Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Gittik stok yaptım ne olur ne olmaz idil al dedi ilaçları değiştiriyormuş ben ateşle idili gördüm cnm deniz nerde
Bu dediğiniz ilacı da benim ilk reçeteme yazdılar dedikçe alacaksınız dediler bende bi türlü anlayamamıştım reçeteyi çözemedim bu ne ilacı diye şimdi anladım ama aldırmadılar

Bu dediğiniz ilacı da benim ilk reçeteme yazdılar dedikçe alacaksınız dediler bende bi türlü anlayamamıştım reçeteyi çözemedim bu ne ilacı diye şimdi anladım ama aldırmadılar
Okmeydani dis hast yaninda ... bende burda duymustum ganolf daha uygun diye ordan almistim.
Çarşamba çatlatma iğnesi zaten ptesi tekrar görecekler o gün bir sürpriz çıkmaz inş cnm elimde gonalf artacak bile
Bana reçete etmediler şimdi gerekli gördüler demek ki

Çarşamba çatlatma iğnesi zaten ptesi tekrar görecekler o gün bir sürpriz çıkmaz inş cnm elimde gonalf artacak bile

Bana reçete etmediler şimdi gerekli gördüler demek ki
Olsun canım sıkıntı yapma ben memorialin bu sistemini seviyorum boşuna ilaç almıyoruz ve kişiye özel ilaç kullandırıyorlar ben Süleymaniye'de tedavi görürken diyelim o gün 10 kişi miydik hepimize aynı ilaçlar gonal f menagon femera sonuç ohss... ve o şiş sıvı dolu karnımla taze transfer

Senin kaçıncı transferin

Beni sıkı takip ediyorlar cnm sağlık olsun yumurtalıkta burkulma olursa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…