Bir merakim daha var herkes hakkininhelal etsin cok soru sordun ama herkes akintidan bahsediyor hamile arkadaslar falan bende hic akinti yok hatta jel bile geri gelmiyor tum hamile kalan arkadaslarda bu akinti oluyormuydu hamilr kaldiklarini pgrendiklerinde
OPu dan sonraki ilk adette değil bir sonraki adette transfer hazırlığı yapılıyor Hakkınızda hayırlısı olsunMerhaba arkadaşlar . İlk tüp bebek denememi yapıyorum . Yumurta toplama işlemim yapıldı. Embriyolarım pgt ye gidecek. İlk adetimin ikinci günü transfer hazırlığı için gidebiliyor muyum? Sanırım transfer ortalama 20 gün sonra oluyormuş. O esnada pgt sonucu da çıkar hazirana kalmak istemiyorum.
Teşekkürler bilgi verdiğiniz için amin inşallah hayırlısı olurO
OPu dan sonraki ilk adette değil bir sonraki adette transfer hazırlığı yapılıyor Hakkınızda hayırlısı olsun
Pco, İnsülin direnci veya kilo probleminiz var mı?Bana yumurtalarının kalitesini arttırmak için şeker ilacı matofin yazıyorum demişti doktorum yumurtalar toplandı dondurulacak ama ilaca devam etmem söylendi transfere kadar nedenini bilen var mı?
Pco var sadecePco, İnsülin direnci veya kilo probleminiz var mı?
Onun için vermişlerdiro zaman.Pco var sadece
Pcos musun insilün direncimiz oluyor ömür boyu kullanıyıruz hamilelik hariçBana yumurtalarının kalitesini arttırmak için şeker ilacı matofin yazıyorum demişti doktorum yumurtalar toplandı dondurulacak ama ilaca devam etmem söylendi transfere kadar nedenini bilen var mı?
Aslında doktor pcos değilsin yumurta sayın çok olduğu için pco diyorum dediPcos musun insilün direncimiz oluyor ömür boyu kullanıyıruz hamilelik hariç
Ultrason görüntüsü varmış mkos multikistikover sın demişti bana Acıbadem kilo olmayınca alınca pcos a terfi ettim altta pcos yatıyor dikkat etmek lazım şeker ilacı iyi cnm kullanAslında doktor pcos değilsin yumurta sayın çok olduğu için pco diyorum dedi
Hcg değeri ile ıkiz olduğu belli olmaz cnmKozlar iki gün önceki değerim 116 bugunki 408 çıktı normal test gnüm yarındı biz erkenden yaptk sizce nsl ikiz hamile olan bri vardı o yorumlayabilir mi hatırlayamadm suan ismini beynm donduuu
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin cnmKızlar merhaba şuan transfer olup sonuç bekleyen arkadaşlara rabbim hayırlısıyla evlat nasip etsin herşey yolunda gitsin güzel günler yakın inşaallah
Bugün ikili test için bir perinatologla randevum vardı sadece ultrason kısmına bakalım dedi embriyo pgt li diye kanda bakmaya gerek yok dedi tüpbebek tedavimi nerede olduğunu sordu ve Semra kahraman için bence Türkiye ‘ nin bir numarasıdır dedi :)
Bu arada ikili test sonucumuz iyi çıktı:) her gün şükrediyorum çok uzun yollardan geldik bu günlere inşaallah hayırlısıyla tamamına erdirir rabbim
sabır kızlar emeğinizin mükafatını alacaksınız inşaallah
Harika sonuc Allah im korusun sizi :)Kozlar iki gün önceki değerim 116 bugunki 408 çıktı normal test gnüm yarındı biz erkenden yaptk sizce nsl ikiz hamile olan bri vardı o yorumlayabilir mi hatırlayamadm suan ismini beynm donduuu
Benim jel kullandikca agriyordu jelin yaptigini dusunuyordumTransferin 2.günü ve adet gibi karnım ağrıyor böyle olan var mı
Saol cnm ya Evet cnm iki embryo konldu inşallah güzelce devam ederrHarika sonuc Allah im korusun sizi :)
G Gulen yuzum un ikiz canim senindemi iki embriyo konuldi benmi kaçırdım orayi
Benimde korkum böyle olunca düşük olcak korkusu ilk transferim böyle ağrılar oluyorduBenim jel kullandikca agriyordu jelin yaptigini dusunuyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?