canım daha çok yenı büyür yumurtalar merak etmeBenşm adetin 5. Günü yumurtalar büyümemiş minik minik en büyüğü 8
E2 186 küsürdu
haftaya doktora gidecegım netleşir inş canım ... benım annem birşeyler saklamış benım ve kardeşlerimin hırkaları ve yeleklerı, tulumları falan var mis gibi hepsi onlardan kullanırım ama özel olarak alışverş yapmadım daha bende yaza doğru yavaş yavaş başlarım inşsenin artık bellidir 15. haftanın içinesin biz 17. nin içide gittik eşim sabırsızlandı yoksaben 20. haftayı bekleyecektim. Grip olunca erkene aldık. daha hiç alışveriş yapmadım sadece 6 tane tulum aldım. Annem bugün aradı bir şey alma teyzeler doldurdu evi diyo. Bende haziranda başlayacağım şnşallah 7. ayım bitmiş olacak
felak ve nas surelerini oku sirkeli sutla duş al iyi geliyoBaşma gelmeyen kalmadı allaha emanet artk bak anlatym cnm dşim dolgu yaptrdm transferden önce hala iltihaplı yanağm şiş temz tutmaya çkşym brz brz indi yanağm ağrm hala var ama transfer oldm snra gıcık tuttu odaya çıkmadan dşün öksürük krizine girdm snra odaya çktm uyuycaktm nerdeyse bi zıpladm korktm eşim ynmda dgldi o an da iki üç gecedir nerdeyse ağlıyarak uyanyrm karabasan mahfetti bni şmdide üzerime yüklük düştü ve dokunmadm bile yanndan geçiyodum üzerimde be var anlamadm her an bşy oluyo kötü allahm korusun sürekliokuyorm ama nasip artk
Tamam cnm peki yaşadğm normal bşy mi yksa hamilelkte olr derler ya geçicimi korkyrmfelak ve nas surelerini oku sirkeli sutla duş al iyi geliyo
Semra hoca yerlerinde sayıyorlar dedicanım daha çok yenı büyür yumurtalar merak etme
canım büyük ihtimalle ilacın dozunu yükselteceklerSemra hoca yerlerinde sayıyorlar dedi
İlkinde nasıl büyüdüler unuttum
bana göre daha önce yaşadıklarının etkisi bilinçaltında kalmış. Huzursuz uyuyorsun ondan kaynaklı. Bende huzursuzdum ilk zamanla hala biraz huzursuzlanayım kabus görüyorum. Ama sirkeli suyla duş ve felak nas ayetel kürsi okuyorum iyi geliyor. Huzursuzluk büyük etki.Tamam cnm peki yaşadğm normal bşy mi yksa hamilelkte olr derler ya geçicimi korkyrm
Benim 42 idi kız ama hep beta hcg hemde papp a ya bakılıyor senin ikisi de yüksek kıza benziyor .benim biri sinirin altında biri üstündeydi . Ikili sonucunda hatırladığıma ggöre iyi çıkmış on bin de birkıxlar ikili tarama testi sonucum çıktı
kombine risk 4383 diyor
ikili tarama testi 1:10000
yaş ise 1:1098
betahcg 50,9
pap-a ise 3,71
nasıl sonuçlar daha doktora gösteremedim ....
