Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

haftaya doktora gidecegım netleşir inş canım ... benım annem birşeyler saklamış benım ve kardeşlerimin hırkaları ve yeleklerı, tulumları falan var mis gibi hepsi onlardan kullanırım ama özel olarak alışverş yapmadım daha bende yaza doğru yavaş yavaş başlarım inş

felak ve nas surelerini oku sirkeli sutla duş al iyi geliyo

S sinkar degere bakinca direkt kiz dedim benim 32 idi kızım oldu. Bence 30 un alrina alsinlar erkek kismisini Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin de gerisi tatli telas ve merak :)

Tamam cnm peki yaşadğm normal bşy mi yksa hamilelkte olr derler ya geçicimi korkyrm
bana göre daha önce yaşadıklarının etkisi bilinçaltında kalmış. Huzursuz uyuyorsun ondan kaynaklı. Bende huzursuzdum ilk zamanla hala biraz huzursuzlanayım kabus görüyorum. Ama sirkeli suyla duş ve felak nas ayetel kürsi okuyorum iyi geliyor. Huzursuzluk büyük etki.

S sinkar degere bakinca direkt kiz dedim benim 32 idi kızım oldu. Bence 30 un alrina alsinlar erkek kismisini Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin de gerisi tatli telas ve merak :)
aynen canım benımki merak işte :) riskim düşük çıktı buna da şükür Rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin

Benim 42 idi kız ama hep beta hcg hemde papp a ya bakılıyor senin ikisi de yüksek kıza benziyor .benim biri sinirin altında biri üstündeydi . Ikili sonucunda hatırladığıma ggöre iyi çıkmış on bin de bir

inş sağlıklı bir kızım olur canım bende kız istiyorum :) önemlı olan kombine riskmş benım 4383 çıktı

Çok mu küçük cnm ya ilkinde bugünlerde kaçtı hatırlamıyorum ama bal Peteği gibi büyümüştü
benimde yavaş büyümüştü luveris vermişti takviye olarak aynı gün tedaviye başladıklarımdan bir gün sonra yumurtalarım toplanmıştı hayırlısıyla büyürler inşallah sağlıklı bir şekilde içlerinden en güçlüsü evlat olur

Bugün 3 gün kullanıp gittim daha büyür inş cnm dediğin gibi korkuyorum bu sefer olur inş cnm

teşekku ederım canım linkı inceleyecegım :) sizinde Allahın izniyle bunlara anlatacagınız zamanlar gelecek inş :)
Amin İnşâAllah canım:)
kız erkek hiç farketmez insan yinede merak ediyor işte :)
Ya tabiki farketmez bizi bizden başka anlayan mı var sanki başkasına desek farklı yorum yapar bulmuş bunuyo diye herkes merak eder aslında biz çin takvimi bile olmuyor galiba hele dondurulmuş transferde:)
ciddi misin ya Allah korusun canım benim çok dikkat et verilmiş sadakan varmış yinede sadaka ver canım çok geçmiş olsun

ben tedavi olduğum aya göre çin takvimine bakmıştım kız demişti. hamile kaldığım ayı embriyo oluşturulduğu ayı baz almıştım. Zaten transfere gittiğim hAfta rüyamda kız çocuğu görmüştüm anne diye bana sarılmıştı kız bekliyordum ve öyle oldu. allah evlatlarımızı sağlıklı ve güzel bahtıyla göndersin hayırlı evlat olsunlar en önemlisi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…