Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
Beni de genetik dr ları yönlendirdi cnm burayaKızlar merhaba şuan transfer olup sonuç bekleyen arkadaşlara rabbim hayırlısıyla evlat nasip etsin herşey yolunda gitsin güzel günler yakın inşaallah
Bugün ikili test için bir perinatologla randevum vardı sadece ultrason kısmına bakalım dedi embriyo pgt li diye kanda bakmaya gerek yok dedi tüpbebek tedavimi nerede olduğunu sordu ve Semra kahraman için bence Türkiye ‘ nin bir numarasıdır dedi :)
Bu arada ikili test sonucumuz iyi çıktı:) her gün şükrediyorum çok uzun yollardan geldik bu günlere inşaallah hayırlısıyla tamamına erdirir rabbim
sabır kızlar emeğinizin mükafatını alacaksınız inşaallah
Pgt ne kadar sürede çıktı ve ikinci test ne kadar sürecekmiş acaba bizimki de iki testten geçecek inş hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğiniArkadaşlar genetik hastalığımız için tek gen hastalığına bakılmak üzere pgt yapılmıştı;bugün sonucu geldi 3 embriyomuz da hasta değil ama taşıyıcı; eşim ve benim gibi.. Daha önce pgt den böyle sonuç alan var mı.. Şimdi de o 3 taşıyıcı embriyo kromozamal tarama pgt sine gitti.. daha önce bizim gibi bir yoldan giden var mı,,
Aslında doktor pcos değilsin yumurta sayın çok olduğu için pco diyorum dedi
Amin canım İnşâAllah bizlerde pozitif sonuç alırız Rabbim sizede bizede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinKızlar merhaba şuan transfer olup sonuç bekleyen arkadaşlara rabbim hayırlısıyla evlat nasip etsin herşey yolunda gitsin güzel günler yakın inşaallah
Bugün ikili test için bir perinatologla randevum vardı sadece ultrason kısmına bakalım dedi embriyo pgt li diye kanda bakmaya gerek yok dedi tüpbebek tedavimi nerede olduğunu sordu ve Semra kahraman için bence Türkiye ‘ nin bir numarasıdır dedi :)
Bu arada ikili test sonucumuz iyi çıktı:) her gün şükrediyorum çok uzun yollardan geldik bu günlere inşaallah hayırlısıyla tamamına erdirir rabbim
sabır kızlar emeğinizin mükafatını alacaksınız inşaallah
Bize verdikleri kağıtta yazıyor 1-2 gün süreyle ağrı olabilir diye endişe etme ablam hamileliklerinde hep adet sancısı çekerek başlıyor :)Transferin 2.günü ve adet gibi karnım ağrıyor böyle olan var mı
Düşükte de ağrı olunca korkuyorum ama ins tutunma ağrısıdırMerhaba yücel bey aynısını bana da söylemişti sendrom yok yani kist Yok demişti glifor vermişti geçen sene ki tedavimde kullandım fayda etti mi bilmiyorum ama negatif aldım bu sene kullanmadım ara ara kullandım çok bulantı yaptı bünyem bi türlü alışmadı
Amin canım İnşâAllah bizlerde pozitif sonuç alırız Rabbim sizede bizede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Bize verdikleri kağıtta yazıyor 1-2 gün süreyle ağrı olabilir diye endişe etme ablam hamileliklerinde hep adet sancısı çekerek başlıyor :)
Hayırlı olsun cnmm dondurulmuş embriyolarda genelde yüksek çıkıyoo hcg.ikiz gebelik için tek kriter değil ama Allahım seninde hepimizinde gönlümüzden geçeni nasip etsin inşallah.Kozlar iki gün önceki değerim 116 bugunki 408 çıktı normal test gnüm yarındı biz erkenden yaptk sizce nsl ikiz hamile olan bri vardı o yorumlayabilir mi hatırlayamadm suan ismini beynm donduuu
Canım ilki tam 3 hafta sürdü;kromozamal tarama için de genetik bölümünden Murat bey 10 gün sürer dedi;bazen 7. Günde de çıktığı oluyormuş;bekliyoruz bakalım..; amin inşallah duan hepimize gelsin;size set up mı yapıldı tüp bebek öncesi bize yapıldı daPgt ne kadar sürede çıktı ve ikinci test ne kadar sürecekmiş acaba bizimki de iki testten geçecek inş hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini
Maşallah Allah kucağında göstersin ikiz gibi bir değer yüksek baya çünkü.Transferi kim yaptı.Saol cnm ya Evet cnm iki embryo konldu inşallah güzelce devam ederr
Diğeride donmuştu ama bundan çok dşüktü cnm yarı yarıya bakalm ya nasip inşallah sağlıkla devam etsinde farletmez oHayırlı olsun cnmm dondurulmuş embriyolarda genelde yüksek çıkıyoo hcg.ikiz gebelik için tek kriter değil ama Allahım seninde hepimizinde gönlümüzden geçeni nasip etsin inşallah.
