- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Merhaba bende dun sana bakmistim. Hadi hayirlisi olsun insallah güzel embriyolarin olusurTühh süpriz yaparım diye sana söylememiştimyakalandım inşallah kuzum rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah
Transfer sonrası kızlar naptınız yattınız mi yoksa gezdiniz
Yanlış anlamisim vallah ben yattim. Ilk 3 gun onemli diye okumstum evde gezindim sadede
Canım benim de aynı olmuştu;neredeyse hiç büyüme YÖK demişti Yücel bey ama ilaçlarını ona göre düzenleyip dengeliyorlar merak etme;hiç olmayacak gibi geliyor insana ama son kontrolünde özellikle göreceksin kocaman oluyorlarBugün 3 gün kullanıp gittim daha büyür inş cnm dediğin gibi korkuyorum bu sefer olur inş cnm
Ben transfer günü istanbulda kuzenimde kaldim annemde bizimle gelmişti kızıma bakmak icin ertesi gun istanbuldan edirneye geçtik annemi bıraktık bir gecede orda kalip sabahinda yola çıktık aydına geldik gelirkende izmirde avm ye ugradik gezdik ertesi gunde ise basladim sonuc olarak tuttu ama kimyasal oldu. Kızımda sonuc aldigim gune kadar disari bile cikmadim pozitif oldu 5 ay çalışmadım. Kendime cok eziyet ettigim icin suan yatmak kısmı kafamda yok kendin nasil rahat edeceksen öyle davran cok zorlanmadiktan sonra icineen geleni yap :)Transfer sonrası kızlar naptınız yattınız mi yoksa gezdiniz mi
Bende hiç yatmak istemiyorum yatmıyorum arada bir uzanıyorum sadece ama herkes baskı yapıyor resmen yat kalkma yat kalkma gıcık oldum 3 günden sonra gezmeye filan gitmek istiyordum ama baskı beni sinir etti :)Ben transfer günü istanbulda kuzenimde kaldim annemde bizimle gelmişti kızıma bakmak icin ertesi gun istanbuldan edirneye geçtik annemi bıraktık bir gecede orda kalip sabahinda yola çıktık aydına geldik gelirkende izmirde avm ye ugradik gezdik ertesi gunde ise basladim sonuc olarak tuttu ama kimyasal oldu. Kızımda sonuc aldigim gune kadar disari bile cikmadim pozitif oldu 5 ay çalışmadım. Kendime cok eziyet ettigim icin suan yatmak kısmı kafamda yok kendin nasil rahat edeceksen öyle davran cok zorlanmadiktan sonra icineen geleni yap :)
Benimde yumurta rezervim az bende bu sorunun cevabını merak ediyorumArkadaşlar merhaba , aranıza yeni katıldım. Yaklaşık olarak 1.5 yıldır bahçeci hastasıyım. Burada iki negatifim altı opum var.rezerv azlığı sorunum var az sayıda yumurta var ve embriyolar beşinci güne gidemiyor. Son denemeden sonra hala başlayamadık zaten klomen ve az doz iğneyle tedavi oluyordum merkezde..
Şimdi siz tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.. memorial Semra hanımın gerçekten farklı bir tedavi protokolü var mı , memorial de işler nasıl ilerliyor( bahçecide kan sonucumla muayene beklemek iki saati buluyor) ??
Buradaki doktorum sürekli deneyeceksiniz diyor ancak hak verirsiniz maddi manevi bunları karşılamak zor oluyor , memorial de fiyatlar nedir Semra hanımla mı takipler devamı diyor ? Önerir misiniz ?
Canım hayırlı olsun inş güzel haberler alalım. Ben ilk gün yattım. Diğer gün de yattım. 3 gün biraz gezdim. Sonra da işe başladım zaten normal hayatıma döndüm. Dikkat et çok.Transfer sonrası kızlar naptınız yattınız mi yoksa gezdiniz mi
Hiç iş yapmıyorum ama yatmıyorum da valla oturuyorum bazen yatıyorum annem yanımda zaten ama herkes arayıp aman yat hiç kalkma diye diye beni delirttilerCanım hayırlı olsun inş güzel haberler alalım. Ben ilk gün yattım. Diğer gün de yattım. 3 gün biraz gezdim. Sonra da işe başladım zaten normal hayatıma döndüm. Dikkat et çok.
