- 14 Kasım 2017
- 301
- 521
- 33
- 36
Aminn canım ins. Doktorum gerek yok diyor kanama alanı yok belki o yüzden gerek görmüyor bilemiyorum. Ama kafam karıştı farklı bir doktora daha mı gitsem diye düşünüyorum. Merkez benim sonucumu görmedi çünkü transfer olduğumda sonucum henüz çıkmamıştı. Beklemeye gerek görmedikleri için de sonucu beklemeden transfer oldum şükürler olsun ki tuttu. Sonucu bi kaç gün önce aldım hemen gönül hanıma mail attım ama cevap vermedi. Allah'a emanet yavrularımız allah korusun ıns sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin.Cnm sende de heterozigot var bi tanesi benimkiyle aynı mthfr heterozigot.bende tam anlamadım cnm doktorumuz istemişti bizde gösterdik dün testleri ki merkezde hiç bişe kullanmaya gerek yok demişti gönül hanım.ama doktorumuz heterozigot var dedi cleaxine 0.4 verdi iki gündür vuruluyorum.bide folidace i folbiol ile değiştirdi ve b12 vitamini ekledi.onlar sana yetmez dedi.bugünde test yaptırmamızı istedi folik asit ,b,d vitamini ve pıhtılaşma testleri olan aptt ve pt (ki sanırım pıhtılaşma testleri tam bilmiyorum ) yani bakalım nolcak.10 günlük kullanımdan sonra bi de anti faktör xa testi istedi.bu arada haftalarımız aynı cnm maşallah Allahım kucağımıza aldırsın inşallah.istersen bi kere daha sor doktoruna ama gerek yok dediysede bilemiyorum cnm.ne derlerse yapıyoz riske atmamak için Allahım kaybettirmesin inşallah hiçbirimize.kucağımızda sevdirsin inşallah
Inş canım benim sen o doktora güven doğruyu yaptırmış sana emin ol çünkü bana da aynı yolu çizdi ıbrahim hoca preeklamsi yüzünden coraspinde ekledi sen düzenli olarak aptt ve 3lu koagülasyon testi yaptırarak pıhtılaşma süreni takip etSaol cnm benim çok teşekkürler az eweel baktım kürtajdan 5 gün sonra yapılmış.çok teşekkürler..İnşallah sende hayırlı sonuçlar alırsın cnm benim Allahın izniyle
Amin inşallah cnm.benim iki tane küçük kanama alanı var inşallah geçer çabucacık ta bende rahatlarım cnm Allahın izniyle.sen ilka içim rahat etsin diyorsan başka bi doktora daha gidebilirsin cnm.Aminn canım ins. Doktorum gerek yok diyor kanama alanı yok belki o yüzden gerek görmüyor bilemiyorum. Ama kafam karıştı farklı bir doktora daha mı gitsem diye düşünüyorum. Merkez benim sonucumu görmedi çünkü transfer olduğumda sonucum henüz çıkmamıştı. Beklemeye gerek görmedikleri için de sonucu beklemeden transfer oldum şükürler olsun ki tuttu. Sonucu bi kaç gün önce aldım hemen gönül hanıma mail attım ama cevap vermedi. Allah'a emanet yavrularımız allah korusun ıns sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin.
Saol cnm benim zaten doktor direk ilk gidişimizde genetik testlerinizi getirin dedi 3.seferki muayenede götürdük hemen başlattı ve testleri istedi ayın 15. İnde perinatolog randevum var bakalım onada götürecem bütün testlerimi o ne diyecek cnm.inşallah benle birlikte burdaki herkes hep hayırlı ve mutlu haberler alırız Allahın izniyle inşallah.Inş canım benim sen o doktora güven doğruyu yaptırmış sana emin ol çünkü bana da aynı yolu çizdi ıbrahim hoca preeklamsi yüzünden coraspinde ekledi sen düzenli olarak aptt ve 3lu koagülasyon testi yaptırarak pıhtılaşma süreni takip et
Inş canım benim perinatolog olarak kime gidiyorsunSaol cnm benim zaten doktor direk ilk gidişimizde genetik testlerinizi getirin dedi 3.seferki muayenede götürdük hemen başlattı ve testleri istedi ayın 15. İnde perinatolog randevum var bakalım onada götürecem bütün testlerimi o ne diyecek cnm.inşallah benle birlikte burdaki herkes hep hayırlı ve mutlu haberler alırız Allahın izniyle inşallah.
