- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Inş arkadaşım Allah razı olsun çıktım eve geçiyorum :)P Pamukprensali canım dualarım seninle bebeğin sımsıkı tutunsun sana sağlıkla inşallah güzel haberlerini alalım
Gerçekten çok ilginç canım peki doğal yolla hamile kalabiliyor musun sadece genetik için mi geldiniz yoksaçok nadir bir hastalık;vücutta bir enzimin oluşmaması nedeniyle oluyor; Türkiye’de sayılı hasta vakası var maalesef biz eşimle taşıyıcısıymışız; bu kadar nadir bir hastalığın genini taşıyan iki insanın birbirini bulup evlenmesi ve hatta yüzde 25 ihtimali gerçekleştirip hasta çocuk doğurması çok çok nadir olurmuş;ama işte Rabbimin imtihanı oldu bize,sağlıklı geçen hamilelik dönemi sonrası kızımız hasta doğdu;bu sebeple öğrendik biz de taşıyıcı olduğumuzu.. o nedenle şimdi pgt yapıldı,embriyolar da taşıyıcı..
Hadi canım sımsıkı tutunsunlar :)Kızlar şu an yoldayım bana çok dua edin :)
Maalesef canım bana yazıyor dediler gittim yazdı ama SGK ödemedi maalesef eskiden yazıyormuş şuan yazma yetkileri kalkmış gidip kadın Doğuma yazdırdımMerhaba arkadaşlar. Crinone jeli aile hekimi yazabiliyor mu? Kadın doğumcu mu gerekli ?
Bencede test gününü bekle hayırlısı olsun İnşâAllah güzel bir değerle gelirsin:) benim test günüm Pazar günüYk cnm ya yapmycam yapsamda çıkçak ztn idrarda çıktığına göre o sebeple sakinleştm brz cuma gününü beklyrm test gnünü
Benimde belim ve kasıklarım ağrıyo bi dolgunluk hissediyorumİnşallah cnm y belim ve kasğmda değişk ağrılar var batma adrt ağrısı farklı farklı şeyler çok idrara çıkıyorm göbeğim öyle şişki çatlycam inşallah herşey yolunda devam eder
Canım evet normal yolla hamile kalmıştım kzıma;tüp bebeğe gelme sebebimiz tamamen genetikGerçekten çok ilginç canım peki doğal yolla hamile kalabiliyor musun sadece genetik için mi geldiniz yoksa
Hadi canım sımsıkı tutunsunlar :)
Maalesef canım bana yazıyor dediler gittim yazdı ama SGK ödemedi maalesef eskiden yazıyormuş şuan yazma yetkileri kalkmış gidip kadın Doğuma yazdırdım
Ne kadar yattın canım transfer sonrası;daha fazla yatmak istesen izin veriyorlar mı;bu konuyu hep merak ediyorum istesem transfer sonrası birkaç saat kalabiliyor muyuzInş arkadaşım Allah razı olsun çıktım eve geçiyorum :)
İnşallah hayırlı ve güzel sonuçlar alırsın canım..Takip ediyorum seni;güzel sonuçlarını duymayı bekliyorumInş arkadaşım Allah razı olsun çıktım eve geçiyorum :)
Inşallah arkadaşımİnşallah hayırlı ve güzel sonuçlar alırsın canım..Takip ediyorum seni;güzel sonuçlarını duymayı bekliyorum
Gerçekten çok ilginç Rabbim yardımcınız olsun genetik araştırma yapmakla çok iyi yapmışsınız.. yakın bi akrabamızda da ilk çocukları sağlıklı ikinci doğan çocuğu bir çeşit kansere yakalandı ve 9 yaşında vefat ettiCanım evet normal yolla hamile kalmıştım kzıma;tüp bebeğe gelme sebebimiz tamamen genetik
Ben 20 dk yatmıştım bu sefer diğerlerinde yarım saat yatmıştım ve transfer sonrası odaya çıkınca hemen sürgüye tuvaletimi yapmam söylendi çok sıkışıksın dediler yukarı çıktım odama tutabildiğin kadar tut dedi hemşire ki çok sıkışık hissetmiyordum acaba yanlış mı yaptım çok tutmak da iyi değilmişNe kadar yattın canım transfer sonrası;daha fazla yatmak istesen izin veriyorlar mı;bu konuyu hep merak ediyorum istesem transfer sonrası birkaç saat kalabiliyor muyuz
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ikili-testte-bhcg-ve-cinsiyet.156175/ Bu forumda baya tartışılmış bu konu İnşâAllah işine yarar :) ben daha o levele atlamadım bilgim yok İnşâAllah o günleri bende görürüm :)kıxlar ikili tarama testi sonucum çıktı
kombine risk 4383 diyor
ikili tarama testi 1:10000
yaş ise 1:1098
betahcg 50,9
pap-a ise 3,71
nasıl sonuçlar daha doktora gösteremedim ....
