Haklsn cnm vereym saolasn bakalm allaha emanet ztn rabbim korusunAmin İnşâAllah canım
ciddi misin ya Allah korusun canım benim çok dikkat et verilmiş sadakan varmış yinede sadaka ver canım çok geçmiş olsun
Cok degil cnm benimde 176 cikmisti 7. Gun hayirli olsunKozlar 7.günüm bgn transfer gnü dahil kan sonucu 116çıktı çok dgl mii
İkizmi senn cnm bnm bi öncekinde bu gün 36çkmştı bu çok çktı ona göreCok degil cnm benimde 176 cikmisti 7. Gun hayirli olsun
Evet cnm ikizlerİkizmi senn cnm bnm bi öncekinde bu gün 36çkmştı bu çok çktı ona göre
Hayırlı olsun belirtin varmıydıKozlar 7.günüm bgn transfer gnü dahil kan sonucu 116çıktı çok dgl mii
Amin canım hayırlısı İnşâAllah Rabbim bizede nasip ederben tedavi olduğum aya göre çin takvimine bakmıştım kız demişti. hamile kaldığım ayı embriyo oluşturulduğu ayı baz almıştım. Zaten transfere gittiğim hAfta rüyamda kız çocuğu görmüştüm anne diye bana sarılmıştı kız bekliyordum ve öyle oldu. allah evlatlarımızı sağlıklı ve güzel bahtıyla göndersin hayırlı evlat olsunlar en önemlisi o
Amin canımHaklsn cnm vereym saolasn bakalm allaha emanet ztn rabbim korusun
MâşâAllah canım benim çok iyi hani yaptırmayacaktın:)Kozlar 7.günüm bgn transfer gnü dahil kan sonucu 116çıktı çok dgl mii
merhaba benimde test günüm Pazar şuan belimde bi ağrı var sadece adet belirtileri de azar azarMerhaba herkese bugün transferimden sonra 4. Günüm. Persembe günü regl günüm ve pazarda test sonucuma gün belirlemişler. Regl ağrılarım başladı hasta olcak gibi hissediyorum karnım ağrıyor sanki ara ara belim ağrıyor. Göğüste sızı , kaşık batması .. vs bende hiçbiri yok. Test günü bekleyenler sizde ne gibi belirtiler var. Ve hamile olan arkadaşlar sizler neler yaşadınız
Benimde öyle birde benim adetimde perşembe buda daha çok geriyor beni. Bir belirtimde yok . İsteristemez belirti olsun diye insan kendini dinliyormerhaba benimde test günüm Pazar şuan belimde bi ağrı var sadece adet belirtileri de azar azarİnşâAllah gelmez o adetimiz :)
Eşime aldandm bnmde içimde armş demkki yptrdm valaaAmin canım hayırlısı İnşâAllah Rabbim bizede nasip eder
Amin canım
MâşâAllah canım benim çok iyi hani yaptırmayacaktın:)
Bel ağrısı kask ağrısı göğüs ucu acıması bugüm başlayan yoğun yapikan akıntı cnm başka belrtm ykHayırlı olsun belirtin varmıydı
Hayırlı olsun inşallah birşey daha merak ediyorum ama peki kaçıncı gün başladı belirtilerin benim 4. Günüm ama bel ağrısı dışında bişey hisssetmedimBel ağrısı kask ağrısı göğüs ucu acıması bugüm başlayan yoğun yapikan akıntı cnm başka belrtm yk
Bnmde 3.ve 4.günde kask ağrmla başladı cnm emn ol belirgin bi belirtim yk çok belirti arama ztn inşallah allahm nasip ederHayırlı olsun inşallah birşey daha merak ediyorum ama peki kaçıncı gün başladı belirtilerin benim 4. Günüm ama bel ağrısı dışında bişey hisssetmedim
Evet canım kafaya takmayalım diyoruz ama elde değil kaç günde bi adet görüyorsunuz naturel transfer mi? Bide kaçıncı denemenizBenimde öyle birde benim adetimde perşembe buda daha çok geriyor beni. Bir belirtimde yok . İsteristemez belirti olsun diye insan kendini dinliyor
Hahaa iyi yapmışsın canım ilk denemelerimde ben öyleydim bunda sabredicem galiba:) canım senin kaçıncı denemendi?Eşime aldandm bnmde içimde armş demkki yptrdm valaa
Canım kendini üzme 2.kontrolümde Semra hanım bana da yumurtalar hiç büyümemişler demişti bende baya üzülmüştüm sonra iğne dozunu arttırdı büyüdüler seninkiler de büyür onlar ayarlar mutlakaÇok mu küçük cnm ya ilkinde bugünlerde kaçtı hatırlamıyorum ama bal Peteği gibi büyümüştü
Hadi hayırlı uğurlu olsun kucağın Bebişle dolsun inşallah:)Inş arkadaşım Allah razı olsun çıktım eve geçiyorum :)
Bana 237.50 yaptılar elimde flakon var onu kullanma kalem al diyorlar kalem aldımCanım kendini üzme 2.kontrolümde Semra hanım bana da yumurtalar hiç büyümemişler demişti bende baya üzülmüştüm sonra iğne dozunu arttırdı büyüdüler seninkiler de büyür onlar ayarlar mutlaka
Inşallah arkadaşım bu defa yüzümüz güler:) bi an önce şu 9 gün geçer yüzümüz güler ins :)Hadi hayırlı uğurlu olsun kucağın Bebişle dolsun inşallah:)
Maşallah hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.Kozlar 7.günüm bgn transfer gnü dahil kan sonucu 116çıktı çok dgl mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?