- 15 Eylül 2012
- 8.436
- 6.897
- 398
MâşâAllah canım benim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RabbimKızlar geriye dönük okuyamadım cinsiyeti öğrendik sizinle paylaşayım dedim .. kızımız oluyor 11.haftada söylediği gibi :)
Bu arada 12 yumurta toplandı 7 tane 5. Güne geldi 4 tanesi a kalite biri ab diğerleri 2bb 3ab onlarda iyilerle dondurulmuş İnşâAllah bu sefer olsun masraftan kurtarsın Rabbim biziMaşallah ne güzel :) msome yaptırmıştınız çoğu grade 4 demiştin. Acaba opuda imsi ile kullanılan spermler grade kaçtı biliyor musun? Kaç yumurtadan bu kadar embriyo donduruldu?
Amin inşallah canım sağol Allahım size de nasip etsin hayırla sağlıklaMâşâAllah canım benim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Amin İnşâAllah canım İnşâAllahhhAmin inşallah canım sağol Allahım size de nasip etsin hayırla sağlıkla
Hayırlısı olsun kızın güzel bahtıyla şansıyla gelsin. Şimdi dur isim düşünKızlar geriye dönük okuyamadım cinsiyeti öğrendik sizinle paylaşayım dedim .. kızımız oluyor 11.haftada söylediği gibi :)
Bu sperm testi sonucu. Mlde 13 milyon %5 ileri hız %14 ileri yavaş %19 yerinde hareket. İmsi raporu dosyada ayrı bir sayfada sperm fotograları ile not yazıyor imsi ile grade 2 kullanılmıştır diyor bizimkinde mesela. Sizin maşallah 12 yumurtada 7 blast çok iyi. İnşallah bu embriyolarla istediğin sayıda evlat sahibi olursun hayırlısı ile sağlıklı bi şekilde.Eki Görüntüle 2141121
Böyle çıkmış canım ben hiç anlamadım
Ben kullanıyorum canım mthfr heterozigot ve ailesel öykü olduğu için semra hanım not düşmüş dosyaya taa 3-4 ay önce transfer günü yücel bey Yen'i gördüm dedi ve acilen başlattı :) pai1 kız kardeşimde vardı 3 düşük yaşadı hibor iğne kullandı bunları da söyleyince semra hanım kullan dedi mthfr aslında genetik kalp krizi riskimiz yüksekmiş aslında düşük yapmaz dedi bana genetik,dahiliye, kardiyoloji ancak semra hanım bilemeyiz dedi başlattıKızlar bu şekilde olupta cleaxene kan sulandırıcı kullanan varmı aranızda acaba
İşte bu bizim opu günü değeri canım demekki msome yapılmadı bizde opu günü İnşâAllah evlat olarak geri döner bize biri veya bir kaçı Rabbim hepimize nasip etsin İnşâAllah imsi demişsin imsi yapılacak dedi yücel bey ama hiç dosyaya bakmadım sadece bu kağıt vardıBu sperm testi sonucu. Mlde 13 milyon %5 ileri hız %14 ileri yavaş %19 yerinde hareket. İmsi raporu dosyada ayrı bir sayfada sperm fotograları ile not yazıyor imsi ile grade 2 kullanılmıştır diyor bizimkinde mesela. Sizin maşallah 12 yumurtada 7 blast çok iyi. İnşallah bu embriyolarla istediğin sayıda evlat sahibi olursun hayırlısı ile sağlıklı bi şekilde.
Allah Allah ya işin ilginci bende gebelik takip doktorum bu testleri görmek istedi sıkıntı var kullanman gerekiyo dedi bugün başladık neden merkezde başlatmadılar onu anlayamadım ve çok sinir oldum madem böle bi durum var doktor görmek istemese nolcaktı.cleaxene 0.4 başladım bugün 8+5teyim.bugüne kadar neden kimse demedi.bişe olmaz inşallah Allahın izniyle dualarda bizede yer verin ltfnBen kullanıyorum canım mthfr heterozigot ve ailesel öykü olduğu için semra hanım not düşmüş dosyaya taa 3-4 ay önce transfer günü yücel bey Yen'i gördüm dedi ve acilen başlattı :) pai1 kız kardeşimde vardı 3 düşük yaşadı hibor iğne kullandı bunları da söyleyince semra hanım kullan dedi mthfr aslında genetik kalp krizi riskimiz yüksekmiş aslında düşük yapmaz dedi bana genetik,dahiliye, kardiyoloji ancak semra hanım bilemeyiz dedi başlattı
Semra hanım gördümü bu testleri çok ilginç o pai1 çok tehlikeli iyi tam zamanında başlamışsın canım gebelik oluşursa İnşâAllah devamlı kullanacakmışımAllah Allah ya işin ilginci bende gebelik takip doktorum bu testleri görmek istedi sıkıntı var kullanman gerekiyo dedi bugün başladık neden merkezde başlatmadılar onu anlayamadım ve çok sinir oldum madem böle bi durum var doktor görmek istemese nolcaktı.cleaxene 0.4 başladım bugün 8+5teyim.bugüne kadar neden kimse demedi
Cnm ben merkezde 3 kere denedim ve ilk denemede verdik biz bu testleri gönül hoca görmüştü gerek yok yoldan 10 kişiyi çevirsen yarısından fazlasında böle çıkar sorun yok bunlarda demişti.düşünki daha bugün başladım kullanmaya.neden böle bişi varsa ilgilenilmedi anlamadım.başka bu testleri bu şekilde olan varmı kızlar ktfn dosyalarınıza bi göz atarmısınız nolursunuzSemra hanım gördümü bu testleri çok ilginç o pai1 çok tehlikeli iyi tam zamanında başlamışsın canım gebelik oluşursa İnşâAllah devamlı kullanacakmışım
