Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benimde mtfhr c6677 heterozigot faktör 2 ve faktör 5 leiden normal diğerlerine bakılmamış bende Semra hoca banada başlatmadı transfer olduğum gün eşim özellikle yücel hocaya sordu gerek yok dedi daha sonra prof bir Hematoloji uzmanına sordum iğne kullanmana gerek görmüyorum dedi ama hala endişeliniyordum en son gittiğim ikili test için perinatolog ve gebelik takip drum kullanalım dedi ben daha yeni başladım 13+3 de

Anladım alım başka türlü vermiyorlar ama değil mi
Veriyorlar canım yine önlem olarak bildiğim kadarıyla ben biraz üstelemiştim o yüzdende araştırdılar
O ne demek oluyor acaba tam olarak bi bilgin varmı cnm
Genetik doktoruna sonuç gösterdiğimde kalp krizi riskimin olduğunu ama sokakta kimi çevirsen bu sonucun çıkabileceğini gebeliğe engel olmadığını yani düşük yapmadığını kendim için dahiliyeye gidip coraspin gibi kan sulandırıcı günlük hayatımda kullanıp kullanmayacağımı sormamı istedi dahiliyeye gittimkardiyolojiye yönlendirdi orayada gittim ekg eko çektirdim sonuç olarak bana sorusu şu hiç kriz geçirdin mi vücuduna pıhtı attı mı Allah korusun çok şükür hayır dedim o zaman gerek yok dedi bende iyi tamam dedim yani kötü bişe yaşamamızı mı bekliyorlar anlamadım

Saol cnm çok teşekkürler peki sen kaç ml kullanıyorsun

Bende anlamadım cnm inşallah Allahım bebeklerimizi korur.Allaha emanetiz hepimiz.Allahım hepimize kucaklarımızda seveceğimiz sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Hayırlısı olsun kızın güzel bahtıyla şansıyla gelsin. Şimdi dur isim düşün biz bir türlü ikinci isme karar veremiyoruz. İki isim istiyorum.
Amin inşallah canım seninde inşallah .. ismimiz yıllar öncesinden hazırdı :) olsun hepsi ayrı güzel veren Allaha şükürler olsun buralarda sürekli birşeyler aradım dua topikleri ot topikleri spermdi polikistikti şimdide isim arayalım çocuğumuza :) Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Gönül hanım gayet iyi ve işini iyi yapan bir doktor benim bütün muayenelerime kendisi girdi transferimide kendi yaptı ve transferde çok korktuğum için beni kendi sakinleştrdi ilk muauenemde kendi canı sıkkındı doğru elektrik alamadık ama diğerleri mükemmel geçti .. burda sorduğum sorulardan bana panikatak mı var diyen bile oldu ama gönül hanım her muayenede beni mutlu yolladı ve rahat olmayı akışına bırakmayı öğretti lütfen biraz kelimelerinize dikkat edin

Saol cnm geç değildir dimi bu hafta kullanmaya başlamak için.10 gün kullanıp 10. Gün iğneyi vurunduktan 4saat sonra anti faktör xa testi yaptırmamı söyledi.
Yok cnm bebeğin gelişimi ya da kalbi durmadı ku geç olsun. Sadece clkesan mi verdi

Kızlar bu şekilde olupta cleaxene kan sulandırıcı kullanan varmı aranızda acaba
Benim de sonucum aynı .bu testi hasekide yaptırmıştım oradaki genetik doktoru da bu testin sonucu genelde böyle çıkıyor sorun değil deditelefonda Emre beye sordum ve ilk görüşmede umut bey baktı onlar da sorun değil dedi şimdi benim de içime kurt düştü

Son düzenleme:
Bende anlamadım cnm

Hematoloji ile görüş istersen
Cnm bilmiyorum işte kullanmaya başladım bakalım işin ilginci merkezde üstüne basa basa sormuştum bi sorun yok denmişti ilk denemede.şimdi bu doktorum kullanacaksın genetikte sorun var dedi 10.gün ilacı kullandıktan 4 saat sonra test istedi o teste göre dozu ayarlıycak ayın 15 inde de perinatolog randevum var.işin tuhafı baksana çoğu kişiye de verilmemiş benim gibi bazılarınada verilmiş neye göre karar vardiler bilmem.

Son düzenleme:
0,4 ml le başladık günde bir kere, daha sonra dozu artıracak şuan rahim içinde kanamalarım var herhalde ondan düşük doz başladık
Cnm rahimde benim de iki tane küçük kanama alanı var doktor belkide bu sebepten bile kanıyo olabilirsin dedi.ben günde iki ampul progestan iğne,sabah akşam progestan fitil ve 4 günde bir de proluton iğne vuruluyorum.progestan ampulu merkezde vermişlerdi.diğerlerini bu doktorum ekledi kanama alanlarını görünce.Allahım bebeklerimizi korusun inşalllah.Allahım bizlerede isteyen herkesede sağlıklı sıhatlı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Bende de var pıhtılaşma 2 gende
Biri hemozigot biri heterizigot
Memorial gerek yok dedi
Kendi kadın doğum dr u kullan her ihtimale karşı dedi
Hematoloji ye gittim oda kullanmalısınız dedi İğne kullananlar kullanmayanlara göre daha şanslı dedi
Şu anda hem enox 0.4 ( kan sulandırıcı iğne) hemde coraspin kullanıyorum
Kullanmaya başladığımda benim de 8 haftalikdi korkma Allah korumuştur bebeğinizi
Hematoloji dr u pıhtılaşmanin çok nedeni var ve günümüzde bu testlerin çoğu yapılmıyor dedi

Cnm benim hiç homozigot yok.pai serpine 1 mutasyonu ile mthfr mutasyonu heterozigot yazıyoo.bakalım Allaha emanetiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…