Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

9. Günüm İlk tüp bebekte ölçülmedi ama dr um senin çok artar dedi
9.günüm mü dedin? Yumurtalar kaç mm olmuş ki en büyükleri mesela? Cumartesi toplamak için perşembe çatlatma iğnesi çarşambaya kadar yumurta geliştirici iğne kullanacaksın demek o da 13 gün demek. O kadar süre kullanan oluyor mu acaba. Benim 2.de 11 gün sürmüştü en fazla oydu.

aslında merkez iyi ama oraya gidenler Semra Hanım için gidiyor. diğer doktorları yönlendiren Semra Hanım. Daha çok doktor olması ya da merkezin büyümesi demek bana kalırsa başarıyı azaltır. Semra hoca yetişemez. Diğer merkezlerden farkı kalmaz. Adı olur sadece. Bence Semra Hoca da bunu çok iyi biliyor aksi halde Bahçeci gibi ya da benzerleri gibi adını kullanıp merkezler açabilirdi. O kaliteden ve başarıdan ödün vermek istemiyor.
Hasta sayısını azaltmaları doktor sayısı arttırmalarından daha doğru bir tercih olur bana göre tabii.

M
merhaba kendimi okudum sanki 4 yillik evliyim. eylulde 39 olucam Ünv mezunuyum. Evlenince calismayi biraktim. Pek iyi ornek degilim 6 denemem var. Bir mozaik embriyom var. Şimdiki tedavimde olan 3 embriyom icin pgt bekliyorum.

Homosistein baktırdın mı? Folbiolde folik asit yüksek dozda. Folidoce normal günlük ihtiyaç olan kadar folik asit ve b vitamini kompleksi içeriyor.
Onu bilmiyorum cnm ama folik asit testi vitamin b ve vitamin d testi, pt ve aptt testi için bugün kan verdim doktor istedi yanında 7-8 test ile birlikte.

M

merhaba kendimi okudum sanki 4 yillik evliyim. eylulde 39 olucam Ünv mezunuyum. Evlenince calismayi biraktim. Pek iyi ornek degilim 6 denemem var. Bir mozaik embriyom var. Şimdiki tedavimde olan 3 embriyom icin pgt bekliyorum.
Evet. Çok benzer yönümüz var. En önemlisi de erkek faktörü ile mücadele sanırım :)
4 tane idi en son 3.gündü sanırım 3ü blast oldu demek ne güzel maşallah. Sağlıklı gelsinler inşallah :)

Aynı yani iyi ozaman cnm içim rahatladı biraz daha çok saol.yani hem cleaxine,hem b 12 hemde folbiol verdi dimi cnm
Evet cnm her gün cleksan yapıyorum folbiol içiyorum gün aşırı da apikobal alıyorum doğuma kadar böyle yapacağız dedi perinatolog

Prof tüp bebek hastası :) evet diğer insanlara göre fazlaca bilgi edindik ama sen aşmışsın MâşâAllah:)
Kızlar haftaya ctesi gibi toplama olurmuş ilk e2 1612 olmuş lh 1.65
Strongmom_ banada bugün Yücel hoca baktı çok kalabalıktı
Hadi canım hayırlısıyla olsun güzel ve olgun yumurtaların olsun İnşâAllah yücel hocayı eşimde çok sevdi :)

Semra hanım burada nick kullanıp yazıyo olmasın bize:)) ay ne tatlı olur:)
hahaa olabilir belkide :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…