Aynı genlerimiz sadece cleksan verdiler bu seferKızlar bu şekilde olupta cleaxene kan sulandırıcı kullanan varmı aranızda acaba
Cnm benim düşünki sen transferden önce başladın ben defalarca sordum gerek yok dendi hep.bugün normal gebelik takibi doktorum testleri gördü sıkıntı var kullanman gerekiyo dedi ve daha yeni başladık 8+5 te.Allah korusun kötü olsa bunun hesabını kim nasıl verecek.seninde aynımı çıktı benimkiyle.cleaxene 0.4 verdi doktorum 10 gün kullanıp tekrardan test istedi inşallah bi sıkıntı çıkmaz Allahın izniyle dua et nolur banada olurmu cnmAynı genlerimiz sadece cleksan verdiler bu sefer
Allah Allah ya işin ilginci bende gebelik takip doktorum bu testleri görmek istedi sıkıntı var kullanman gerekiyo dedi bugün başladık neden merkezde başlatmadılar onu anlayamadım ve çok sinir oldum madem böle bi durum var doktor görmek istemese nolcaktı.cleaxene 0.4 başladım bugün 8+5teyim.bugüne kadar neden kimse demedi.bişe olmaz inşallah Allahın izniyle dualarda bizede yer verin ltfn
Cnm benim bide senin öncesi varmış neden vermedilerki.anlamlandıramıyorum bir türlü.defalarca sordum bende ilk bu testleri götürdüğümüzde yok dendi gerek yokmuş.ama bak diğer arkadaşa deniz e verilmiş.merkezi arasam kim ne bilgi verecek ki birine ulaşıncaya kadar.hem çok sinirli hemde çok üzgün hemde korkuyorum bu durumdan çok mu geç kaldım acaba kullanmak için.işin tuhafı doktor dediki kesenin yanında 10 gündür iki ayrı küçük kanama alanı var belkide bu yüzden kanıyoo olabilirsin dedi.bana akıl verin nolur kızlar bende ki artık almıyoo algılayamıyooDaha önce 9 haftalık düşük yaptım. Tüp bebek değildi. Pıhtılaşma probleminden dendi yapılan test sonucunda bulunduğum ilde, 2 ayrı kadın doğumcu tarafından. Memorial a gidince özellikle sordum iğne kullanacağım değil mi diye. Emre bey inceledi hayır dedi. İçim rahat etmedi transferden yarım saat önce tekrar sordurdum hemşirelere. Hatta işlem sırasında odadadaki beyaz tahtada bile ? vardı ismimin yanında. Yücel bey geldi ve tekrar inceledim gerek yok dedi.
Tahlil sonucun nasıldı desen inan hiç bilmiyorum. Yorum bile yapamayacağım. Ama bu kadar önemli bir konuyu atlayacaklarını hiç düşünmüyorum açıkcası. İstersen tekrar bir konuş merkez ile.
Sağlıkla doğsun inşallah kuzun
Daha önce hiç düşüğün oldu mu zaten 7-8 hafta anca yaşıyor bebekler pıhtılaşma olunca kardeşim opu zamanı başladı 2 ay dondurdu 9 ay kullandı artı doğumdan sonra 15 gün sezeryan oldu varis çorabı giydi 10-15 gün riskli gebelik doktoru öyle uygun gördüCnm ben merkezde 3 kere denedim ve ilk denemede verdik biz bu testleri gönül hoca görmüştü gerek yok yoldan 10 kişiyi çevirsen yarısından fazlasında böle çıkar sorun yok bunlarda demişti.düşünki daha bugün başladım kullanmaya.neden böle bişi varsa ilgilenilmedi anlamadım.başka bu testleri bu şekilde olan varmı kızlar ktfn dosyalarınıza bi göz atarmısınız nolursunuz
Korkma kuzum artık kalp atımı normal miydi İnşâAllah bundan sonra bi sıkıntı yaşamazsınCnm benim bide senin öncesi varmış neden vermedilerki.anlamlandıramıyorum bir türlü.defalarca sordum bende ilk bu testleri götürdüğümüzde yok dendi gerek yokmuş.ama bak diğer arkadaşa deniz e verilmiş.merkezi arasam kim ne bilgi verecek ki birine ulaşıncaya kadar.hem çok sinirli hemde çok üzgün hemde korkuyorum bu durumdan çok mu geç kaldım acaba kullanmak için.işin tuhafı doktor dediki kesenin yanında 10 gündür iki ayrı küçük kanama alanı var belkide bu yüzden kanıyoo olabilirsin dedi.bana akıl verin nolur kızlar bende ki artık almıyoo algılayamıyoo
Yok cnm ama bi kürtajım var kalp atımı yok dendi alındı merkezde şimdi diyorum ki ya o da bu sebepten öyle olduysa kullansaydım belkide yaşardı uff bilmiyorum.kalp atımlarını gördük cnm çok şükür ama ya geç kaldıysam başlamaya neden verilmedi ben yarın arasam merkezi kimi arıycam ki şimdiDaha önce hiç düşüğün oldu mu zaten 7-8 hafta anca yaşıyor bebekler pıhtılaşma olunca kardeşim opu zamanı başladı 2 ay dondurdu 9 ay kullandı artı doğumdan sonra 15 gün sezeryan oldu varis çorabı giydi 10-15 gün riskli gebelik doktoru öyle uygun gördü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?