birde bu beta ve pap-a değerine göre cinsiyet tahmin ediliyormuş , bu konuda bilgisi olan bana yardımcı olursa sevinirim :
Beta 50 üzeri olunca kız 50nin altında olunca erkek oluyormuş tabi bilimsel bir açıklaması yok:)kıxlar ikili tarama testi sonucum çıktı
kombine risk 4383 diyor
betahcg 50,9
pap-a ise 3,71
birde bu beta ve pap-a değerine göre cinsiyet tahmin ediliyormuş , bu konuda bilgisi olan bana yardımcı olursa sevinirim :
benim beta 43.72 mom 1.26 papa 6.669 mom 1.76 beta 50 nin altında olunca erkek diyorlar ama benim kızım olacak. sağlıklı olsun bebekler cinsiyet öğrenilir. Prenses dün doğum yaptı burda cinsiyetini doğunca öğrenmiş. Ne sabır varmış dedim.kıxlar ikili tarama testi sonucum çıktı
kombine risk 4383 diyor
betahcg 50,9
pap-a ise 3,71
teşekku ederım canım linkı inceleyecegım :) sizinde Allahın izniyle bunlara anlatacagınız zamanlar gelecek inş :)https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ikili-testte-bhcg-ve-cinsiyet.156175/ Bu forumda baya tartışılmış bu konu İnşâAllah işine yarar :) ben daha o levele atlamadım bilgim yok İnşâAllah o günleri bende görürüm :)
kız erkek hiç farketmez insan yinede merak ediyor işte :)Beta 50 üzeri olunca kız 50nin altında olunca erkek oluyormuş tabi bilimsel bir açıklaması yok:)
sağlıklı olsunda hiç farketmez canım haklısın ben işte alışveriş için biraz sabırsızlanıyorum o yüzden cinsiyeti öğrenmek istiyorum :) arkadaşta bayağı sabırlıymış ben olsam meraktan çatlardım :)benim beta 43.72 mom 1.26 papa 6.669 mom 1.76 beta 50 nin altında olunca erkek diyorlar ama benim kızım olacak. sağlıklı olsun bebekler cinsiyet öğrenilir. Prenses dün doğum yaptı burda cinsiyetini doğunca öğrenmiş. Ne sabır varmış dedim.
Başma gelmeyen kalmadı allaha emanet artk bak anlatym cnm dşim dolgu yaptrdm transferden önce hala iltihaplı yanağm şiş temz tutmaya çkşym brz brz indi yanağm ağrm hala var ama transfer oldm snra gıcık tuttu odaya çıkmadan dşün öksürük krizine girdm snra odaya çktm uyuycaktm nerdeyse bi zıpladm korktm eşim ynmda dgldi o an da iki üç gecedir nerdeyse ağlıyarak uyanyrm karabasan mahfetti bni şmdide üzerime yüklük düştü ve dokunmadm bile yanndan geçiyodum üzerimde be var anlamadm her an bşy oluyo kötü allahm korusun sürekliokuyorm ama nasip artkBenimde belim ve kasıklarım ağrıyo bi dolgunluk hissediyorum
senin artık bellidir 15. haftanın içinesin biz 17. nin içide gittik eşim sabırsızlandı yoksaben 20. haftayı bekleyecektim. Grip olunca erkene aldık. daha hiç alışveriş yapmadım sadece 6 tane tulum aldım. Annem bugün aradı bir şey alma teyzeler doldurdu evi diyo. Bende haziranda başlayacağım şnşallah 7. ayım bitmiş olacaksağlıklı olsunda hiç farketmez canım haklısın ben işte alışveriş için biraz sabırsızlanıyorum o yüzden cinsiyeti öğrenmek istiyorum :) arkadaşta bayağı sabırlıymış ben olsam meraktan çatlardım :)
canım daha çok yenı büyür yumurtalar merak etmeBenşm adetin 5. Günü yumurtalar büyümemiş minik minik en büyüğü 8
E2 186 küsürdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?