- 9 Nisan 2016
- 975
- 1.668
- 113
- 41
İnşallah cnmKorkma kuzum artık kalp atımı normal miydi İnşâAllah bundan sonra bi sıkıntı yaşamazsın
Cnm benim bide senin öncesi varmış neden vermedilerki.anlamlandıramıyorum bir türlü.defalarca sordum bende ilk bu testleri götürdüğümüzde yok dendi gerek yokmuş.ama bak diğer arkadaşa deniz e verilmiş.merkezi arasam kim ne bilgi verecek ki birine ulaşıncaya kadar.hem çok sinirli hemde çok üzgün hemde korkuyorum bu durumdan çok mu geç kaldım acaba kullanmak için.işin tuhafı doktor dediki kesenin yanında 10 gündür iki ayrı küçük kanama alanı var belkide bu yüzden kanıyoo olabilirsin dedi.bana akıl verin nolur kızlar bende ki artık almıyoo algılayamıyoo
3850 tl dedilerArkadaşlar yakın zamanda dondurulmuş transferi olan arkadaşlar ne kadar ücret ödediniz hastaneye.
Aynen canım bu sebepten oluyormuş o kürtajlarYok cnm ama bi kürtajım var kalp atımı yok dendi alındı merkezde şimdi diyorum ki ya o da bu sebepten öyle olduysa kullansaydım belkide yaşardı uff bilmiyorum.kalp atımlarını gördük cnm çok şükür ama ya geç kaldıysam başlamaya neden verilmedi ben yarın arasam merkezi kimi arıycam ki şimdi
2500 civarı 4 tüp dondurmaArkadaşlar yakın zamanda dondurulmuş transferi olan arkadaşlar ne kadar ücret ödediniz hastaneye.
Saol cnm Allah razı olsun yarın arayıp sorucam böyle bi konuyu dediğin gibi es geçmemeleri gerekiyor diye düşünüyorum hala heterozigot olunca taşıyıcımı oluyoo onuda tam bilmiyorum kafam karıştı iyice yarın arıycam ulaşamazsam sana da yazarım cnm tekrar çok çok saolBen olsam önce hemşire hattını arardım dosyamı çıkarın önemli bir konu var diye. Kimle konuştuğunu da öğren aklında tut mutlaka. Baktın söyledikleri zaman aramıyor ya da ilgilenmiyorlar direkt zehra hanımla irtibata geç. Önemli bir konu çünkü.
Benim bir oğlum var. Onda coraspirin kullanmıştım hatta. Emre bey pıhtılaşma problemin olsa yaşayan bir çocuğun olmazdı, bak sapasağlam yanında dedi. O dönemlerde her ihtimale karşı veriyorduk ama şimdi vermiyoruz dedi.
Ben memorial doktorlarına daha çok güveniyorum. İçini ferah tut. Allah ın izniyle sağlıkla kucağına alacaksın. Kanama alanı normalde de olabilir.
Bu arada yarın 2 gibi merkezde olacağım. Kimseye ulaşamazsan bana yaz.