İnşallah kuzum semra hnm yaptıMaşallah Allah kucağında göstersin ikiz gibi bir değer yüksek baya çünkü.Transferi kim yaptı.
Embriyolarının kalitesi neydi canım 3. Denemem bende iki istedim ama yapmadılarDiğeride donmuştu ama bundan çok dşüktü cnm yarı yarıya bakalm ya nasip inşallah sağlıkla devam etsinde farletmez o
Evet set up yapıldı o 3 ayda geldi salı günü opu yapıldı Yücel bey mayıs ayında transferini yaparız demişti ama bizimki haziran temmuzu bulacak o zaman Eylül'de ön görüşmeye gitmiştik bizim genetik testlerimiz falan derken uzun bir bekleme süresi olduCanım ilki tam 3 hafta sürdü;kromozamal tarama için de genetik bölümünden Murat bey 10 gün sürer dedi;bazen 7. Günde de çıktığı oluyormuş;bekliyoruz bakalım..; amin inşallah duan hepimize gelsin;size set up mı yapıldı tüp bebek öncesi bize yapıldı da
Hic yasayan yokmu kizlar yardm edinKizlar birsey soracagm ben kan testo yaptirdm bugun trasnfer gunu haric 6. Gunum 0 cikti test gunm pazar 9 . gunumde artma ihtimali varmi yoksa olmadi mi dersiniz
Cnm üzülme hemen stres yapma daha 6.gününmüş hiç belli olmaz Allah büyük değer tam olarak kaç çıktı pekiHic yasayan yokmu kizlar yardm edin
0.4 cikti degerm bugub adet gunumdu jelden dolayida olamiyormusuz ama yinede olmayonca umut edip sansimi denedm 0.4 cikti daha once acaba 6. Gunu 0 olup sonra 9. Gunu artan olmusmudurCnm üzülme hemen stres yapma daha 6.gününmüş hiç belli olmaz Allah büyük değer tam olarak kaç çıktı peki
Evet cnm ikiz benimde ayni cikmistiKozlar iki gün önceki değerim 116 bugunki 408 çıktı normal test gnüm yarındı biz erkenden yaptk sizce nsl ikiz hamile olan bri vardı o yorumlayabilir mi hatırlayamadm suan ismini beynm donduuu
Ayy inşallah cnm yaaaaEvet cnm ikiz benimde ayni cikmisti
Belki olmuştur canım sıkma canını kaçıncı denemen embriyo kaliteniz neydi kaçıncı gün embriyosuydu0.4 cikti degerm bugub adet gunumdu jelden dolayida olamiyormusuz ama yinede olmayonca umut edip sansimi denedm 0.4 cikti daha once acaba 6. Gunu 0 olup sonra 9. Gunu artan olmusmudur
Üzülme hiç şimdiden cnm belki anca tutunacaktır hiç belli olmaz.Rabbim çok büyük ne oluyorsa hayırlısı olan oluyordur emin ol.Duayı elden bırakma cnm.hayırlısı olsun inşallah0.4 cikti degerm bugub adet gunumdu jelden dolayida olamiyormusuz ama yinede olmayonca umut edip sansimi denedm 0.4 cikti daha once acaba 6. Gunu 0 olup sonra 9. Gunu artan olmusmudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?