Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

[QUOTE="kanaryamm, post: 55789063

Hahaa iyi yapmışsın canım ilk denemelerimde ben öyleydim bunda sabredicem galiba:) canım senin kaçıncı denemendi?[/QUOTE]
İkinci cnm bu

Arkadaşlar merhaba , aranıza yeni katıldım. Yaklaşık olarak 1.5 yıldır bahçeci hastasıyım. Burada iki negatifim altı opum var.rezerv azlığı sorunum var az sayıda yumurta var ve embriyolar beşinci güne gidemiyor. Son denemeden sonra hala başlayamadık zaten klomen ve az doz iğneyle tedavi oluyordum merkezde..
Şimdi siz tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.. memorial Semra hanımın gerçekten farklı bir tedavi protokolü var mı , memorial de işler nasıl ilerliyor( bahçecide kan sonucumla muayene beklemek iki saati buluyor) ??
Buradaki doktorum sürekli deneyeceksiniz diyor ancak hak verirsiniz maddi manevi bunları karşılamak zor oluyor , memorial de fiyatlar nedir Semra hanımla mı takipler devamı diyor ? Önerir misiniz ?

Bana 237.50 yaptılar elimde flakon var onu kullanma kalem al diyorlar kalem aldım
Umut beye vermişler randevu yu ben Gönül hnm a aldım
Günseli hnm yokmuş opu nu kim yaptı cnm
Opu yu Melih bey yaptı canım sanırım başka seçenek yok.semra hanım melih beyin yapmasını istiyormuş

Bana 237.50 yaptılar elimde flakon var onu kullanma kalem al diyorlar kalem aldım
Umut beye vermişler randevu yu ben Gönül hnm a aldım
Günseli hnm yokmuş opu nu kim yaptı cnm
Merhaba canım hayırlı olsun tedavin benimde elimde toz ve su olandan vardı 150 doz kullanmıştım pko olduğu için ve ohss riskim olduğu için bana da kalem olandan yazdılar ama önceki tedavim raporlu olduğu için üç kutu elimde gonal f vardı kullanabilirsin dediler belki de senin dozun biraz karışık ya belki ayarlanmaz diye kalem vermişlerdir ama yine de yakın bi doz belirlenebilirdi boşuna ek masrafın olmuş yinede sağlık olsun şifa olsun İnşâAllah
Merhaba aramıza hoşgeldin canım ben memorialin sistemini çok sevdim kan verip eve gidiyoruz ilaç bilgileri mesaj olarak telefonumuza geliyor öğlen saat 2 de bütün dosyalara semra hanım bakıyor ilaç dozları ona göre ayarlanıyor ben hep mesela yücel beyi tercih ettim 1-2 kere sadece başka dr muayene etti yumurta takiplerinde donduruldu naturel transfer oldum ve bu sefer hep yücel bey için randevu aldım ona muayene oldum transferlerde o girdi bakalım İnşâAllah Rabbim nasip etmiştir bu ay bana ve bütün arkadaşlarıma

Cnm bende pko yum 187.50 ile kötü olmuştum bu doz çok fazla bana ama bir bildikleri vardır korkuyorum ohss den

Bnmde 3.ve 4.günde kask ağrmla başladı cnm emn ol belirgin bi belirtim yk çok belirti arama ztn inşallah allahm nasip eder
Hayırlı olsun allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin, darısı isteyen herkese olsun inşallah

Cnm bende pko yum 187.50 ile kötü olmuştum bu doz çok fazla bana ama bir bildikleri vardır korkuyorum ohss den
Dozunu kim ayarladı ilk başta canım ben tedaviden bi kaç ay önce semra hanımla ön görüşme yapmıştım baktığı an 150 dozla başlanacak diye not düşmüş tedaviye başladım gönül hanım muayene etti 150 sana az gelir neden semra hoca böyle dedi anlamadım dedi yumurtalıkların çok kötü durumda nasıl moralimi bozdu neyse150 ile başla sen dedi yinede bakarız bende o günden sonra yücel beyi tercih ettim gönül hanım itici geldi ve bitene kadar da hep 150 kullandım çok şükür MâşâAllah bir sıkıntı çıkmadı semra hocanın tecrübesi gerçekten çok iyi MâşâAllah

Merhaba ilaç ayarini semra hoca ile birlikte kan sonuclarimiza göre veriyorlar. Benimde dosyamda 150 yazılmıştı ilk kontrol ve kan tahliline göre 225 olarak karar verdiler bende direk hemsireyi aradim ve bana ilac dozuna semra hanim karar vermiş onun imzasi var 150 cizilmis dendi yani gonul hanim tek başına karar vermiyor bilginiz olsun. Bende gonul hanimda hic muayene olmadim ..

hadi hayırlısı bu sefer inşallah herşey güzel olacan bol bol embriyon olsun beş güne gitsin inşallah l am niobe35 l changed my nick

Semra hanım ayarladı ilk görüşmede cnm

Merhaba evet Canım kan sonucuna göre doz ayarlanıyor biliyorum da dediğim gibi gönül hanım herşeyde umutsuz konuşuyor ama çok memnun kalanda var kötülemek değil amacım kendiside yıllardır orada doktorluk yapıyor ama işte ...‍

Bende yarın Gönül hanıma muayene olacağım inş moralimi bozmaz cnm

hadi hayırlısı bu sefer inşallah herşey güzel olacan bol bol embriyon olsun beş güne gitsin inşallah l am niobe35 l changed my nick
Tühh süpriz yaparım diye sana söylememiştim yakalandım inşallah kuzum rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah

İnşâAllah canım bozmaz bozmaz merak etme bizler hassas dönemlerdeyix o yüzden herşeyi kafaya takıyoruz herşey Allahtan oysaki ama biz aciz kullar anlayamıyoruz her zaman
Psikolog kartı vardı gişede aslında ben destek almak isterim

Yok canim o yeni bir dr. Yillardir orda degil benimde kanim onla tutmadi o yuzden hiç muayene olmadim. Iyimi kotumu bilmiyorum. Sadece tek basina karar veremez ben bunu anlatmak istemistim. Orda en eski malesef yucel bey kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…