- 15 Eylül 2012
- 8.436
- 6.897
- 398
yaş 33 3. Denemem ve ilk denemelerimi saymıyorlar hem miyom hem tüplerimde sıvı vardı o yüzden bu ilk gibi mi düşündüler gibi kendimce yorumum kalitesi iyi dediler bilemiyorum artıkNeden iki embriyo transfer etmediler ya da neden kabul etmediler acaba
benim çok abartı bi değişiklik olmadı gününde olmuştum çok şükürKIzlar ben de size bir şey sormak istiyorum;hepinizin opudan sonra ikinci adet( transfer hazırlığına başladığımız ) tam gününde mi oldu acaba?? Bir ili arkadaş günümden 1 hafta önce oldum dedi ama sizlerin 2. Adeti şaştı mı acaba
Cnm her türlü denemeyi sayıyorlar başka merkezde olsa farketmiyoo çünkü ilaç kullanılıp yumurtalar uyarılıyor her türlü.iki embriyo koyulmamasının sebebi sende yaşın küçük olması ve denildiği gibi embriyo kalitesinin iyi olmasıdır.şanslısın aslında yani.embriyolar 5.güne geldiğinde donduruluyorya cnm bazen iki embriyo aynı tüpte dondurulabiliyo öyle olan durumlarda zaten mecbur ikiside koyuluyoo çözündüğünde biri boşa gitmesin diye.senin tek dondurulmuştur çünkü kalitesi iyidir çok şükür.transferin yapılmıştı cnm Bu saatten sonra hep hayırlısıyla olcak diye düşün cnm inşallahyaş 33 3. Denemem ve ilk denemelerimi saymıyorlar hem miyom hem tüplerimde sıvı vardı o yüzden bu ilk gibi mi düşündüler gibi kendimce yorumum kalitesi iyi dediler bilemiyorum artık
benim çok abartı bi değişiklik olmadı gününde olmuştum çok şükür
Benimde aynısı canım bayramın 2. Veya 3. Günü transfere denk gelecek nasipse :)Günaydın kızlar..
Mayıs ortasindan sonra transfer hazirligina baslayacak epey kişi var sanirim ben onumuzdeki hafta adet tarihim ama bunda başlayamayacağım bir seyehat planim var bir sonraki adette baslamayi planliyoruk oda mayisin son haftasina denk geliyor hatta transferde sanırım bayrama denk gelecek nasio olursa :)
Evet canım bu tek tüpte dondurulmuş kalan yine var MâşâAllah kaldı bu tedavimde diğerlerinde kalmamıştı dondurulacak embriyo bi önceki tedavide 2 tane donduruldu transfer ettikleri 3aa kalitedeydi semra hanım onları kullanmayalım dedi yeniden tedavi oldum İnşâAllah bu sefer olacak diye dua ediyorum :)Cnm her türlü denemeyi sayıyorlar başka merkezde olsa farketmiyoo çünkü ilaç kullanılıp yumurtalar uyarılıyor her türlü.iki embriyo koyulmamasının sebebi sende yaşın küçük olması ve denildiği gibi embriyo kalitesinin iyi olmasıdır.şanslısın aslında yani.embriyolar 5.güne geldiğinde donduruluyorya cnm bazen iki embriyo aynı tüpte dondurulabiliyo öyle olan durumlarda zaten mecbur ikiside koyuluyoo çözündüğünde biri boşa gitmesin diye.senin tek dondurulmuştur çünkü kalitesi iyidir çok şükür.transferin yapılmıştı cnm Bu saatten sonra hep hayırlısıyla olcak diye düşün cnm inşallah
Canım hayırlı olsun şimdikinin kalitesi ne acaba Balım Allah muaffak etsinEvet canım bu tek tüpte dondurulmuş kalan yine var MâşâAllah kaldı bu tedavimde diğerlerinde kalmamıştı dondurulacak embriyo bi önceki tedavide 2 tane donduruldu transfer ettikleri 3aa kalitedeydi semra hanım onları kullanmayalım dedi yeniden tedavi oldum İnşâAllah bu sefer olacak diye dua ediyorum :)
Merkezden değil sanırım bu doktor değil mi? Yine ayni oranda artarsa 1500ü geçeceğini düşünmüş olabilir. Ama sen istersen birkaç gün daha bekle garanti olsun. Görünmezse gereksiz stres yaşamış olursun. Hadi gözün aydın.Kızlar normal test gnüm bugündü dün 408çkmştı ya burdaki doktorumu aradm yrn gel kese gözükür dedi değer yüksek oldğu için ama çk erken dglmş bu kdr çabk gözükür mü belki ikisi tuttu ondan değer yüksek aklm karştı bilgisi olan varmııı
