Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Sağol canım biraz içim rahatladı belimde ağrıyo benim cuma günü oldu transferim bugünde stresten midem bulanıyor

Kızlar yarın 12de semra hoca transferim yapicak :)
Hadi hayırlısı olsun canım Rabbim yardımcın olsun
ARkadaşlar bir şey soracağım.şimdi benim yumurta toplama işlemi olacak sonra dondurulacak ameliyat olacağım.dondurma parasını opu günü mü vereceğiz yoksa transferde mi bilen var mı
Merhaba Bende de ayni durum oldu dondurma ücretini transfer günü ödüyoruz

Sağol canım biraz içim rahatladı belimde ağrıyo benim cuma günü oldu transferim bugünde stresten midem bulanıyor
Canım seni çook iyi anlıyorum; 3. gündeymişsin madem tutmuşsa tutmuştur;tutmamışsa tutmamıştır;yani artık aslında netleşmiştir;sen sonucu öğrenmek için günlerini biraz dolu dolu geçirmeye bak;evde durma mesela;çok yorulmadan keyif alacağın yerlere git; bulunduğun şehirde illa ki görmek istediğin takılmak istediğin yerler vardır;kendine plan yap.. Hiç olmadı tatlı tatlı alışveriş yap kendine;şımart kendini;Bayadır aklında olan güzel bir şey varsa git al kendine.. İnan hem stresin azalıyor hem de zaman daha çabuk geçiyor;biraz dikkatin başka şeylere kaymış olur böylece..

Arkadaşlar genetik hastalığımız için tek gen hastalığına bakılmak üzere pgt yapılmıştı;bugün sonucu geldi 3 embriyomuz da hasta değil ama taşıyıcı; eşim ve benim gibi.. Daha önce pgt den böyle sonuç alan var mı.. Şimdi de o 3 taşıyıcı embriyo kromozamal tarama pgt sine gitti.. daha önce bizim gibi bir yoldan giden var mı,,

Hasta olmadığı için taşıyıcı olduğu için transfere uygun denildi;sonuçta anne baba da taşıyıcı ama hastalık yaratmıyor bu.. Ama korkuyoruz

Merhaba ilk denemeniz mi

Evet canım aslında öyle yapmaya çalışıyorum özellikle Allah razı olsun eşim çok destek oluyor her konuda bugün hava güzeldi aslında çıkalım dedim ama nedense bacaklarım belim ve karnım ağrıyor hiç keyfim yok İnşâAllah tutunma belirtileridir yoksa moralimi bozmak istemiyorum test günüme 6 gün kaldı

Kızlar memorial de mikroçip yapılıyormuş Semra hanım kanıtlanmış bir şey değil ama denenebilir demişti karar veremiyorum mikroçip yaptıran var mı??

En iyi spermi seçmek için kullanılan bir yöntemmiş
Zaten çok büyütüyorlar spermi
Biz öncekinde eşimin işleri nedeniyle dondurulmuş sperm kullanmak zorunda kalmıştık
Günseli hnm onda DNA hasarına bakılanıyor dedi
Normal dede bakıyoruz dedi

Nasıl bi hastalık canım özel değilse Rabbim şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…