Yarim saat yatarsam topaklanma yapar bekledikce akiskanligi azalıyor bence hemen yurumelisin ben ise gelirken yapıyordum cok iyi oluyordu hafta sonu daha fazla topak topak oluyordu evde ne kadar yuruyebilirim ki :)Kızlar bişey sorcam crinone jeli kullandıktan sonra hemşire hemen kalk 15-20 dk yürü dedi bazı merkezlerde de önce yarım saat yatıp sonra kalkmak gerekiyormuş sizler nasıl yapıyorsunuz?
Yapıyorum hemen kalkıp 10 dk yürüyorumKızlar bişey sorcam crinone jeli kullandıktan sonra hemşire hemen kalk 15-20 dk yürü dedi bazı merkezlerde de önce yarım saat yatıp sonra kalkmak gerekiyormuş sizler nasıl yapıyorsunuz?
Yarim saat yatarsam topaklanma yapar bekledikce akiskanligi azalıyor bence hemen yurumelisin ben ise gelirken yapıyordum cok iyi oluyordu hafta sonu daha fazla topak topak oluyordu evde ne kadar yuruyebilirim ki :)
Teşekkür ederim kızlar bende yapıp yürüyeyim kafam karıştı ilk defa jel kullandım çünkü daha önce iğne ve fitil kullanmıştım hepYapıyorum hemen kalkıp 10 dk yürüyorum
Bn hemenn kalkmyorm iki dkk fln yatyorm snra kalkyorm o sırada kahfaltı hazrlyrm 5dkk sürüyo snra otrp yiyorm snra kalkp yürüyorm yarm saat ayaktaym snra tekrar yatıyorm smdi kalktm meselaYapıyorum hemen kalkıp 10 dk yürüyorum
Bende ins pozitif olunca iğneye geçecez yücel bey öyle dediTeşekkür ederim kızlar bende yapıp yürüyeyim kafam karıştı ilk defa jel kullandım çünkü daha önce iğne ve fitil kullanmıştım hep
2 dk bisey değil kuzu bazen bende 2 dk oyalaniyorumsonra kalkıyorum :)Bn hemenn kalkmyorm iki dkk fln yatyorm snra kalkyorm o sırada kahfaltı hazrlyrm 5dkk sürüyo snra otrp yiyorm snra kalkp yürüyorm yarm saat ayaktaym snra tekrar yatıyorm smdi kalktm mesela
Benim bungin transferimin 6. Gunu bugun kan versem sonuc cikar mi cok mu erken sanirim dayanamiyorm ben daha
Cuma gunu oldu transferim cumayi saymazsak bugun 6. Gunum peki bugun kac cikmaliçıkar canım bence ama yarını beklersen kesin çıkar. transfer gününü saymıyorsun değil mi?
ben 8. gün yaptırdım 219 çıktı yane değişebilir ama sizinde 70-100 arası bir değer çıkar inşCuma gunu oldu transferim cumayi saymazsak bugun 6. Gunum peki bugun kac cikmali
Tesekkur ederik peki sizin bir belirtinozvarmiydi benm acayip bel agrim var ama jeldende olabilir dye heves etmek istemiyorm birde isahsizlik ama oda stresten olabilir baskada bisey hissetmiyorm senn bir belirtin varmiydiben 8. gün yaptırdım 219 çıktı yane değişebilir ama sizinde 70-100 arası bir değer çıkar inş
İnşallah pozitif olacak :)Bende ins pozitif olunca iğneye geçecez yücel bey öyle dedi
Inşallah canım benim :) sen neler yapıyorsunİnşallah pozitif olacak :)
Ben adetimi bekliyorum, duruma göre karar vereceğim transfer için bu ay mı rsonraki ay mı diye? İğneyi yücel bey kendi mi önerdi ? Her gün yapılan bi iğne mi olacak ?Inşallah canım benim :) sen neler yapıyorsun
Bende hemen kalkıyordum bugün bi iki dk uzandım sonra kalktım bi kaç saat sonra WC'ye gidince afedersin topak halinde geri geldi :/Bn hemenn kalkmyorm iki dkk fln yatyorm snra kalkyorm o sırada kahfaltı hazrlyrm 5dkk sürüyo snra otrp yiyorm snra kalkp yürüyorm yarm saat ayaktaym snra tekrar yatıyorm smdi kalktm mesela
İnşâAllah canım iğne bende çok ağrı yaptı ve ateşim hep 38di o yüzden iğneden korkuyorum ama en temizi ve en rahatı saati gelince gidip yaptırıp geliriz aslında İnşâAllah alcaz pozitifi İnşâAllahBende ins pozitif olunca iğneye geçecez yücel bey öyle dedi
Şöyle oldu ben jel istemedim progestanekapsül istedim hoca da 9 gün jel kullanalım pozitif olunca iğneye geçelim dedi bende tamam dedimBen adetimi bekliyorum, duruma göre karar vereceğim transfer için bu ay mı rsonraki ay mı diye? İğneyi yücel bey kendi mi önerdi ? Her gün yapılan bi iğne mi olacak ?
Iğne de zahmetli ağrılı ama jel beni tedirgin ediyor sırf bu yüzden iğneye katlanırım :) ins bu defa sağ salim kavuşucaz miniklerimizeBende hemen kalkıyordum bugün bi iki dk uzandım sonra kalktım bi kaç saat sonra WC'ye gidince afedersin topak halinde geri geldi :/
İnşâAllah canım iğne bende çok ağrı yaptı ve ateşim hep 38di o yüzden iğneden korkuyorum ama en temizi ve en rahatı saati gelince gidip yaptırıp geliriz aslında İnşâAllah alcaz pozitifi İnşâAllah
ben naturel transfer oldum yane herhenagi ilaç kullanmadım hissettiğim tek belirti gögüs uçlarında şişme ve hassasiyet belirti bende hala yok gögüs dışında :)Tesekkur ederik peki sizin bir belirtinozvarmiydi benm acayip bel agrim var ama jeldende olabilir dye heves etmek istemiyorm birde isahsizlik ama oda stresten olabilir baskada bisey hissetmiyorm senn bir belirtin varmiydi
Merhaba muhtemelen aynı gün merkezdeydik Benimde bugün 6. Günüm sizin ilk denemeniz mi bende ilk denememde eve bi sürü test almıştım :) hergün yapıyordum hepsi negatif olmuştu maalesef ikinci tedavimde hep silik çıkmıştı çok umutlanmıştım test günü 2,5 çıkmıştı sonucum çok üzülmüştüm o yüzden kendi kendime söz verdim İnşâAllah pozitifi test günümde öğreneyim diye İnşâAllah Pazar günü Rabbim yüzümüzü güldürsün sevinç gözyaşları dökelimBenim bungin transferimin 6. Gunu bugun kan versem sonuc cikar mi cok mu erken sanirim dayanamiyorm ben daha
Evet canım hiç olmazsa içimize siniyor garanti gibi geliyor:)Iğne de zahmetli ağrılı ama jel beni tedirgin ediyor sırf bu yüzden iğneye katlanırım :) ins bu defa sağ salim kavuşucaz miniklerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?