Ins canim. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Olmayanlara da nasip etsin ıns. Icini ferah tut ilaçların iyi gelecek allahın izniyle.Amin inşallah cnm benim iki tane küçük kanama alanı var inşallah geçer çabucacık ta bende rahatlarım cnm Allahın izniyle
37 yuksek aslında kendini nasil hissediyorsun kırgınlık veya idrarda yanma vs var mıP Pamukprensali beni umutlandırdın ateşimi ölçtüm yine şimdi de 37.1 çıktı İnşâAllah hasta olmuyorumdur :)
Bi kaç gündür böyle çok kırgınlıkta yok aslında ama sen söyleyince umutlandım uykum var sadece birde belim ağrıyo ayakta çok kalınca37 yuksek aslında kendini nasil hissediyorsun kırgınlık veya idrarda yanma vs var mı
Uzun kol giyinmiştim kısa kollu giyindim yükselmesin iyice37 yuksek aslında kendini nasil hissediyorsun kırgınlık veya idrarda yanma vs var mı
Cnm daha gitmedim hiç ama randevu aldım prof dr. cihat şen’e bakalım ne olacak umarım hayırlı haberler alırım.umarım herkes hayırlı haberler alır inşallahInş canım benim perinatolog olarak kime gidiyorsun
İnşallah cnm benim bu arada bişe soracam cnm bazen böle karın ağrısı gibi bile oluyoo sende de varmı böle bişi cnmIns canim. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Olmayanlara da nasip etsin ıns. Icini ferah tut ilaçların iyi gelecek allahın izniyle.
Inş vardır bebiş :))Bi kaç gündür böyle çok kırgınlıkta yok aslında ama sen söyleyince umutlandım uykum var sadece birde belim ağrıyo ayakta çok kalınca
Cihat hoca harikadır bende ıbrahim bildiriciye gidiyorum ama ins 20li haftalar da bir de cihat hocaya goruncem :)Cnm daha gitmedim hiç ama randevu aldım prof dr. cihat şen’e bakalım ne olacak umarım hayırlı haberler alırım.umarım gerkes hayırlı haberler alır inşallah
Onlar öyle söylemişse sakıncası yoktur. Zaten değerler normal sorun yok.Merkezden sorduk yaptırabilirsiniz demişlerdi aradan 5 gün geçmiş kimse beni o konuda uyarmadı değişir miki sonuç çok farkedermi ki cnm yalnız benim kürtajdı yani zaten ameliyattan sonra hcg sıfırlanmış olmuyomu cnm
İnşallah cnm benim Allah izin verirse bende randevu aldığım tarihte 11+2 falan olucam.bi görüneyim diye gidicem.inşallah hep iyi şeyler duyarız hep birlikte Allahın izniyleCihat hoca harikadır bende ıbrahim bildiriciye gidiyorum ama ins 20li haftalar da bir de cihat hocaya goruncem :)
Saol cnm bemim Allah razı olsun senden de burdaki herkestende.zaten P Pamukprensali nun da dediği gibi gen sonuçları değişmez sonuçta sanırım.Onlar öyle söylemişse sakıncası yoktur. Zaten değerler normal sorun yok.
2li taramaniyapar çok iyi bir tarihte gidiyorsun canımİnşallah cnm benim Allah izin verirse bende randevu aldığım tarihte 11+2 falan olucam.bi görüneyim diye gidicem.inşallah hep iyi şeyler duyarız hep birlikte Allahın izniyle
Bunlar genetik değil işte. Özellikle de gebelik hormonundan etkileniyor.Diğerleri trombofili genetik paneli herhangi bişeyden etkilenmez. Ama bunlar biyokimya olduğu için açlık da gerekiyor.Saol cnm bemim Allah razı olsun senden de burdaki herkestende.zaten P Pamukprensali nun da dediği gibi gen sonuçları değişmez sonuçta sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?