Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Deneyeceğim canım utanarak sorucam ama şiddetli olmayan ikinmalar zarar verir mi
Balım sen bu dediğimi yap emin ol ıkınmana gerek kalamayacak bende hep işe yaramıştır. Muhtemelen senin su an sağ taraf ağırlıklı olmak üzere kasıkların ağrıyordur işte bu da tam olarak gaz sancısını tarif eder

Ay evet kiz doğru bildin valla gazdan mi o bende bebek tutunuyordur diye seviniyordum :)

Özel değilse sizin genetik sorununuz nedir; bizim set up 2.5 ay sürdü; ben opudan sonra 10. Günde ilk reglimi oldum; şimdi Mayıs’ın 7-8 i gibi olacağım;nasip olur da sağlıklı embriyo gelirse pgt den mayıs transferine yetişiyorum;sen şimdi bu hafta opu olmuşsun;mayıs sonu haziran başı gibi 2. Regli olursan yetişiyorsun Temmuz’a kalmaz canım seninki

ben 7. gün sabah kan vermiştim. 80 üstü bir değer çıkmıştı ama inanın şimdi tam değeri hatırlayamıyorum.
inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Canım sağlıkla kucağına al inşallah; seninki tek mi ikiz gebelik mi;7. Gün değerini yazmışsın ya o sebeple soruyorum:)

KIzlar ben de size bir şey sormak istiyorum;hepinizin opudan sonra ikinci adet( transfer hazırlığına başladığımız ) tam gününde mi oldu acaba?? Bir ili arkadaş günümden 1 hafta önce oldum dedi ama sizlerin 2. Adeti şaştı mı acaba

Benim iki gün gecikmeli gelmişti.

Neden iki embriyo transfer etmediler ya da neden kabul etmediler acaba
Cnm iki embriyo koyulanlarda genelde şöle; ya çok fazla deneme yapmıştır,yaşı 35 ve üzeridir en önemliside embriyolar kalite olarak tek tüpte dondurulmamıştır birinin kalitesi belki birazcık daha azdır diğerine göre.böle olan durumlarda iki embriyo birden çözüldüğü için ikiside transfer ediliyo cnm.

Hic yasayan yokmu kizlar yardm edin
canım erken yaptırmışsın ama ufakta olsa tutunma olsaydı bir değer çıkması gerekıyordu, 9. gün tekrar yaptır memoril bu testi saymayacaktır çünkü erken yaptın... benım ilk denemem tutmamıştı, 2. tuttu ... İlk deneme mi? dondurulmuş embriyon var mı?

Günaydın kızlar..
Mayıs ortasindan sonra transfer hazirligina baslayacak epey kişi var sanirim ben onumuzdeki hafta adet tarihim ama bunda başlayamayacağım bir seyehat planim var bir sonraki adette baslamayi planliyoruk oda mayisin son haftasina denk geliyor hatta transferde sanırım bayrama denk gelecek nasio olursa :)

Mayıs sonu-haziran başı gibi benim transferim de inşallah.. haziran ayı hepimize güzel haberler getirsin inşallah;mübarek ayda dualarımızı yaşamak nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…