- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
:) ins gonlundekini nasip etsin Rabbim :)Şimdi dr diyor ki neyse hadi bekleyelim bilemiyorum iğnenin saatini bekliyorum belki sonra gideriz :)
Katater muayenesini bana günseli hanım yapmıştı not yazdı dosyayaYok canım yapmadılar, bilseydim önceden de söylerdim. Bulmasalar transfer etmezlerdi diye düşünüyorum öyle değil mi, gerçi bir problem yok dediler ama
Amin canım hepimizin İnşâAllah:):) ins gonlundekini nasip etsin Rabbim :)
Vucut ısin nasilAmin canım hepimizin İnşâAllah:)
Bu dediğiniz ilacı da benim ilk reçeteme yazdılar dedikçe alacaksınız dediler bende bi türlü anlayamamıştım reçeteyi çözemedim bu ne ilacı diye şimdi anladım ama aldırmadılarGittik stok yaptım ne olur ne olmaz idil al dedi ilaçları değiştiriyormuş ben ateşle idili gördüm cnm deniz nerde
Yükseliyor üşüyor gibiyimVucut ısin nasil
Olcerin varsa ölç gebelikte yükseliyor çünkü :)Yükseliyor üşüyor gibiyim
Hadi ya bi kaç günden beri yükseliyor 37ye yaklaşıyor korktum çok yükselir falan diye hemen ölçeyimOlcerin varsa ölç gebelikte yükseliyor çünkü :)
Okmeydani dis hast yaninda ... bende burda duymustum ganolf daha uygun diye ordan almistim.Gittik stok yaptım ne olur ne olmaz idil al dedi ilaçları değiştiriyormuş ben ateşle idili gördüm cnm deniz nerde
37 de çok ama rahatsız misinHadi ya bi kaç günden beri yükseliyor 37ye yaklaşıyor korktum çok yükselir falan diye hemen ölçeyim
Ne kadara almıştınız canım bi arkadaşım soruyorduOkmeydani dis hast yaninda ... bende burda duymustum ganolf daha uygun diye ordan almistim.
Bu dediğiniz ilacı da benim ilk reçeteme yazdılar dedikçe alacaksınız dediler bende bi türlü anlayamamıştım reçeteyi çözemedim bu ne ilacı diye şimdi anladım ama aldırmadılar
Çarşamba çatlatma iğnesi zaten ptesi tekrar görecekler o gün bir sürpriz çıkmaz inş cnm elimde gonalf artacak bileOkmeydani dis hast yaninda ... bende burda duymustum ganolf daha uygun diye ordan almistim.
Bana reçete etmediler şimdi gerekli gördüler demek kiBu dediğiniz ilacı da benim ilk reçeteme yazdılar dedikçe alacaksınız dediler bende bi türlü anlayamamıştım reçeteyi çözemedim bu ne ilacı diye şimdi anladım ama aldırmadılar
Şuan ölçtüm 36.4 dün 36.8 di hasta değilim çok şükür canım37 de çok ama rahatsız misin
Sabah yataktan kalkmadan ölç canım ama bende ölçtüm 36.2 cıktı :)Şuan ölçtüm 36.4 dün 36.8 di hasta değilim çok şükür canım
Tamam canım sen de şimdi mi ölçtünSabah yataktan kalkmadan ölç canım ama bende ölçtüm 36.2 cıktı :)
Evt cnmTamam canım sen de şimdi mi ölçtün
Olsun canım sıkıntı yapma ben memorialin bu sistemini seviyorum boşuna ilaç almıyoruz ve kişiye özel ilaç kullandırıyorlar ben Süleymaniye'de tedavi görürken diyelim o gün 10 kişi miydik hepimize aynı ilaçlar gonal f menagon femera sonuç ohss... ve o şiş sıvı dolu karnımla taze transferÇarşamba çatlatma iğnesi zaten ptesi tekrar görecekler o gün bir sürpriz çıkmaz inş cnm elimde gonalf artacak bile
Bana reçete etmediler şimdi gerekli gördüler demek ki
Senin kaçıncı transferinOlsun canım sıkıntı yapma ben memorialin bu sistemini seviyorum boşuna ilaç almıyoruz ve kişiye özel ilaç kullandırıyorlar ben Süleymaniye'de tedavi görürken diyelim o gün 10 kişi miydik hepimize aynı ilaçlar gonal f menagon femera sonuç ohss... ve o şiş sıvı dolu karnımla taze transfer
Beni sıkı takip ediyorlar cnm sağlık olsun yumurtalıkta burkulma olursa diyeOlsun canım sıkıntı yapma ben memorialin bu sistemini seviyorum boşuna ilaç almıyoruz ve kişiye özel ilaç kullandırıyorlar ben Süleymaniye'de tedavi görürken diyelim o gün 10 kişi miydik hepimize aynı ilaçlar gonal f menagon femera sonuç ohss... ve o şiş sıvı dolu karnımla taze transfer
3. Transferim canımSenin kaçıncı transferin
Allah korusun canım sıkıntısız atlat İnşâAllahBeni sıkı takip ediyorlar cnm sağlık olsun yumurtalıkta burkulma olursa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?