birde bu beta ve pap-a değerine göre cinsiyet tahmin ediliyormuş , bu konuda bilgisi olan bana yardımcı olursa sevinirim :
Incir yumurta ye canım ben yemiştim . Beslenmene dikkat et ve stres yapmaSemra hoca yerlerinde sayıyorlar dedi
İlkinde nasıl büyüdüler unuttum
inş sağlıklı bir kızım olur canım bende kız istiyorum :) önemlı olan kombine riskmş benım 4383 çıktıBenim 42 idi kız ama hep beta hcg hemde papp a ya bakılıyor senin ikisi de yüksek kıza benziyor .benim biri sinirin altında biri üstündeydi . Ikili sonucunda hatırladığıma ggöre iyi çıkmış on bin de bir
Çok mu küçük cnm ya ilkinde bugünlerde kaçtı hatırlamıyorum ama bal Peteği gibi büyümüştüIncir yumurta ye canım ben yemiştim . Beslenmene dikkat et ve stres yapma
Bence bebis turp gibi canım.Rabbim cinsiyet iDe hayırlısı olan neyse o versininş sağlıklı bir kızım olur canım bende kız istiyorum :) önemlı olan kombine riskmş benım 4383 çıktı
Canım daha çok erken son kontrollerde birden büyüyorlar . Bence normal böyle olmasıÇok mu küçük cnm ya ilkinde bugünlerde kaçtı hatırlamıyorum ama bal Peteği gibi büyümüştü
İnş cnm birde yumurtalığım burkulursa ameliyat edeceklermiş Günseli hanımın numarasını aldımCanım daha çok erken son kontrollerde birden büyüyorlar . Bence normal böyle olması
benimde yavaş büyümüştü luveris vermişti takviye olarak aynı gün tedaviye başladıklarımdan bir gün sonra yumurtalarım toplanmıştı hayırlısıyla büyürler inşallah sağlıklı bir şekilde içlerinden en güçlüsü evlat olurÇok mu küçük cnm ya ilkinde bugünlerde kaçtı hatırlamıyorum ama bal Peteği gibi büyümüştü
Bugün 3 gün kullanıp gittim daha büyür inş cnm dediğin gibi korkuyorum bu sefer olur inş cnmbenimde yavaş büyümüştü luveris vermişti takviye olarak aynı gün tedaviye başladıklarımdan bir gün sonra yumurtalarım toplanmıştı hayırlısıyla büyürler inşallah sağlıklı bir şekilde içlerinden en güçlüsü evlat olur
Amin İnşâAllah canım:)teşekku ederım canım linkı inceleyecegım :) sizinde Allahın izniyle bunlara anlatacagınız zamanlar gelecek inş :)
Ya tabiki farketmez bizi bizden başka anlayan mı var sanki başkasına desek farklı yorum yapar bulmuş bunuyo diye herkes merak eder aslında biz çin takvimi bile olmuyor galiba hele dondurulmuş transferde:)kız erkek hiç farketmez insan yinede merak ediyor işte :)
Başma gelmeyen kalmadı allaha emanet artk bak anlatym cnm dşim dolgu yaptrdm transferden önce hala iltihaplı yanağm şiş temz tutmaya çkşym brz brz indi yanağm ağrm hala var ama transfer oldm snra gıcık tuttu odaya çıkmadan dşün öksürük krizine girdm snra odaya çktm uyuycaktm nerdeyse bi zıpladm korktm eşim ynmda dgldi o an da iki üç gecedir nerdeyse ağlıyarak uyanyrm karabasan mahfetti bni şmdide üzerime yüklük düştü ve dokunmadm bile yanndan geçiyodum üzerimde be var anlamadm her an bşy oluyo kötü allahm korusun sürekliokuyorm ama nasip artk
ben tedavi olduğum aya göre çin takvimine bakmıştım kız demişti. hamile kaldığım ayı embriyo oluşturulduğu ayı baz almıştım. Zaten transfere gittiğim hAfta rüyamda kız çocuğu görmüştüm anne diye bana sarılmıştı kız bekliyordum ve öyle oldu. allah evlatlarımızı sağlıklı ve güzel bahtıyla göndersin hayırlı evlat olsunlar en önemlisi oAmin İnşâAllah canım:)
Ya tabiki farketmez bizi bizden başka anlayan mı var sanki başkasına desek farklı yorum yapar bulmuş bunuyo diye herkes merak eder aslında biz çin takvimi bile olmuyor galiba hele dondurulmuş transferde:)
ciddi misin ya Allah korusun canım benim çok dikkat et verilmiş sadakan varmış yinede sadaka ver canım çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?