Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben de bugün yaptım çatlatma iğnemi. Pazar günü transfer olacak nasipse. Geçen tedavimde sen opuya hazırlanıyordun. Bak yine yetiştim sana :) Hadi hayırlısı hakkımızda

Zaten çok büyütüyorlar spermi
Biz öncekinde eşimin işleri nedeniyle dondurulmuş sperm kullanmak zorunda kalmıştık
Günseli hnm onda DNA hasarına bakılanıyor dedi
Normal dede bakıyoruz dedi
Karar vermem gerekiyor şuan düşünüyorum mantıklı olur mu diye.sanırım memorial de deneyen kimse yok

Karar vermem gerekiyor şuan düşünüyorum mantıklı olur mu diye.sanırım memorial de deneyen kimse yok
Bütçeni çok zorlamayacaksa bir yola girdik bizde ne olursa yaptırıyoruz gonalf lerimi bile toz su almıştım kalem aldırdılar rahim filmimi ilkini çektirdim güzeldi ikincisini beğenmedi bir daha çektireceğim inş sonuç iyi olur

800-1000 tl arasıymış o kadar masraf yaptık bu çok değil ama biraz arada kaldım. Semra hanım henüz kanıtlanmamış bir teknik uygulanabilir dedi

800-1000 tl arasıymış o kadar masraf yaptık bu çok değil ama biraz arada kaldım. Semra hanım henüz kanıtlanmamış bir teknik uygulanabilir dedi
Sen bilirsin cnm ben olsam yaptırdım sanırım sonradan niye yaptırmadım dememek için

Amin İnşâAllah yazmayı unutmuşum benimde yücel bey yaptı transferimi hayırlısı hakkımızdan

Hayırlısı olsun canım. 6 gün benimde böyleydi. Ins allahim devamını getirir. Sağlıkla ilerler.
İnşallah cnm y belim ve kasğmda değişk ağrılar var batma adrt ağrısı farklı farklı şeyler çok idrara çıkıyorm göbeğim öyle şişki çatlycam inşallah herşey yolunda devam eder

Nasıl bi hastalık canım özel değilse Rabbim şifalar versin
çok nadir bir hastalık;vücutta bir enzimin oluşmaması nedeniyle oluyor; Türkiye’de sayılı hasta vakası var maalesef biz eşimle taşıyıcısıymışız; bu kadar nadir bir hastalığın genini taşıyan iki insanın birbirini bulup evlenmesi ve hatta yüzde 25 ihtimali gerçekleştirip hasta çocuk doğurması çok çok nadir olurmuş;ama işte Rabbimin imtihanı oldu bize,sağlıklı geçen hamilelik dönemi sonrası kızımız hasta doğdu;bu sebeple öğrendik biz de taşıyıcı olduğumuzu.. o nedenle şimdi pgt yapıldı,embriyolar da taşıyıcı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…