam. Transfere kadar ve sonrasında nelere dikkat etmeliyim?

Benim ilk kez olacak bakalım hayırlısı. İlkinde neden olumsuz olduğu ile ilgili bişi demişler miydi?
Bu benim 3. Canım ilki düşük oldu 2.negatif oldu bi açıklamaları yok maalesef bu son zaten bu merkezde ins sağ salim kucağıma alirim

Canım sezeryan bebek açısından riski az gibi duruyor. Hani memorial de her yerde gazete haberleri varya Orda bi yerde semra hoca epidural önermişti ama epudural normal doğum mu yoksa sezeryan miydi hatırlamıyorum.
Canım zaten normal doğumda istenmeyen .bir durumla karşılaşıldığı zaman hemen sezaryena alıyorlar. Adı üstünde normal doğum yane olması gereken doğum şekli sırf korku yüzünden doğal olan bir yöntemden vazgeçilmemesi gerekiyor. Artık normal doğum da bebek ölümleri yada bu tür komplikasyonlara çok çok az rastlanıyor

Sen benden önce olsan belki cesaretlenirdim ama korku kötü yönde etkiliyor maalesef. Hayırlısı olsun

ARkadaşlar bir şey soracağım.şimdi benim yumurta toplama işlemi olacak sonra dondurulacak ameliyat olacağım.dondurma parasını opu günü mü vereceğiz yoksa transferde mi bilen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…