Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Jel kullanıyorsan zaten o adet geciktiriyor

Inş canım benim Allah bu sefer bize de sağlıkla nasip eder

İns jelden degilde bebekten gecikir u iste beklemek ne kadar zor 9 gun cok uzu zaman insan kendini dinliyor surekli olsun diye dua ediyor belirti olsn istoyor ama belirti oluncada adet mi olcak diye korkuyor allah yardimcimiz olsn
Yok kuzum tabiki bebiş yüzünden gelmesin adetin jel de yardımcı oluyor demek istedim amin İnşâAllah
Inş canım benim Allah bu sefer bize de sağlıkla nasip eder
Amin canım amin İnşâAllah

Yücel bey 2014 gönül hanım 2015 yılından beri orda çokta Yen'i değil günseli hnm umut bey ve Fulya hanım yeni Fulya hanım çok tatlı birine benziyo ama hiç denk gelmedim
Canim ya , gonul hanim en fazla 1 yil olsun orda. ben ben 2015ten beri orda olan benim :)))

Hanile olan arkadaslar sizlerinde adet olcakmis gibi isedip sonradan bu hissin kayboldugu oldumu
benım transferden sonra ilk 3 gün bel ağrısı oldu sonra geçti test günümden 2 gün öncede gögüslerim şişti başkada belirtim olmadı

Simdi bende gonul hanıma baktim. Evet zaman ne cabuk geçiyor 2016 yilindan beri ordaymis ve guzel yorumlar almış. ..

Simdi bende gonul hanıma baktim. Evet zaman ne cabuk geçiyor 2016 yilindan beri ordaymis ve guzel yorumlar almış. ..
Bende gönül hanımla başladım gönül hanımla devam ettim çok güler yüzlü sevecen ben çok sevdim herkese tavsiye edebilirim

benım transferden sonra ilk 3 gün bel ağrısı oldu sonra geçti test günümden 2 gün öncede gögüslerim şişti başkada belirtim olmadı
Cok sagolun kizlar allah razi olsn bendem 5. Gunum 5 gundut surekli bel agrim var dun adet agrilarm vardi gecti beni gelmedi korkuttu gitmesikorkuttu agrilarin cok sagolun baya moral oluyosunuz allah razi olsn

Cok sagolun kizlar allah razi olsn bendem 5. Gunum 5 gundut surekli bel agrim var dun adet agrilarm vardi gecti beni gelmedi korkuttu gitmesikorkuttu agrilarin cok sagolun baya moral oluyosunuz allah razi olsn
Al bendende okadar ağrı olsa korkuyorum olmasa ayrı

bu arada 15 haftalık hamileyim gögüs hassasiyetim dışında buğüne kadar hiç belirtim olmadı rahat br hamilelık geçirdim herkeste belirti olacak diye birsey yok ...

Al bendende okadar ağrı olsa korkuyorum olmasa ayrı
Bu isin en zor kismi beklemek arkadsim ben dun esime regl agrim var diye agliyordum bugun agrilarim kesildi noldu simdi adet mi olcam diye agladm yani gercekten cok zor surec allah herkesin yardimcisi olsn olmayana dayanma gucu versin

Bu isin en zor kismi beklemek arkadsim ben dun esime regl agrim var diye agliyordum bugun agrilarim kesildi noldu simdi adet mi olcam diye agladm yani gercekten cok zor surec allah herkesin yardimcisi olsn olmayana dayanma gucu versin
Psikolojimiz gel git ama Allah ins mükafatını verir gercekten insan çok kötü oluyor yipraniyor

Canim ya , gonul hanim en fazla 1 yil olsun orda. ben ben 2015ten beri orda olan benim :)))
Canım amacım iddialaşmak değil hem kendi kapısında yazan hem de memorialin internet sitesinde okuduğum bilgiler onlar yanlış yazmışlar demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…