E2 yüksek baya adetin kaçıncı günü çıktı bu değer, yumurtaların büyüklüğü ile alakalı sanırımKızlar haftaya ctesi gibi toplama olurmuş ilk e2 1612 olmuş lh 1.65
Strongmom_ banada bugün Yücel hoca baktı çok kalabalıktı
Homosistein baktırdın mı? Folbiolde folik asit yüksek dozda. Folidoce normal günlük ihtiyaç olan kadar folik asit ve b vitamini kompleksi içeriyor.Cnm bana folidace bıraktırdı folbiole başlattı doktor yanınada b12 vitamini verdi
Semra hanım burada nick kullanıp yazıyo olmasın bize:)) ay ne tatlı olur:)Bence doktorçok soru sormayalım diye gizliyor kimliğini bence
9. Günüm İlk tüp bebekte ölçülmedi ama dr um senin çok artar dediE2 yüksek baya adetin kaçıncı günü çıktı bu değer, yumurtaların büyüklüğü ile alakalı sanırım
Semra hanım ın vakti olacağını sanmıyorum cnm muayeneye bile yetişemiyor ptesi eğitimi varmışSemra hanım burada nick kullanıp yazıyo olmasın bize:)) ay ne tatlı olur:)
Kaçıncı günün bugün?Kızlar haftaya ctesi gibi toplama olurmuş ilk e2 1612 olmuş lh 1.65
Adetin 9. Günü 21 Nisan’da başladı tedavim ağrılarım başladı inş kötü olmamKaçıncı günün bugün?
9.günüm mü dedin? Yumurtalar kaç mm olmuş ki en büyükleri mesela? Cumartesi toplamak için perşembe çatlatma iğnesi çarşambaya kadar yumurta geliştirici iğne kullanacaksın demek o da 13 gün demek. O kadar süre kullanan oluyor mu acaba. Benim 2.de 11 gün sürmüştü en fazla oydu.9. Günüm İlk tüp bebekte ölçülmedi ama dr um senin çok artar dedi
İğnelerin 8.günü o zaman hmm. O zaman 12 gün eder. İnşallah sıkıntı olmadan atlatırsın.Adetin 9. Günü 21 Nisan’da başladı tedavim ağrılarım başladı inş kötü olmam
Bana da perinatolog aynı yolu uyguladiCnm bana folidace bıraktırdı folbiole başlattı doktor yanınada b12 vitamini verdi
Oldi başka :)Semra hanım burada nick kullanıp yazıyo olmasın bize:)) ay ne tatlı olur:)
Konuyla çok alakalı değil ama memorial tüp bebek işinde çok çok iyi ancak bence artık şişli memorial şubesi doktor sayısını arttırmalı 5-6 doktorla çalışmak olmuyor hasta gözüyle bakınca. koca merkez çok yoğun tek bir kata sıkışmış herkes.Hacmini büyütmeli yazık bakıyorum hemşireler doktorlar hep koştur koştur çalışıyor çok yoğunlar.heryer mavi dosya.Yönetim bunu görmüyor mu.Bu kadar yoğunlukta çalışmaya devam ederlerse hatalarda kaçınılmaz olur.
MBu sperm testi sonucu. Mlde 13 milyon %5 ileri hız %14 ileri yavaş %19 yerinde hareket. İmsi raporu dosyada ayrı bir sayfada sperm fotograları ile not yazıyor imsi ile grade 2 kullanılmıştır diyor bizimkinde mesela. Sizin maşallah 12 yumurtada 7 blast çok iyi. İnşallah bu embriyolarla istediğin sayıda evlat sahibi olursun hayırlısı ile sağlıklı bi şekilde.