canım acele etme benım bildiğim kese alttan 2.000 lerde falan gözükür üsten 5.000 olması gerekır... ben test günümden 10 gün sonra gitiim keseyi gördüm ... boşu boşuna alttan muane olmaKızlar normal test gnüm bugündü dün 408çkmştı ya burdaki doktorumu aradm yrn gel kese gözükür dedi değer yüksek oldğu için ama çk erken dglmş bu kdr çabk gözükür mü belki ikisi tuttu ondan değer yüksek aklm karştı bilgisi olan varmııı
Amin canım Allah razı olsun İnşâAllah tutunmuştur teyzesi 5AA kalitedeymiş MâşâAllahCanım hayırlı olsun şimdikinin kalitesi ne acaba Balım Allah muaffak etsin
Amin canım Maaşallah başka kaldı mı maşallah çok iyiymiş kalitesi sen taze oldun Di mi canım çok sordum kusuruma bakmaAmin canım Allah razı olsun İnşâAllah tutunmuştur teyzesi 5AA kalitedeymiş MâşâAllah
cnm alttan asla olmm ztn bakalm ztn sordm hemşrye çok erken çkmaZsa kese teleşlanma sakn ddi çkmazsa snra gidermcanım acele etme benım bildiğim kese alttan 2.000 lerde falan gözükür üsten 5.000 olması gerekır... ben test günümden 10 gün sonra gitiim keseyi gördüm ... boşu boşuna alttan muane olma
Yk cnm başka doktor kendi doktrm hemşre korkma ddi çkmazsa erken ddi bklm gdym bi ihtmal belkigöreblrmMerkezden değil sanırım bu doktor değil mi? Yine ayni oranda artarsa 1500ü geçeceğini düşünmüş olabilir. Ama sen istersen birkaç gün daha bekle garanti olsun. Görünmezse gereksiz stres yaşamış olursun. Hadi gözün aydın.
canım burdakı herkesin embriyosu blast zaten ... Blast embriyoda olsa test gününden 1 hafta sonra keseyi görebilirsinBlast embryo ondan erken belli olyo kanda 9.gün baştrn diyolar mesela kesede ondan dolayı mo er
cnm alttan asla olmm ztn bakalm ztn sordm hemşrye çok erken çkmaZsa kese teleşlanma sakn ddi çkmazsa snra giderm
hayırlısı olsun canım. allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inş.Yk cnm başka doktor kendi doktrm hemşre korkma ddi çkmazsa erken ddi bklm gdym bi ihtmal belkigöreblrm
Yok canım Estağfirullah sorabilirsiniz dondurulmuş naturel transfer oldum 4 tüp kaldı geriye omlarında kaliteli olanda var ikinci üçüncü kalitede olanlar var iyilerle aynı tüpe konulmuş İnşâAllah onları kardeş için kullanırız :)Amin canım Maaşallah başka kaldı mı maşallah çok iyiymiş kalitesi sen taze oldun Di mi canım çok sordum kusuruma bakma
Maşallah ne güzel :) msome yaptırmıştınız çoğu grade 4 demiştin. Acaba opuda imsi ile kullanılan spermler grade kaçtı biliyor musun? Kaç yumurtadan bu kadar embriyo donduruldu?Yok canım Estağfirullah sorabilirsiniz dondurulmuş naturel transfer oldum 4 tüp kaldı geriye omlarında kaliteli olanda var ikinci üçüncü kalitede olanlar var iyilerle aynı tüpe konulmuş İnşâAllah onları kardeş için kullanırız :)
Aminn Balım hayırlısıyla inşaAllah aminnnYok canım Estağfirullah sorabilirsiniz dondurulmuş naturel transfer oldum 4 tüp kaldı geriye omlarında kaliteli olanda var ikinci üçüncü kalitede olanlar var iyilerle aynı tüpe konulmuş İnşâAllah onları kardeş için kullanırız :)
Çok sağol canım İnşâAllah tutunurlar önemli olan kalite değil Rabbim ol dicek ki olsun İnşâAllah ol demiştir hepimize bu sene anneliği tattırır ve sende ne zeka var MâşâAllah subhanAllah nasıl hatırlıyorsun bi an sen söyleyince hatırladım msome yaptırdığımızıMaşallah ne güzel :) msome yaptırmıştınız çoğu grade 4 demiştin. Acaba opuda imsi ile kullanılan spermler grade kaçtı biliyor musun? Kaç yumurtadan bu kadar embriyo donduruldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?