Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Neden iki embriyo transfer etmediler ya da neden kabul etmediler acaba
yaş 33 3. Denemem ve ilk denemelerimi saymıyorlar hem miyom hem tüplerimde sıvı vardı o yüzden bu ilk gibi mi düşündüler gibi kendimce yorumum kalitesi iyi dediler bilemiyorum artık

benim çok abartı bi değişiklik olmadı gününde olmuştum çok şükür

Cnm her türlü denemeyi sayıyorlar başka merkezde olsa farketmiyoo çünkü ilaç kullanılıp yumurtalar uyarılıyor her türlü.iki embriyo koyulmamasının sebebi sende yaşın küçük olması ve denildiği gibi embriyo kalitesinin iyi olmasıdır.şanslısın aslında yani.embriyolar 5.güne geldiğinde donduruluyorya cnm bazen iki embriyo aynı tüpte dondurulabiliyo öyle olan durumlarda zaten mecbur ikiside koyuluyoo çözündüğünde biri boşa gitmesin diye.senin tek dondurulmuştur çünkü kalitesi iyidir çok şükür.transferin yapılmıştı cnm Bu saatten sonra hep hayırlısıyla olcak diye düşün cnm inşallah

Benimde aynısı canım bayramın 2. Veya 3. Günü transfere denk gelecek nasipse :)

Evet canım bu tek tüpte dondurulmuş kalan yine var MâşâAllah kaldı bu tedavimde diğerlerinde kalmamıştı dondurulacak embriyo bi önceki tedavide 2 tane donduruldu transfer ettikleri 3aa kalitedeydi semra hanım onları kullanmayalım dedi yeniden tedavi oldum İnşâAllah bu sefer olacak diye dua ediyorum :)

Canım hayırlı olsun şimdikinin kalitesi ne acaba Balım Allah muaffak etsin

Kızlar normal test gnüm bugündü dün 408çkmştı ya burdaki doktorumu aradm yrn gel kese gözükür dedi değer yüksek oldğu için ama çk erken dglmş bu kdr çabk gözükür mü belki ikisi tuttu ondan değer yüksek aklm karştı bilgisi olan varmııı

Merkezden değil sanırım bu doktor değil mi? Yine ayni oranda artarsa 1500ü geçeceğini düşünmüş olabilir. Ama sen istersen birkaç gün daha bekle garanti olsun. Görünmezse gereksiz stres yaşamış olursun. Hadi gözün aydın.

canım acele etme benım bildiğim kese alttan 2.000 lerde falan gözükür üsten 5.000 olması gerekır... ben test günümden 10 gün sonra gitiim keseyi gördüm ... boşu boşuna alttan muane olma

Blast embryo ondan erken belli olyo kanda 9.gün baştrn diyolar mesela kesede ondan dolayı mo er
canım acele etme benım bildiğim kese alttan 2.000 lerde falan gözükür üsten 5.000 olması gerekır... ben test günümden 10 gün sonra gitiim keseyi gördüm ... boşu boşuna alttan muane olma
cnm alttan asla olmm ztn bakalm ztn sordm hemşrye çok erken çkmaZsa kese teleşlanma sakn ddi çkmazsa snra giderm

Yk cnm başka doktor kendi doktrm hemşre korkma ddi çkmazsa erken ddi bklm gdym bi ihtmal belkigöreblrm

Blast embryo ondan erken belli olyo kanda 9.gün baştrn diyolar mesela kesede ondan dolayı mo er

cnm alttan asla olmm ztn bakalm ztn sordm hemşrye çok erken çkmaZsa kese teleşlanma sakn ddi çkmazsa snra giderm
canım burdakı herkesin embriyosu blast zaten ... Blast embriyoda olsa test gününden 1 hafta sonra keseyi görebilirsin

Amin canım Maaşallah başka kaldı mı maşallah çok iyiymiş kalitesi sen taze oldun Di mi canım çok sordum kusuruma bakma
Yok canım Estağfirullah sorabilirsiniz dondurulmuş naturel transfer oldum 4 tüp kaldı geriye omlarında kaliteli olanda var ikinci üçüncü kalitede olanlar var iyilerle aynı tüpe konulmuş İnşâAllah onları kardeş için kullanırız :)

Maşallah ne güzel :) msome yaptırmıştınız çoğu grade 4 demiştin. Acaba opuda imsi ile kullanılan spermler grade kaçtı biliyor musun? Kaç yumurtadan bu kadar embriyo donduruldu?

Maşallah ne güzel :) msome yaptırmıştınız çoğu grade 4 demiştin. Acaba opuda imsi ile kullanılan spermler grade kaçtı biliyor musun? Kaç yumurtadan bu kadar embriyo donduruldu?
Çok sağol canım İnşâAllah tutunurlar önemli olan kalite değil Rabbim ol dicek ki olsun İnşâAllah ol demiştir hepimize bu sene anneliği tattırır ve sende ne zeka var MâşâAllah subhanAllah nasıl hatırlıyorsun bi an sen söyleyince hatırladım msome yaptırdığımızı bu arada opuda ki değerleri hiç bilmiyorum bi kağıt vardı hastanede dosyada ama çok karışık yazmışlar hiç bişey anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…