merhaba kendimi okudum sanki 4 yillik evliyim. eylulde 39 olucam Ünv mezunuyum. Evlenince calismayi biraktim. Pek iyi ornek degilim 6 denemem var. Bir mozaik embriyom var. Şimdiki tedavimde olan 3 embriyom icin pgt bekliyorum.Aslında fazla boş biri olduğum için bu kadar herşeyi didiklemeye fırsatım oluyor diyebilirim:) Hafızam da biraz çöplüktür lüzumlu lüzumsuz bi çok şey kalıyor iyi mi kötü mü bu yaşıma kadar hala çözemedim. Bi de süreç uzadıkça her karşılaştığın durumu didik didik irdeleyince böyle oluyor. 1ay sonra yaşım 39 olacak evliliğimiz de 3 yılı dolduracak. Üniversite mezunuyum ama evlendikten sonra çalışmayı bıraktım Allah nasip eder de anne olursam evlatlarımı kendim yetiştirmek istiyorum. Tedavi konusunda pek iyi bir örnek değilim onun için moral bozmamak için yazmak istemiyorum çok zaman. İlk tedavimden 2 transferim oldu ilki negatif ikincisi düşükle sonuçlandı. 2. Tedavimde 4 embriyom genetiğe gitti 1 tanesi sağlıklı geldi o embriyo ile dış gebelik yaşadım. İğneye de uygundu ama miyomlarım da olduğu için laparoskopi ile hem miyomlarım hem sağ tüpüm alındı. 3.tedavide 13 yumurtadan 1 embriyo genetiğe gidebildi o da mozaik geldi. Bu kadar şey 1buçuk yıla sığdı. Bayram sonrası 4. tedaviyi düşünüyoruz. Bakalım hayırlısı.
Onu bilmiyorum cnm ama folik asit testi vitamin b ve vitamin d testi, pt ve aptt testi için bugün kan verdim doktor istedi yanında 7-8 test ile birlikte.Homosistein baktırdın mı? Folbiolde folik asit yüksek dozda. Folidoce normal günlük ihtiyaç olan kadar folik asit ve b vitamini kompleksi içeriyor.
Aynı yani iyi ozaman cnm içim rahatladı biraz daha çok saol.yani hem cleaxine,hem b 12 hemde folbiol verdi dimi cnmBana da perinatolog aynı yolu uyguladi
Evet. Çok benzer yönümüz var. En önemlisi de erkek faktörü ile mücadele sanırım :)M
merhaba kendimi okudum sanki 4 yillik evliyim. eylulde 39 olucam Ünv mezunuyum. Evlenince calismayi biraktim. Pek iyi ornek degilim 6 denemem var. Bir mozaik embriyom var. Şimdiki tedavimde olan 3 embriyom icin pgt bekliyorum.
Evet cnm her gün cleksan yapıyorum folbiol içiyorum gün aşırı da apikobal alıyorum doğuma kadar böyle yapacağız dedi perinatologAynı yani iyi ozaman cnm içim rahatladı biraz daha çok saol.yani hem cleaxine,hem b 12 hemde folbiol verdi dimi cnm
Benimkide cleaxine 0.4, folbiol ve B12plus cnm.Allah sonumuzu hayreylesin inşallahEvet cnm her gün cleksan yapıyorum folbiol içiyorum gün aşırı da apikobal alıyorum doğuma kadar böyle yapacağız dedi perinatolog
Inş canım bu sefer bende sağlıkla gebe kalırım sağ salim kucağımiza alırızBenimkide cleaxine 0.4, folbiol ve B12plus cnm.Allah sonumuzu hayreylesin inşallah
Prof tüp bebek hastası :) evet diğer insanlara göre fazlaca bilgi edindik ama sen aşmışsın MâşâAllah:)Ay kızlar güldürdünüz beni :) profesyonel tüp bebek hastasıyım ondan yani :)
Tercih yapacağımda çok ciddi baskı vardı üzerimde ama bana göre değil sağlık sektörü. Ama bu konuyu paylaştığım arkadaşlarım kardeşlerim falan bak o kadar direndin tıp okuyamam diye başımıza doktor oldun çıktın diyorlar. Ben hala kan alınırken bile bakamıyorum. Kendi kendime iğne nasıl yapıyorum ona bile hayret ediyorum. Ağlaya ağlaya yapıyorum çok zaman.
Artık daha fazla şey öğrenmeden sonraki aşamaya geçmek istiyorum
Hadi canım hayırlısıyla olsun güzel ve olgun yumurtaların olsun İnşâAllah yücel hocayı eşimde çok sevdi :)Kızlar haftaya ctesi gibi toplama olurmuş ilk e2 1612 olmuş lh 1.65
hahaa olabilir belkide :)Semra hanım burada nick kullanıp yazıyo olmasın bize:)) ay ne tatlı olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?