Yok ya ben psikoloğu terapi ediyorum bu durumda:) geçen sene Euro fertilde vardı psikolog çok canım sıkılıyordu o kadınla konuşunca telefonla arıyordu falan yani söyledikleri şu hayırlısı olsun bi dahakine önümüzdeki maçlara bakıcaz yav he he modunda bendePsikolog kartı vardı gişede aslında ben destek almak isterim
28 gunde bir adet oluyorm yarin adet gunum dun karnm adet olcakmis gibi agriyordu bugun ise hic belirtim yok. Belirtim olsa adet olacagim diye korkuyorm bugun belirtilerim kayboldu simdide neden kayboldu diye korkuyorm allah yardimcimiz olsn valla bu beklemek cok zorEvet canım kafaya takmayalım diyoruz ama elde değil kaç günde bi adet görüyorsunuz naturel transfer mi? Bide kaçıncı denemeniz
Hahaa iyi yapmışsın canım ilk denemelerimde ben öyleydim bunda sabredicem galiba:) canım senin kaçıncı denemendi?
Yücel bey 2014 gönül hanım 2015 yılından beri orda çokta Yen'i değil günseli hnm umut bey ve Fulya hanım yeni Fulya hanım çok tatlı birine benziyo ama hiç denk gelmedimYok canim o yeni bir dr. Yillardir orda degil benimde kanim onla tutmadi o yuzden hiç muayene olmadim. Iyimi kotumu bilmiyorum. Sadece tek basina karar veremez ben bunu anlatmak istemistim. Orda en eski malesef yucel bey kaldi
Aynen Canım beklemek çok zor bugün transferin 5. Günü kaldı 4 gün İnşâAllah pozitifi alırız28 gunde bir adet oluyorm yarin adet gunum dun karnm adet olcakmis gibi agriyordu bugun ise hic belirtim yok. Belirtim olsa adet olacagim diye korkuyorm bugun belirtilerim kayboldu simdide neden kayboldu diye korkuyorm allah yardimcimiz olsn valla bu beklemek cok zor
Amin ins herkes icin hayirlisi olsn ins. Senin bir belirtin varmi benm dun karnm agriyodu sanki regl olcakmisim gibi bugun gcti karin agrim belim agriyodu oda gecti sanki hicbisey yok ki oldu . yarin adet gunumde pat diye adet olacagim diye cok korkuyormAynen Canım beklemek çok zor bugün transferin 5. Günü kaldı 4 gün İnşâAllah pozitifi alırız
benim transferim akşam 6 da oldu yarım saat kalıp hastaneden ayrıldık eve geldim zaten akşam oldu çok kalkmadım ihtiyaçlarım dışında temizliğimi falan zaten hep yapmıştım şuanlık bi işim yok yatmıyorum ama bugün 5. Günüm dün çıktık bi yere davetliydik arabayla gidip geldik İnşâAllah tutunmuştur bebişlerimiz sımsıkıTransfer sonrası kızlar naptınız yattınız mi yoksa gezdiniz mi
Haklısın cnm ya hava güzel biraz dolaşırım onun yerine duş alıp bakalım yarın ne diye ekler şimdi tatlım ben ctesi başladım ya ne zaman tahminen opu olur?Yok ya ben psikoloğu terapi ediyorum bu durumda:) geçen sene Euro fertilde vardı psikolog çok canım sıkılıyordu o kadınla konuşunca telefonla arıyordu falan yani söyledikleri şu hayırlısı olsun bi dahakine önümüzdeki maçlara bakıcaz yav he he modunda bende
Benimde belim ve kasıklarım ağrıyo karnıma da ara ara ağrı giriyor adet günüm tamda test günüm benimAmin ins herkes icin hayirlisi olsn ins. Senin bir belirtin varmi benm dun karnm agriyodu sanki regl olcakmisim gibi bugun gcti karin agrim belim agriyodu oda gecti sanki hicbisey yok ki oldu . yarin adet gunumde pat diye adet olacagim diye cok korkuyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?