Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba arkadaşlar..transfer olup test gününü bekleyen arkadaşlarım dilerim ki herşey gönlünüzce olsun sizle birlikte ben de heyecanla pozitif sonuçlarınızı bekliyorum. Bende dün opu oldum dün döllenme bilgisi geldi yarın 3.gün arayacaklar çok stresli bi bekleyiş. Ama yine de Allah’a güveniyorum inşallah bir gün bizde evlatlarımızı kucağımıza alacağız:)

Birde sunu merak ediyorm bugun 0 cikto diyelim olmamistir dimi yan sonrada paAr gunu 50 60 olabilir mi
canım ufakta olsa bir değer çıkması lazım eğer 5 ten aşagıya çıkmışsa tutmamıştır... ama istersen 2 gün sonrada yaptırabilirsin

Kızlar en erken test günü tarihi veren merkez burası. Daha önce kesin sonuç verecek olsa zaten daha erken isterler test yaptırmamızı. 9. Gün 50 üstünde olması bile yeterli bir değer. 15 le başlayıp sağlıklı devam edenleri hatta öyle bir değerle ikiz gebelik bile okudum. Kendinize eziyet etmeyin. Tamam erken çıkan örnekler de var ama çıkmaya dabilir. Aynı kişinin bir transferinde erken çıkar öbüründe geç çıkar. Sabretmek beklemek zor ama ne zorluklardan geçip bu aşamaya geldiniz. Allah yardımcıniz olsun. Burası güzel haberlerle dolsun arka arkaya inşallah.

Evet canım çok haklısın

Bir merakim daha var herkes hakkininhelal etsin cok soru sordun ama herkes akintidan bahsediyor hamile arkadaslar falan bende hic akinti yok hatta jel bile geri gelmiyor tum hamile kalan arkadaslarda bu akinti oluyormuydu hamilr kaldiklarini pgrendiklerinde

Cnm bugün kaçıncı günün bilmiyorum ama bu kadar stres yapma ilaçlı mı yoksa naturel transfermi.ilaçlıysa şayet yada taze transferse ilaçların etkisiyle ufak ufak akıntı olur bazen su gibi yada beyaz sarı gibi ama bu ne olumlu diyebilir herkes ne de olumsuz.sadece dua et içinden geldiği gibi.Allahım hayırlı sağlıklı sıhatli evlatlar versin hepimize inşallah

Naturel trasnferim ama jel kullaniuorm hic akintim yok gebelikle akintisi artiyor diye bildigim icin acaba olmamasi tutmamaso anlamina mi geliyor

Naturel trasnferim ama jel kullaniuorm hic akintim yok gebelikle akintisi artiyor diye bildigim icin acaba olmamasi tutmamaso anlamina mi geliyor
Hiç öle düşünme gebelik akıntısı diye bişe var belki ama o ilerleyen haftalarda olur daha çok bence.jelden kaynaklı arada su gibi bişeler gelir.emin ol akıntı gelince de bunun rengi neden sarı neden kahve neden pembe gibi Allah korusun onları düşünüyo insan.hiç belirtisi yokken hamile kalan yada çok belirtisi varken kalamayan çok kişi var.umudunu yitirme.sabah bi arkadaşa daha yazmıştım.İyi düşünelim iyi olsun, “ niyet hayır akıbet hayır” inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…