- 13 Ocak 2018
- 214
- 408
- 23
Kızlar merhaba 28 nisan tarihine transfer günüm verildi, dün çatlatma iğnesini vurdum, of çok gerildim. Prednol ve antibiyotik verdiler 4 gün kullanıcam. Bir de yarın jele başlıcam. Transfere kadar ve sonrasında nelere dikkat etmeliyim?
Karar vermem gerekiyor şuan düşünüyorum mantıklı olur mu diye.sanırım memorial de deneyen kimse yokZaten çok büyütüyorlar spermi
Biz öncekinde eşimin işleri nedeniyle dondurulmuş sperm kullanmak zorunda kalmıştık
Günseli hnm onda DNA hasarına bakılanıyor dedi
Normal dede bakıyoruz dedi
Bütçeni çok zorlamayacaksa bir yola girdik bizde ne olursa yaptırıyoruz gonalf lerimi bile toz su almıştım kalem aldırdılar rahim filmimi ilkini çektirdim güzeldi ikincisini beğenmedi bir daha çektireceğim inş sonuç iyi olurKarar vermem gerekiyor şuan düşünüyorum mantıklı olur mu diye.sanırım memorial de deneyen kimse yok
800-1000 tl arasıymış o kadar masraf yaptık bu çok değil ama biraz arada kaldım. Semra hanım henüz kanıtlanmamış bir teknik uygulanabilir dediBütçeni çok zorlamayacaksa bir yola girdik bizde ne olursa yaptırıyoruz gonalf lerimi bile toz su almıştım kalem aldırdılar rahim filmimi ilkini çektirdim güzeldi ikincisini beğenmedi bir daha çektireceğim inş sonuç iyi olur
Sen bilirsin cnm ben olsam yaptırdım sanırım sonradan niye yaptırmadım dememek için800-1000 tl arasıymış o kadar masraf yaptık bu çok değil ama biraz arada kaldım. Semra hanım henüz kanıtlanmamış bir teknik uygulanabilir dedi
Amin İnşâAllah yazmayı unutmuşum benimde yücel bey yaptı transferimi hayırlısı hakkımızdanKuzum öncelikle cevabın için teşekkürler. Canım nolur olumlu düsün. Sanki aynı gün transfer olmusuz. Hangi doktor yaptı transferini. Yücel hoca bana adet olcakmıs gibi bel ve kasık agrısı normal demisti. Inanıyorum 7 gün sonra insallah sayfamız müjdeli haberlerle dolsun
Yk cnm ya yapmycam yapsamda çıkçak ztn idrarda çıktığına göre o sebeple sakinleştm brz cuma gününü beklyrm test gnünüCanım kan testi de yaptırdın mı hakkından hayırlısı olsun benim 3. Günüm korkumdan yapamıyorum
İnşallah cnm y belim ve kasğmda değişk ağrılar var batma adrt ağrısı farklı farklı şeyler çok idrara çıkıyorm göbeğim öyle şişki çatlycam inşallah herşey yolunda devam ederHayırlısı olsun canım. 6 gün benimde böyleydi. Ins allahim devamını getirir. Sağlıkla ilerler.
çok nadir bir hastalık;vücutta bir enzimin oluşmaması nedeniyle oluyor; Türkiye’de sayılı hasta vakası var maalesef biz eşimle taşıyıcısıymışız; bu kadar nadir bir hastalığın genini taşıyan iki insanın birbirini bulup evlenmesi ve hatta yüzde 25 ihtimali gerçekleştirip hasta çocuk doğurması çok çok nadir olurmuş;ama işte Rabbimin imtihanı oldu bize,sağlıklı geçen hamilelik dönemi sonrası kızımız hasta doğdu;bu sebeple öğrendik biz de taşıyıcı olduğumuzu.. o nedenle şimdi pgt yapıldı,embriyolar da taşıyıcı..Nasıl bi hastalık canım özel değilse Rabbim şifalar versin
Ben de hastane deyim çok heyecanlıyım.Kızlar şu an yoldayım bana çok dua edin :)
Bende şu an asansör bekliyorum yukarıya gelcem :)Ben de hastane deyim çok heyecanlıyım.
9 da geldim kimse yoktu 10 da hocalar gelince çok kalabalık oldu birden
Hayırlısı olsun inşallah. Benimde opu bitti şükür :)Ben de hastane deyim çok heyecanlıyım.
9 da geldim kimse yoktu 10 da hocalar gelince çok kalabalık oldu birden
İyiyim şükür 11 yumurta toplanmış bakalım kaçı olgun ve döllenecekHayirlisi olsun nasil gecti iyimisin.
Masallah.İyiyim şükür 11 yumurta toplanmış bakalım kaçı olgun ve döllenecek
Olur inşallah ilk denemenizde , bizim de ilk olacak, yaşlarımız aynımış, avantaj olabilir diyor herkesMerhaba evet ilk olacak
Aile hekimleri yazıyorMerhaba arkadaşlar. Crinone jeli aile hekimi yazabiliyor mu? Kadın doğumcu mu gerekli ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?