- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Benimde 3. Ama ins son olur bu defa olur hiç belirtim yok3. Transferim canım
Allah korusun canım sıkıntısız atlat İnşâAllah
Sana muayenelerimee prova yapmadilar mi canim transfer provası yapılıyor bana yqpmislardi dosyaya not etmişlerdi. Bu arada hayırlı olsun insallah pozitif sonuc alirsin bizleride kendinide sevindirirsinÇok teşekkürler inş dayanabilirim yapmadan durabilirim:) kateterle ilgili kısım için yorumun var mı, çok mu evham yapıyorum acaba
İnşâAllah canım nasıl belirti bekliyordun diğerlerinde nasıl belirtilerin oluyorduBenimde 3. Ama ins son olur bu defa olur hiç belirtim yok
Diğeri negatif oldu ilki tuttu ama düştü inan onda ne olmuştu çok hatırlamıyorum :)İnşâAllah canım nasıl belirti bekliyordun diğerlerinde nasıl belirtilerin oluyordu
Yaptırdınmı cnm test inşallah hayırlı sonuçlar çıkarKızlar test günüm yarın eşim illa şimdi gidip yaptıralım diyor napayım sizce
Evet bunlar ama neden o zaman yaptırdın ki acaba? Kim istemişti? Ben düşükten sonra yaptiracaktim şimdi yanlış çıkar dedi Sevinç hanım hcg sifirlansin biraz daha zaman geçsin dedi. Biz de genetik testini verdik onun sonuçlarını almaya gittiğimizde yaptırdık. Ama değerlerin normal görünüyor dikkatimden kaçan bişey yoksa. Homosistein benim 12 çıkmıştı referans aralığında ama üst sınıra yakın. Seninki çok iyi.Jalapenoo bak cnm buldum bunlarımı demiştin.kürtajdan bi kaç gün sonra yaptırmıştım aç karna da değildim etkilermi bilmem ama cnm.
Bende arkadaşı bekliyorum :)Yaptırdınmı cnm test inşallah hayırlı sonuçlar çıkar
Bana iki tedavimde çatlatma iğnesi aldirdilar sonra başka iğnenin mesajı geldi. Son tedavimde de hiç reçeteme yazilmayan daha önce de hiç kullanmadığım bir iğnenin mesajı geldi. Baya sinir harbi yaşıyorum böyle durumlarda. Ama yine de şükredelim diyorsun senin yazdıklarına göre :)Olsun canım sıkıntı yapma ben memorialin bu sistemini seviyorum boşuna ilaç almıyoruz ve kişiye özel ilaç kullandırıyorlar ben Süleymaniye'de tedavi görürken diyelim o gün 10 kişi miydik hepimize aynı ilaçlar gonal f menagon femera sonuç ohss... ve o şiş sıvı dolu karnımla taze transfer
Merkezden sorduk yaptırabilirsiniz demişlerdi aradan 5 gün geçmiş kimse beni o konuda uyarmadı değişir miki sonuç çok farkedermi ki cnm yalnız benim kürtajdı yani zaten ameliyattan sonra hcg sıfırlanmış olmuyomu cnmEvet bunlar ama neden o zaman yaptırdın ki acaba? Kim istemişti? Ben düşükten sonra yaptiracaktim şimdi yanlış çıkar dedi Sevinç hanım hcg sifirlansin biraz daha zaman geçsin dedi. Biz de genetik testini verdik onun sonuçlarını almaya gittiğimizde yaptırdık. Ama değerlerin normal görünüyor dikkatimden kaçan bişey yoksa. Homosistein benim 12 çıkmıştı referans aralığında ama üst sınıra yakın. Seninki çok iyi.
