Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba arkadaşlar . İlk tüp bebek denememi yapıyorum . Yumurta toplama işlemim yapıldı. Embriyolarım pgt ye gidecek. İlk adetimin ikinci günü transfer hazırlığı için gidebiliyor muyum? Sanırım transfer ortalama 20 gün sonra oluyormuş. O esnada pgt sonucu da çıkar hazirana kalmak istemiyorum.

Benim yok denecek kadar az hala. Çok hareket ettiğimde oluyor genellikle . Her bünye farklıdır strese sokmayın kendinizi.

O
OPu dan sonraki ilk adette değil bir sonraki adette transfer hazırlığı yapılıyor Hakkınızda hayırlısı olsun

Bana yumurtalarının kalitesini arttırmak için şeker ilacı matofin yazıyorum demişti doktorum yumurtalar toplandı dondurulacak ama ilaca devam etmem söylendi transfere kadar nedenini bilen var mı?

Bana yumurtalarının kalitesini arttırmak için şeker ilacı matofin yazıyorum demişti doktorum yumurtalar toplandı dondurulacak ama ilaca devam etmem söylendi transfere kadar nedenini bilen var mı?
Pcos musun insilün direncimiz oluyor ömür boyu kullanıyıruz hamilelik hariç

Aslında doktor pcos değilsin yumurta sayın çok olduğu için pco diyorum dedi
Ultrason görüntüsü varmış mkos multikistikover sın demişti bana Acıbadem kilo olmayınca alınca pcos a terfi ettim altta pcos yatıyor dikkat etmek lazım şeker ilacı iyi cnm kullan

Kızlar merhaba şuan transfer olup sonuç bekleyen arkadaşlara rabbim hayırlısıyla evlat nasip etsin herşey yolunda gitsin güzel günler yakın inşaallah

Bugün ikili test için bir perinatologla randevum vardı sadece ultrason kısmına bakalım dedi embriyo pgt li diye kanda bakmaya gerek yok dedi tüpbebek tedavimi nerede olduğunu sordu ve Semra kahraman için bence Türkiye ‘ nin bir numarasıdır dedi :)
Bu arada ikili test sonucumuz iyi çıktı:) her gün şükrediyorum çok uzun yollardan geldik bu günlere inşaallah hayırlısıyla tamamına erdirir rabbim
sabır kızlar emeğinizin mükafatını alacaksınız inşaallah

Kozlar iki gün önceki değerim 116 bugunki 408 çıktı normal test gnüm yarındı biz erkenden yaptk sizce nsl ikiz hamile olan bri vardı o yorumlayabilir mi hatırlayamadm suan ismini beynm donduuu
Hcg değeri ile ıkiz olduğu belli olmaz cnm

All
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin cnm

Kozlar iki gün önceki değerim 116 bugunki 408 çıktı normal test gnüm yarındı biz erkenden yaptk sizce nsl ikiz hamile olan bri vardı o yorumlayabilir mi hatırlayamadm suan ismini beynm donduuu
Harika sonuc Allah im korusun sizi :)
G Gulen yuzum un ikiz canim senindemi iki embriyo konuldi benmi kaçırdım orayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…