Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Şubatta negatif aldım o zaman vermediler hastanede doktorlara çıkistim sonra semra hoca aradı bi daha natural yapalım bu sefer progrestorene ekleyelim dedi
aaa evet o sendin de mi çünkü yücel bey bana ilk gittiğimde dediki hiç ilaç almayacaksın sonradan al dedi birde bi bayanla merkezde konuştum hemşireler bayana demiş ki aslında naturel de hiç faydası Yok tamamen hastalar kendilerini iyi hissetsin psikolojik olarak o yüzden veriliyor jel demiş çok ilginç

Ay ben o merkezdeki hemşireleri gram umursamıyorum bence sende hiç kafana takma psikolojikmen bize ilaç yukleyemezlerki

A anka23 Strongmom_ eski sayfalarda okumuştum bir arkadaş vardı siz böyle yazınca nikini de hatırladığım için baktım tekrar geçmişe. Gönül hanım memorial ın kadın doğum bölümünde çalışıyormuş daha önce. O arkadaş da onun hastası. Sonra gönül hanım tüp bebeğe geçince o da onunla beraber tüp bebeğe geçmiş kaydı. 2016 haziranda başlamış tedaviye.
Ben de 2016 ekimden beri merkezdeyim. O zamandan beri devam eden Yücel bey ve Gönül hanım kaldı sadece. Diğerleri hep sonradan gelenler.

Ay ben o merkezdeki hemşireleri gram umursamıyorum bence sende hiç kafana takma psikolojikmen bize ilaç yukleyemezlerki
Aynen canım bende anlamadım
9 ağustos 2014de 30 haftalık ikizlere hamile olduğunu yazmış. Bundan önce başka bir topik var o ara tartışmalar olduğu için kilitlenmiş. O sebepten bu topik açılmış.
Aa iyi bari İnşâAllah sağlıkla doğmuşlardır teşekkürler

Kız sen var ya MâşâAllah dedektif gibisin

İns jelden degilde bebekten gecikir u iste beklemek ne kadar zor 9 gun cok uzu zaman insan kendini dinliyor surekli olsun diye dua ediyor belirti olsn istoyor ama belirti oluncada adet mi olcak diye korkuyor allah yardimcimiz olsn
Canım 9 gün beklemek zordur eminim ama 7. Gün de test yapıp pozitifi gören çok arkadaş var; ben herhalde 9 gün dayanamam;5. Günden başlarım teste:)) transfer sonrası eve yığınla gebelik testi almayı planlıyorum:)))

Acikcasi bende bir yil gibi hatirliyordum ben ilk tedavimde banu kumbak vardi onunla baslamistim o dönem ekip çok iyidi.

7.günde öğreniliyor ama kimyasal olunca çok daha büyük hayal kırıklığı yaşıyor insan
Pazar günü transferim var nasipse. Bu sefer 9.gün kan testini bekleyeceğim. Erkenden evde test yaparsam ağzıma ağzıma terlikte vurun :)

E Evrem1992 cankm nasılsın gerçek test günün ne zamandı senin? Merkeze ilettin mi sonucunu
İyym saolasn cnm test gnüm cuma günü bgn gönderdik dünki kan soncmu yarnda yapn bildirin dedi güzel değern dediler şmdlk başka bi bilgi yk zaten yrnki sonca göre değerlendrcez dedi akşam yaptrcam bklım dua edin nlr banada

kızlar bşy sorcam transfer olan arkadaşlar yürüyüşünz nasl ben böyle kalcam dye korkym sünnet olmş gbi yürüyorm istem dışıı

Aynen lütfen benim test günüm Pazar benimde ağzıma terlikle vurun erkenden yaparsan :)
iyi MâşâAllah canım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Rabbim

kızlar bşy sorcam transfer olan arkadaşlar yürüyüşünz nasl ben böyle kalcam dye korkym sünnet olmş gbi yürüyorm istem dışıı
ya sorma Benimde belim ağrıyo birde kasıklarım test günüme 4 gün var bende ağrıdan tuhaf yürüyorum :)

Günaydın kızlarbugün transferin 6. Günü biraz daha uyusam uyandım bu saatte uykularım kaçıyor düşünmekten sizlerde durumlar nasıl ben mi çok abartıyorum acaba

Günaydın kızlarbugün transferin 6. Günü biraz daha uyusam uyandım bu saatte uykularım kaçıyor düşünmekten sizlerde durumlar nasıl ben mi çok abartıyorum acaba
Benim 3 hamilelikte de hep ni uykusuzluk durumum vardı, ekstra dinç oluyordum gece uykum çok geç geliyordu. Sendeki bu uykusuzluğu da hayra yoralım, inş pazar günü buralar şenlenecek:)

Doğru söylüyorsun canım; kimyasal olması negatif almaktan daha zordur sanırım en iyisi beklemek.. o kadar zaman sabredip bekleyen nelerin zamanını kollayan bizlere sanırım 9 gün de bi şekilde geçer..

Günaydın cnmm rahat olmanı tavsiye ederim sana,bence gününden önce yapma zaten.kendini en çok ne yaparken rahat ve mutlu hissediyorsan onları yap.komik ve eğlenceli diziler,filmler izle mesela.hep positif düşün.”Niyet hayır akıbet hayır” derler.Allahım hepimize hep iyi şeyler yaşatsın.sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

kendini bunaltma da cnm abartmyosn bence kolay mı bebiş beklyorz gelsn diye başka neye benzer istedğn gbi davran
Canım ya çok sağol aynen bizi başka kim anlar ki zaten
Benim 3 hamilelikte de hep ni uykusuzluk durumum vardı, ekstra dinç oluyordum gece uykum çok geç geliyordu. Sendeki bu uykusuzluğu da hayra yoralım, inş pazar günü buralar şenlenecek:)
Ya hadi İnşâAllah canım dua edin
amin ne güzel söz öyle niyet hayır akıbet hayır Allah razı olsun tavsiyelerini dinlicem canım çok sağol gününden önce yapmicam diye söz verdim çünkü bi önceki tedavimde evde yaptığım testler hep pozitif çıkmıştı o yüzden çok umutlanmıştım İnşâAllah pozitif düşünüp Allah'ın izniyle pozitif alalım İnşâAllah

Kızlar bişey sorcam crinone jeli kullandıktan sonra hemşire hemen kalk 15-20 dk yürü dedi bazı merkezlerde de önce yarım saat yatıp sonra kalkmak gerekiyormuş sizler nasıl yapıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…