Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba herkese bugün transferimden sonra 4. Günüm. Persembe günü regl günüm ve pazarda test sonucuma gün belirlemişler. Regl ağrılarım başladı hasta olcak gibi hissediyorum karnım ağrıyor sanki ara ara belim ağrıyor. Göğüste sızı , kaşık batması .. vs bende hiçbiri yok. Test günü bekleyenler sizde ne gibi belirtiler var. Ve hamile olan arkadaşlar sizler neler yaşadınız

Amin canım hayırlısı İnşâAllah Rabbim bizede nasip eder
Haklsn cnm vereym saolasn bakalm allaha emanet ztn rabbim korusun
Amin canım
Kozlar 7.günüm bgn transfer gnü dahil kan sonucu 116çıktı çok dgl mii
MâşâAllah canım benim çok iyi hani yaptırmayacaktın:)

merhaba benimde test günüm Pazar şuan belimde bi ağrı var sadece adet belirtileri de azar azar İnşâAllah gelmez o adetimiz :)

Hayırlı olsun inşallah birşey daha merak ediyorum ama peki kaçıncı gün başladı belirtilerin benim 4. Günüm ama bel ağrısı dışında bişey hisssetmedim
Bnmde 3.ve 4.günde kask ağrmla başladı cnm emn ol belirgin bi belirtim yk çok belirti arama ztn inşallah allahm nasip eder

Benimde öyle birde benim adetimde perşembe buda daha çok geriyor beni. Bir belirtimde yok . İsteristemez belirti olsun diye insan kendini dinliyor
Evet canım kafaya takmayalım diyoruz ama elde değil kaç günde bi adet görüyorsunuz naturel transfer mi? Bide kaçıncı denemeniz
Eşime aldandm bnmde içimde armş demkki yptrdm valaa
Hahaa iyi yapmışsın canım ilk denemelerimde ben öyleydim bunda sabredicem galiba:) canım senin kaçıncı denemendi?

Çok mu küçük cnm ya ilkinde bugünlerde kaçtı hatırlamıyorum ama bal Peteği gibi büyümüştü
Canım kendini üzme 2.kontrolümde Semra hanım bana da yumurtalar hiç büyümemişler demişti bende baya üzülmüştüm sonra iğne dozunu arttırdı büyüdüler seninkiler de büyür onlar ayarlar mutlaka

Bana 237.50 yaptılar elimde flakon var onu kullanma kalem al diyorlar kalem aldım
Umut beye vermişler randevu yu ben Gönül hnm a aldım
Günseli hnm yokmuş opu nu kim yaptı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…