Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim yükseliyordu dostineks veriyordu yücel hoca 3 günde 1
Tüpbebek öncesi de dalgalanma var mıydı? Benim icince düsüyor bırakınca 60lara cıkıyor. Suan ilacı bıraktırdılar ölcmek icin son halini. Ama yüne yükseldi hissediyorum göğüs ağrımdan. Böyle sıkıntı varken tüp bebek başlar mı?

Benimde tüp bebek öncesi vardı cnn benimde 60lara çıkıyor

Yok cnm ilacla düşürüyorlarhep
Ben bilac yerde yumurta kalitesini bozdugundan düsürülmeli ve öyle baslanmalı diye okudum. Sende öyle bir sıkıntı olmadı mı? Cok korkuyorum delirtcek bu prolaktin beni. Kendi başına bir infertilite sebebi diyor doktorlar

Baksana

Eklentiler

• 8DCC3537-411B-4929-A3D1-49BAEAD91016.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 49
Rabbime sürekli istyen herkese banada diye dua ediyorum cnm allahm kmsenn kucağını boş bırakmasn ibşallah
Saol cnm amin inşallah hamileliğin en başından en sonuna hep dualara ihtiyacımız var.tüm evlat isteyenlerle birlikte Allahım banada hepimizede kucağımıza alacağımız sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin. önce hamileliklerimizi sağlıkla sıhatle tamamlamayı sonrada evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
Arkadaşlar bir sorum olacak dondurulmuş embriyo transferi için estrofem kullananlardan sonradan transfer öncesi çatlama iğneside kullanan veya bildiğiniz bir durum var mı.ben donmuş embriyoda çatlama iğnesi kullanılmıyor diye biliyordum.bu konuda bilgisi olan var mı şimdiden tşk.ederim.

Ben de kullanılmıyor diye biliyorum, çünkü yumurta gelişimi olmuyor estrofem sayesinde normalde.ama istisna oluyorsa bilemedim

Benim dondurulmuş naturel transfer oldu estrofem kullanmadım crinone jeli de sonradan başlayalım dedi var olan yumurtayı çatlatmak için ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım

Amin canım amin inaşllah

Evet canım kişiye ve duruma göre değişiyormuş crinone jel geçen aya kadar kimseye vermiyorlarmış burada bi arkadaş ben başlattım o furyayı dedi :)
Şubatta negatif aldım o zaman vermediler hastanede doktorlara çıkistim sonra semra hoca aradı bi daha natural yapalım bu sefer progrestorene ekleyelim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…