Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Senin de farklı cnm sana da vermediler mi bişe anlamıyoruz ki tam.benim pai ile mthfr de var heterozigot senin de iki tanesinde yazıyoo.Allahım yardım etsin hepimize inşallah
Biyokimya panelini yaptırmış mıydın? Antikardiyolipin, Homosistein, protein S-C , lupus kogulanti falan bişeyler vardı.

Kızlar selam bugün transferim yapıldı, 7 mayıs da test günüm. Transfer sırasında kateterle ilgili problem yaşayan oldu mu? Birkaç kez denediler, sonra değiştirler fln, uygun kateteri deniyoruz dedi hemşire. Sonra da başarılı dediler ama. Bir de 9. Gün test günüm, genelde 12 demişler erken değil mi?

Cnm bilmiyorum ne olacağını dediğin gibi çok zor süreçlerden geçiyoruz bu benim 5.denememdi düşün arada ameliyatlar kürtaj donmuşların çözünürken bozulması daha tutmayanlar bi sürü şey var.Allah bir daha o kötü günleri yaşatmasın.ilk testi yaptırdığımda sormuştum merkezde hatta bu test sonucu çıkmadan tedaviye başlamamıştım gönül hoca sıkıntı yok çoğu kişide böle çıkıyoo demişti.bu merkezdeki ilk tedavim ama toplamda 3.tedavimdi .tuttu fakat sonuç kürtajsonra olmadı 4. De genetikten sağlam gelenle hemde.nasip 5.de olunca insan herşeyden korkuyoo endişe ediyoo dediğin gibi.Allahım korktuklarımızı göstermesin inşallah.şimdi iğneyi 10 gün kullanıcam önümüzdeki pazar günü test yapılacak.o testin sonucuna göre doz mu ayarlanacak tam bilmiyorum cnm.bugün verdiğim testlerden ikisi APTTve PT de sanırım kan pıhtılaşma testleri tam bilmesemde.Allahım hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah kucaklarımıza alalım.

O test dozun yeterli olup olmadığını gösteriyor diye biliyorum. Burda o konudaki topiklerde de testten sonra günde 2 defa iğne kullananları falan okumuştum. Aslında iğnenin etkisi 24 saat

Hayırlı olsun. Burda 5.gün embriyoları için 9.gün istiyorlar. Farklı merkezlerdendir 12.gün isteyenler. Sen daha erken yapma 9 iyi :)

Hayırlı olsun. Burda 5.gün embriyoları için 9.gün istiyorlar. Farklı merkezlerdendir 12.gün isteyenler. Sen daha erken yapma 9 iyi :)
Çok teşekkürler inş dayanabilirim yapmadan durabilirim:) kateterle ilgili kısım için yorumun var mı, çok mu evham yapıyorum acaba

Çok teşekkürler inş dayanabilirim yapmadan durabilirim:) kateterle ilgili kısım için yorumun var mı, çok mu evham yapıyorum acaba
İlk kontrolde katater kontrolü yapmıştı bana gönül hanım transfer sırasında zorlanıyor muyuz deneyelim demişti neden yapıldığını pek anlamadım

İlk kontrolde katater kontrolü yapmıştı bana gönül hanım transfer sırasında zorlanıyor muyuz deneyelim demişti neden yapıldığını pek anlamadım
Canım iyiki yapmış o zaman, bana deneme yapılmamıştı. Biraz zorlandım transferde bikaç kez girdiler çıktılar değiştirdiler fln. Etkilemez umarım

Katater provasını normalde ilk görüşmedeki muayenede yapmaları lazım sana şimdiye kadar yapmamış olmaları ilginç. Uygun kateteri bulup onu kullanmışlarsa sorun yok. Sadece biraz seni endişelendirmiş ama sorun olacağını düşünmüyorum.

Yok canım yapmadılar, bilseydim önceden de söylerdim. Bulmasalar transfer etmezlerdi diye düşünüyorum öyle değil mi, gerçi bir problem yok dediler ama

benim de ilk muayenede kateter denemesi yapamamışlardı. transferden önce sorduğumda emre bey biz onu opu da hallettik dedi. ruhum bile duymadı yani. endişe etme sakın. zorlamıyorlar.

Merhaba banada gec soylemislerdi ben deniz eczanesi ile gorusmutum sagolsunlar yan tarafa biraktilar esim saat 19.30 gibi anca yetisebilmisti eğer yetisemezsen orayida ara en azindan bekliyorlar.
Gittik stok yaptım ne olur ne olmaz idil al dedi ilaçları değiştiriyormuş ben ateşle idili gördüm cnm deniz nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…