Bi genler asla değişmez cnm hiç şüpheye dusme homosisteinde sıkıntı olsa şüphe edilir ama bu genler asla değişmezMerkezden sorduk yaptırabilirsiniz demişlerdi aradan en fazla bi hafta geçmiştir sanırım kimse beni o konuda uyarmadı değişir miki sonuç çok farkedermi ki cnm yalnız benim kürtajdı yani zaten ameliyattan sonra hcg sıfırlanmış olmuyomu cnm
Yaptırdınmı cnm test inşallah hayırlı sonuçlar çıkar
Yaptırmadım kızlar eşimin ısrarlarına rağmen:) sabah erkenden gider yaptırırım yakın bi hastanede İnşâAllahBende arkadaşı bekliyorum :)
Nasıl öyle hem aldırıp hem uygulatmıyorlarBana iki tedavimde çatlatma iğnesi aldirdilar sonra başka iğnenin mesajı geldi. Son tedavimde de hiç reçeteme yazilmayan daha önce de hiç kullanmadığım bir iğnenin mesajı geldi. Baya sinir harbi yaşıyorum böyle durumlarda. Ama yine de şükredelim diyorsun senin yazdıklarına göre :)
Heyecanla seni bekliyordum kiz :)Yaptırmadım kızlar eşimin ısrarlarına rağmen:) sabah erkenden gider yaptırırım yakın bi hastanede İnşâAllah
Nasıl öyle hem aldırıp hem uygulatmıyorlar
aynen canım bazen hamdetmek lazım:)
Diyorum ya ilk reçeteme yazılan iki ilacı kullanmadım
Saol cnm benim çok teşekkürler az eweel baktım kürtajdan 5 gün sonra yapılmış.çok teşekkürler..İnşallah sende hayırlı sonuçlar alırsın cnm benim Allahın izniyleB
Bi genler asla değişmez cnm hiç şüpheye dusme homosisteinde sıkıntı olsa şüphe edilir ama bu genler asla değişmez
Ah canım benim dua et o zaman yarın sabah mutlu haberler vereyim size :)Heyecanla seni bekliyordum kiz :)
Cnm sende de heterozigot var bi tanesi benimkiyle aynı mthfr heterozigot.bende tam anlamadım cnm doktorumuz istemişti bizde gösterdik dün testleri ki merkezde hiç bişe kullanmaya gerek yok demişti gönül hanım.ama doktorumuz heterozigot var dedi cleaxine 0.4 verdi iki gündür vuruluyorum.bide folidace i folbiol ile değiştirdi ve b12 vitamini ekledi.onlar sana yetmez dedi.bugünde test yaptırmamızı istedi folik asit ,b,d vitamini ve pıhtılaşma testleri olan aptt ve pt (ki sanırım pıhtılaşma testleri tam bilmiyorum ) yani bakalım nolcak.10 günlük kullanımdan sonra bi de anti faktör xa testi istedi.bu arada haftalarımız aynı cnm maşallah Allahım kucağımıza aldırsın inşallah.istersen bi kere daha sor doktoruna ama gerek yok dediysede bilemiyorum cnm.ne derlerse yapıyoz riske atmamak için Allahım kaybettirmesin inşallah hiçbirimize.kucağımızda sevdirsin inşallahKızlar mesajlari okuyunca bende endişelendim. Benimde trombofili panelime yorum yapabilir misiniz? 8+6 günlük hamileyim. Transfer olduğumda bu sonuçlar henüz çıkmamıştı. Ailede değişik bi öykü olmadığı için de sonuclarin cikmasini beklemeye gerek duyulmadi. Sonucumu bi kac gün once aldım. Takip doktoruma gönderdim bu değerler çok önemli değil kanama alanı olmadığı için ilaç kullanmaya gerek yok dedi. Gönül hanıma da mail atmıştım ama cevap vermedi. Yazilanlari okuyunca bende endişelendim sizce ne yapmam lazım?
Maşallah diyeyim ozaman cnm :)Evet bunlar ama neden o zaman yaptırdın ki acaba? Kim istemişti? Ben düşükten sonra yaptiracaktim şimdi yanlış çıkar dedi Sevinç hanım hcg sifirlansin biraz daha zaman geçsin dedi. Biz de genetik testini verdik onun sonuçlarını almaya gittiğimizde yaptırdık. Ama değerlerin normal görünüyor dikkatimden kaçan bişey yoksa. Homosistein benim 12 çıkmıştı referans aralığında ama üst sınıra yakın. Seninki çok iyi.
Aaaaaaaa ayyyy senin adını görünce o kadar sevindim ki mesajı kime yazdığına bile bakmadan okuyordum bitsin de sana cevap yazayım diye meğer bana yazmışsın ay çok duygulandım
Nasılsın iyisindir inşallah yavrun nasıl
Allahım ins yüzümüzü güldürsün :))Ah canım benim dua et o zaman yarın sabah mutlu haberler vereyim size :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?