İstersen dağıtırım orayı :)
Tüp bebek doktorları bu konuyu bilmiyor kim ne derse desin çok iyi yapmışsın cnn eğer benim 27 haftalık kaybim olmasa bana da vermiceklerdi verme sebepleri sadece 27 haftalık kaybim ama benim perinatolofum özellikle transfer günü cleksan dedi bebek 8.haftaya gelince coraspinde eklenicek dediCnm benim düşünki sen transferden önce başladın ben defalarca sordum gerek yok dendi hep.bugün normal gebelik takibi doktorum testleri gördü sıkıntı var kullanman gerekiyo dedi ve daha yeni başladık 8+5 te.Allah korusun kötü olsa bunun hesabını kim nasıl verecek.seninde aynımı çıktı benimkiyle.cleaxene 0.4 verdi doktorum 10 gün kullanıp tekrardan test istedi inşallah bi sıkıntı çıkmaz Allahın izniyle dua et nolur banada olurmu cnm
O gönül hanım gıcık oldugum biri; agzından hiç pozitif bişey çıkmıyor; yani hallerimiz süper olsa zaten tüp bebeğe niye bu kadar para verip eziyet çekelim? 2 tedavidir maruz kalıyorum; bu saatten sonra olmamDozunu kim ayarladı ilk başta canım ben tedaviden bi kaç ay önce semra hanımla ön görüşme yapmıştım baktığı an 150 dozla başlanacak diye not düşmüş tedaviye başladım gönül hanım muayene etti 150 sana az gelir neden semra hoca böyle dedi anlamadım dedi yumurtalıkların çok kötü durumda nasıl moralimi bozdu neyse150 ile başla sen dedi yinede bakarız bende o günden sonra yücel beyi tercih ettim gönül hanım itici geldi ve bitene kadar da hep 150 kullandım çok şükür MâşâAllah bir sıkıntı çıkmadı semra hocanın tecrübesi gerçekten çok iyi MâşâAllah
Anladım cnm bugün başlafım bakalım vurmaya cleaxene 0.4 doktor bununla başlayalım 10.gün test yapalım dedi.bu durum ileriki haftalarda preeklemsiye bile sebep oluyormuş Allah korusunTüp bebek doktorları bu konuyu bilmiyor kim ne derse desin çok iyi yapmışsın cnn eğer benim 27 haftalık kaybim olmasa bana da vermiceklerdi verme sebepleri sadece 27 haftalık kaybim ama benim perinatolofum özellikle transfer günü cleksan dedi bebek 8.haftaya gelince coraspinde eklenicek dedi
Al benden de o kadar bi kanım ısınmadı nedenseO gönül hanım gıcık oldugum biri; agzından hiç pozitif bişey çıkmıyor; yani hallerimiz süper olsa zaten tüp bebeğe niye bu kadar para verip eziyet çekelim? 2 tedavidir maruz kalıyorum; bu saatten sonra olmam
Evet taşıyıcı oluyormuşsun canımSaol cnm Allah razı olsun yarın arayıp sorucam böyle bi konuyu dediğin gibi es geçmemeleri gerekiyor diye düşünüyorum hala heterozigot olunca taşıyıcımı oluyoo onuda tam bilmiyorum kafam karıştı iyice yarın arıycam ulaşamazsam sana da yazarım cnm tekrar çok çok saol
Ailede erken yaşta kalp krizi,inme,pıhtı atma gibi etkenler varsa veriliyor bana öyle verildiAynen kızlar heterizigot olunca vermiyorlar iğne ama verilmeli mi yani
Anladım alım başka türlü vermiyorlar ama değil miAilede erken yaşta kalp krizi,inme,pıhtı atma gibi etkenler varsa veriliyor bana öyle verildi
Benimde preeklamsi riskim var bu yüzden coraspinde kullanıcam ins neyse ki ıyi bi doktora denk gelmişsin canım çok şükürAnladım cnm bugün başlafım bakalım vurmaya cleaxene 0.4 doktor bununla başlayalım 10.gün test yapalım dedi.bu durum ileriki haftalarda preeklemsiye bile sebep oluyormuş Allah korusun
Saol cnm geç değildir dimi bu hafta kullanmaya başlamak için.10 gün kullanıp 10. Gün iğneyi vurunduktan 4saat sonra anti faktör xa testi yaptırmamı söyledi.Benimde preeklamsi riskim var bu yüzden coraspinde kullanıcam ins neyse ki ıyi bi doktora denk gelmişsin canım çok şükür
Benim doktorum söyledi bugün başladım kullanmayaAnladım alım başka türlü vermiyorlar ama değil mi
O ne demek oluyor acaba tam olarak bi bilgin varmı cnmEvet taşıyıcı oluyormuşsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?