Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba arkadaşım. Uzun zamandır girmiyordum bugün aklıma düştün bi bakayım dedim ben çok sevindim. Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almak da nasip etsin. Darısı tüm isteyen uğraşan arkadaşların başına İnan bana hep duamdaydın, seni tanmıyorum ama tevekkülün ve güzel niyetini çok sevmiştim. Şimdi de hayırlısıyla kucağına al diye ederim dua:) Allah’a emanet olun kuzularınla beraber

İnşallah hayırlı ve güzel sonuçlar alırsın cnm

Aaaaaaaa ayyyy senin adını görünce o kadar sevindim ki mesajı kime yazdığına bile bakmadan okuyordum bitsin de sana cevap yazayım diye meğer bana yazmışsın ay çok duygulandım
Nasılsın iyisindir inşallah yavrun nasıl

Ctesi bu saatlerde mesaj geldi luveris eklemişler ;(

Ctesi bu saatlerde mesaj geldi luveris eklemişler ;(
Yumurtan çok ama yavaş gelişiyor sanırım. Son gonal-f dozun kaç?
Hastaneye yakınsan o civardaki eczanelerden alabilirsin. Ama normal eczanelerde bulmak çok zor. Dediğin gibi cumartesi olduğu için depolar da çalışmıyor. Sinir bozucu bir durum. Ben de yaşadım

Son düzenleme:
Yumurtan çok ama yavaş gelişiyor sanırım. Son gonal-f dozun kaç?
Yok düşürmüşler onu iyiydi gelişimi 237,5” dan 187,50 a düşmüş şimdi taaa İdil’e gitçem eşim nerden çıktı diyor saat 5 oldu şimdi mi ilaç denir yarın eczaneler kapalı

Canım bu konuyu daha önce seninle konuşmuştuk benim faktör 2 ve 5 homozigot mtfhr heterozigot taşıyıcı diğer değerlere bakılmamış bu testi bana 2010 yılında yapıldı hamile kaldıktan sonra çok üstünde durdum Prof Hematoloji bu değerlerle puhtılaşma bilimsel olarak kanıtlanmamıştır ben iğne kullanmana gerek görmüyorum ama istersen kullanabilirsin demişti En son perinatolog direkt kullan dedi eğerki gerek yoksa bize bir zararı varmı diye sorduğumda hayır zararı YÖK dedi ve hemen o gün kullanmaya başladım mtfhrnin bakılmayan diğer değerin sonucunu bilmiyorum eğerki oda heterozigotsa folik asidi yüksek doz kullanmam gerekebilirdi ama herşey için çok geç ben hafta olarak bırakma zamanım gelmişti zaten
Birde kafamın almadığı birşey var benim rahimde kanama alanlarım var bu kan sulandırıcılar kanamayı artırmazmı yoksa bu kanamalar pıhtılaşmadan ötürüyse bu iğneler iyimi gelir biz tüpbebekçiler herşeyi araştıra okuya beynimizi mi bulandırıyoruz iyimi kötümü bilmiyorum zor süreç devam ediyor ancak evlatlarımızı kucağınız aldığımızda bitecek endişeler

Yok düşürmüşler onu iyiydi gelişimi 237,5” dan 187,50 a düşmüş şimdi taaa İdil’e gitçem eşim nerden çıktı diyor saat 5 oldu şimdi mi ilaç denir yarın eczaneler kapalı
Merhaba banada gec soylemislerdi ben deniz eczanesi ile gorusmutum sagolsunlar yan tarafa biraktilar esim saat 19.30 gibi anca yetisebilmisti eğer yetisemezsen orayida ara en azindan bekliyorlar.

Cnm bak benim direk böle şimdi iğneye başladım.bugünde aptt,pt folik asit,vitamin b ve d, ve daha bikaç tane daha test yapıldı toxo ıgg ıgm gibi.doktor folidace i folbiol yaptı ve b12 vitamini ekledi.bende anlamadığım için direk buraya sordum cnm napıyım.bende hiç homozigot yok cnm iki sonuç heterozigot diğerlerinde normal yazıyoo.rahimdeki kanama alanları geçmiyoo iki ampul progestan hergün,bir haftadır da progestan fitil kullanıyorum sabah akşam bi de proluton depot vurduruyorum 4 günde bir.yatıp dinleniyorum geçmiyoo.inşallah geçer Allahın izniyle de ewlatlarımızı sağsalim kucaklarımıza alırız.

Eklentiler

• F8D8E2F9-4530-4E4C-8CB9-0075E7776071.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 49
Transfer öncesi son reglimi oldum.. nasipse bir sonraki reglimde kuzuma kavuşmak için gün sayacağım. Heyecanlı mıyım, korkuyor muyum , kaygılı mıyım , mutlu muyum ??? Bilemiyorum. Şuan ne hissedeceğimi şaşırdım. 21 ağustos 2017 tarihinden beri bugünleri bekliyorum . Ben 2 ay içinde her şey olup bitecek diye düşünürken 1 yıl oldu neredeyse :) içim kıpır kıpır çözümleyemiyorum şuan kendimi .. acaba kuzum da bana kavuşmak için sabırsızlanıyor mudur ? Acaba zamanım gelmiş midir ? Burada gün sayacağım günleri heyecanla bekliyorum . Dualarınızda bana da yer verin olur mu :)

Jalepaneoo bi bakarmısın cnm ltfn

Kesinlikle harika bir insan.

CANIM bu mesajını Yen'i gördüm sende çok zor süreçlerden geçmişsin Rabbim yardımcın olsun İnşâAllah tez vakitte Rabbim ol der ve olur
Canım benim hakkından hayırlısı olsun İnşâAllah pozitif sonuçlar alırsın

Aminn hepimiz inşallah. Yarın ilk güzel haber sen ver bize :)

Ben şahsen iğne kullanmak istemiyorum mecbur değilsem. Benim en riskli 2.gen protrombin de heterozigot. 2 mthfr de heterozigot riskli gruptayım. Bi çok şey okudum bu konu ile ilgili. MTHFR geninde mutasyon Türk halkında genel olarak çok bulunan bir durummuş. Hatta bir doktor sitesinde bu konuda sorulara cevap veriyordu. Mthfr hastalık değil bana bununla ilgili soru sormayın yazmış. Benim tahlil sonucumda da homosisteinde yükselme görülebilir yazıyor o zaman ona göre tedavi oluyor bahsettiğimiz folbiol olayı o da.
Yani aslında senin de Ceylin_naz ın da mutlaka ve mutlaka iğne kullanması gereken bir gen mutasyonu durumu yok. Ama zor elde edilmiş gebeliklerde en küçük risk faktörünü göze alamayacağınız için iğnenin de bir zararı olmayacağını söylüyorlar. Yani aspirinden bile daha masum diyorlar. Kanama ile ilgili bir sıkıntı olursa artarsa falan hemen kesmek lazım sanki. Bilmiyorum ben ne yaparım. İlaç firmalarının bir oyunu var gibi hissediyorum ben şahsen bu konuda. 41 gün vurdum son sürecimde. Hem de 0.6lik kilodan dolayı. Artık yer bulamıyordum.

Şu senin yaptıracağın test nasıl bir sonuç verecek onu merak ediyorum. Xa faktör. Onu da her doktor önermiyor aslında. Kullanmasına gerek olmayan kiside de bu sonuç çıkıyor mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…