Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Gerçekten çok ilginç canım peki doğal yolla hamile kalabiliyor musun sadece genetik için mi geldiniz yoksa
Kızlar şu an yoldayım bana çok dua edin :)
Hadi canım sımsıkı tutunsunlar :)
Merhaba arkadaşlar. Crinone jeli aile hekimi yazabiliyor mu? Kadın doğumcu mu gerekli ?
Maalesef canım bana yazıyor dediler gittim yazdı ama SGK ödemedi maalesef eskiden yazıyormuş şuan yazma yetkileri kalkmış gidip kadın Doğuma yazdırdım

Canım evet normal yolla hamile kalmıştım kzıma;tüp bebeğe gelme sebebimiz tamamen genetik

kıxlar ikili tarama testi sonucum çıktı
kombine risk 4383 diyor
ikili tarama testi 1:10000
yaş ise 1:1098
betahcg 50,9
pap-a ise 3,71
nasıl sonuçlar daha doktora gösteremedim ....
birde bu beta ve pap-a değerine göre cinsiyet tahmin ediliyormuş , bu konuda bilgisi olan bana yardımcı olursa sevinirim :

Canım evet normal yolla hamile kalmıştım kzıma;tüp bebeğe gelme sebebimiz tamamen genetik
Gerçekten çok ilginç Rabbim yardımcınız olsun genetik araştırma yapmakla çok iyi yapmışsınız.. yakın bi akrabamızda da ilk çocukları sağlıklı ikinci doğan çocuğu bir çeşit kansere yakalandı ve 9 yaşında vefat etti doktorlar bunun genetik olduğunu bir daha çocuk yapmayın tekrar eder demişler ama yine bi çocukları daha oldu oda şimdi okula başladı ve çocukta aynı sıkıntı çıktı kadın şuan vicdan azabı yaşıyor doktorlar keşke tüp bebekle genetik tarama yaptırsaydınız demişler ama iş işten geçmiş Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin
Ne kadar yattın canım transfer sonrası;daha fazla yatmak istesen izin veriyorlar mı;bu konuyu hep merak ediyorum istesem transfer sonrası birkaç saat kalabiliyor muyuz
Ben 20 dk yatmıştım bu sefer diğerlerinde yarım saat yatmıştım ve transfer sonrası odaya çıkınca hemen sürgüye tuvaletimi yapmam söylendi çok sıkışıksın dediler yukarı çıktım odama tutabildiğin kadar tut dedi hemşire ki çok sıkışık hissetmiyordum acaba yanlış mı yaptım çok tutmak da iyi değilmiş

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ikili-testte-bhcg-ve-cinsiyet.156175/ Bu forumda baya tartışılmış bu konu İnşâAllah işine yarar :) ben daha o levele atlamadım bilgim yok İnşâAllah o günleri bende görürüm :)

Beta 50 üzeri olunca kız 50nin altında olunca erkek oluyormuş tabi bilimsel bir açıklaması yok:)

benim beta 43.72 mom 1.26 papa 6.669 mom 1.76 beta 50 nin altında olunca erkek diyorlar ama benim kızım olacak. sağlıklı olsun bebekler cinsiyet öğrenilir. Prenses dün doğum yaptı burda cinsiyetini doğunca öğrenmiş. Ne sabır varmış dedim.

sağlıklı olsunda hiç farketmez canım haklısın ben işte alışveriş için biraz sabırsızlanıyorum o yüzden cinsiyeti öğrenmek istiyorum :) arkadaşta bayağı sabırlıymış ben olsam meraktan çatlardım :)

Benşm adetin 5. Günü yumurtalar büyümemiş minik minik en büyüğü 8
E2 186 küsürdu

Benimde belim ve kasıklarım ağrıyo bi dolgunluk hissediyorum
Başma gelmeyen kalmadı allaha emanet artk bak anlatym cnm dşim dolgu yaptrdm transferden önce hala iltihaplı yanağm şiş temz tutmaya çkşym brz brz indi yanağm ağrm hala var ama transfer oldm snra gıcık tuttu odaya çıkmadan dşün öksürük krizine girdm snra odaya çktm uyuycaktm nerdeyse bi zıpladm korktm eşim ynmda dgldi o an da iki üç gecedir nerdeyse ağlıyarak uyanyrm karabasan mahfetti bni şmdide üzerime yüklük düştü ve dokunmadm bile yanndan geçiyodum üzerimde be var anlamadm her an bşy oluyo kötü allahm korusun sürekliokuyorm ama nasip artk

senin artık bellidir 15. haftanın içinesin biz 17. nin içide gittik eşim sabırsızlandı yoksaben 20. haftayı bekleyecektim. Grip olunca erkene aldık. daha hiç alışveriş yapmadım sadece 6 tane tulum aldım. Annem bugün aradı bir şey alma teyzeler doldurdu evi diyo. Bende haziranda başlayacağım şnşallah 7. ayım bitmiş olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…