Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bugün 3 gün kullanıp gittim daha büyür inş cnm dediğin gibi korkuyorum bu sefer olur inş cnm
Canım benim de aynı olmuştu;neredeyse hiç büyüme YÖK demişti Yücel bey ama ilaçlarını ona göre düzenleyip dengeliyorlar merak etme;hiç olmayacak gibi geliyor insana ama son kontrolünde özellikle göreceksin kocaman oluyorlar

Transfer sonrası kızlar naptınız yattınız mi yoksa gezdiniz mi
Ben transfer günü istanbulda kuzenimde kaldim annemde bizimle gelmişti kızıma bakmak icin ertesi gun istanbuldan edirneye geçtik annemi bıraktık bir gecede orda kalip sabahinda yola çıktık aydına geldik gelirkende izmirde avm ye ugradik gezdik ertesi gunde ise basladim sonuc olarak tuttu ama kimyasal oldu. Kızımda sonuc aldigim gune kadar disari bile cikmadim pozitif oldu 5 ay çalışmadım. Kendime cok eziyet ettigim icin suan yatmak kısmı kafamda yok kendin nasil rahat edeceksen öyle davran cok zorlanmadiktan sonra icineen geleni yap :)

Bende hiç yatmak istemiyorum yatmıyorum arada bir uzanıyorum sadece ama herkes baskı yapıyor resmen yat kalkma yat kalkma gıcık oldum 3 günden sonra gezmeye filan gitmek istiyordum ama baskı beni sinir etti :)

Bende şimdi dışarı çıkmıyorum ama evde de yatmıyorum 10 dk yatıyorsan 5 dk geziyorum

Benimde yumurta rezervim az bende bu sorunun cevabını merak ediyorum

Canım hayırlı olsun inş güzel haberler alalım. Ben ilk gün yattım. Diğer gün de yattım. 3 gün biraz gezdim. Sonra da işe başladım zaten normal hayatıma döndüm. Dikkat et çok.
Hiç iş yapmıyorum ama yatmıyorum da valla oturuyorum bazen yatıyorum annem yanımda zaten ama herkes arayıp aman yat hiç kalkma diye diye beni delirttiler

Psikolog kartı vardı gişede aslında ben destek almak isterim
Yok ya ben psikoloğu terapi ediyorum bu durumda:) geçen sene Euro fertilde vardı psikolog çok canım sıkılıyordu o kadınla konuşunca telefonla arıyordu falan yani söyledikleri şu hayırlısı olsun bi dahakine önümüzdeki maçlara bakıcaz yav he he modunda bende

28 gunde bir adet oluyorm yarin adet gunum dun karnm adet olcakmis gibi agriyordu bugun ise hic belirtim yok. Belirtim olsa adet olacagim diye korkuyorm bugun belirtilerim kayboldu simdide neden kayboldu diye korkuyorm allah yardimcimiz olsn valla bu beklemek cok zor

Yok canim o yeni bir dr. Yillardir orda degil benimde kanim onla tutmadi o yuzden hiç muayene olmadim. Iyimi kotumu bilmiyorum. Sadece tek basina karar veremez ben bunu anlatmak istemistim. Orda en eski malesef yucel bey kaldi
Yücel bey 2014 gönül hanım 2015 yılından beri orda çokta Yen'i değil günseli hnm umut bey ve Fulya hanım yeni Fulya hanım çok tatlı birine benziyo ama hiç denk gelmedim

Aynen Canım beklemek çok zor bugün transferin 5. Günü kaldı 4 gün İnşâAllah pozitifi alırız

Aynen Canım beklemek çok zor bugün transferin 5. Günü kaldı 4 gün İnşâAllah pozitifi alırız
Amin ins herkes icin hayirlisi olsn ins. Senin bir belirtin varmi benm dun karnm agriyodu sanki regl olcakmisim gibi bugun gcti karin agrim belim agriyodu oda gecti sanki hicbisey yok ki oldu . yarin adet gunumde pat diye adet olacagim diye cok korkuyorm

Transfer sonrası kızlar naptınız yattınız mi yoksa gezdiniz mi
benim transferim akşam 6 da oldu yarım saat kalıp hastaneden ayrıldık eve geldim zaten akşam oldu çok kalkmadım ihtiyaçlarım dışında temizliğimi falan zaten hep yapmıştım şuanlık bi işim yok yatmıyorum ama bugün 5. Günüm dün çıktık bi yere davetliydik arabayla gidip geldik İnşâAllah tutunmuştur bebişlerimiz sımsıkı

Haklısın cnm ya hava güzel biraz dolaşırım onun yerine duş alıp bakalım yarın ne diye ekler şimdi tatlım ben ctesi başladım ya ne zaman tahminen opu olur?

Benimde belim ve kasıklarım ağrıyo karnıma da ara ara ağrı giriyor adet günüm tamda test günüm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…