Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşlar yakın zamanda dondurulmuş transferi olan arkadaşlar ne kadar ücret ödediniz hastaneye.

Kızlar bu pgt ye gidip gelen embriyolarda kötü cıkan transfer olmuyor mu? iyi cıkan da yüksek oranda tutuyor mu ?

Ben olsam önce hemşire hattını arardım dosyamı çıkarın önemli bir konu var diye. Kimle konuştuğunu da öğren aklında tut mutlaka. Baktın söyledikleri zaman aramıyor ya da ilgilenmiyorlar direkt zehra hanımla irtibata geç. Önemli bir konu çünkü.
Benim bir oğlum var. Onda coraspirin kullanmıştım hatta. Emre bey pıhtılaşma problemin olsa yaşayan bir çocuğun olmazdı, bak sapasağlam yanında dedi. O dönemlerde her ihtimale karşı veriyorduk ama şimdi vermiyoruz dedi.
Ben memorial doktorlarına daha çok güveniyorum. İçini ferah tut. Allah ın izniyle sağlıkla kucağına alacaksın. Kanama alanı normalde de olabilir.
Bu arada yarın 2 gibi merkezde olacağım. Kimseye ulaşamazsan bana yaz.
İstersen dağıtırım orayı :)

Aynen canım bu sebepten oluyormuş o kürtajlar
Arkadaşlar yakın zamanda dondurulmuş transferi olan arkadaşlar ne kadar ücret ödediniz hastaneye.
2500 civarı 4 tüp dondurma

Saol cnm Allah razı olsun yarın arayıp sorucam böyle bi konuyu dediğin gibi es geçmemeleri gerekiyor diye düşünüyorum hala heterozigot olunca taşıyıcımı oluyoo onuda tam bilmiyorum kafam karıştı iyice yarın arıycam ulaşamazsam sana da yazarım cnm tekrar çok çok saol

Tüp bebek doktorları bu konuyu bilmiyor kim ne derse desin çok iyi yapmışsın cnn eğer benim 27 haftalık kaybim olmasa bana da vermiceklerdi verme sebepleri sadece 27 haftalık kaybim ama benim perinatolofum özellikle transfer günü cleksan dedi bebek 8.haftaya gelince coraspinde eklenicek dedi

O gönül hanım gıcık oldugum biri; agzından hiç pozitif bişey çıkmıyor; yani hallerimiz süper olsa zaten tüp bebeğe niye bu kadar para verip eziyet çekelim? 2 tedavidir maruz kalıyorum; bu saatten sonra olmam

Anladım cnm bugün başlafım bakalım vurmaya cleaxene 0.4 doktor bununla başlayalım 10.gün test yapalım dedi.bu durum ileriki haftalarda preeklemsiye bile sebep oluyormuş Allah korusun

Kızlar benim bi arkadaşımın 1 oğlu vardı doğal yolla gebelik yaşıyor sonra 3 düşük yapıyor doktor demiş ki bir mucize ilk bebeğin ve Doğumda karnının bi kenarında pıhtı oluşmuş ve aylarca sıkıntı çekmiş çok zor günler geçirmiş sonraki hamileliklerinde hep clexane kullandı ve normal doğum yaptı MâşâAllah yani demem o ki biz başka sıkıntılar yüzünden gebe kalamıyoruz ve düşük yapmadığımız içinde pıhtılaşması sorununu önemsemiyorlar

Al benden de o kadar bi kanım ısınmadı nedense

Evet taşıyıcı oluyormuşsun canım

Anladım cnm bugün başlafım bakalım vurmaya cleaxene 0.4 doktor bununla başlayalım 10.gün test yapalım dedi.bu durum ileriki haftalarda preeklemsiye bile sebep oluyormuş Allah korusun
Benimde preeklamsi riskim var bu yüzden coraspinde kullanıcam ins neyse ki ıyi bi doktora denk gelmişsin canım çok şükür

Benimde preeklamsi riskim var bu yüzden coraspinde kullanıcam ins neyse ki ıyi bi doktora denk gelmişsin canım çok şükür
Saol cnm geç değildir dimi bu hafta kullanmaya başlamak için.10 gün kullanıp 10. Gün iğneyi vurunduktan 4saat sonra anti faktör xa testi yaptırmamı söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…