- 15 Eylül 2012
- 8.435
- 6.897
- 398
Monurol canımStrongmom_ canım sen kanamalı enfeksiyon olmuştun ya ne ilaç kullandın da geçti yazar mısın bana acaba
O mu geçirdi Balım hemen geçti miMonurol canım
İnşallah cnm merak ediyoruz bizde umarım hayırlı ve güzel sonuçlar alırsın cnm bizi haberdar et olurmuHayırlı sabahlar kızlar gidip kan verip geldim dua edin İnşâAllah bu sefer olmuştur
Evet canım iğne zor ama gerekiyorsa da yapacak bişey yok Rabbim yardım ediyorDaha önce de yazdım MTHFR türk halkında çok sık rastlanan bir mutasyon. Sadece birinde heterozigot olması taşıyıcılık gibi oluyor yani. Homosistein biyokimya panelinde evet. Damarlarda daralma oluşturan bir faktör. Normal çıkmışsa sorun yok. Gönül hanım görünce cevap verecektir. Benim sadece Faktör V Leiden normal diğerlerinin hepsi heterozigot. Ben sordum Gönül Hanima. Bana bile kesin kullanman lazım demedi. Doktorların bu konuda ihtilafta olduğunu söyledi. Aile hikayesinde kalp rahatsızlıkları veya düşük geçmişi varsa ona göre karar veriliyor. Ama benim durumum için söylediği bu kadar emek verilince riske girmemek için iğnenin de bir zararı yok diye tedbir amaçlı kullanabilirsin dedi. Ama ben gebelik durumunda yine birkaç doktordan fikir almayı düşünüyordum. Gerçi burda yazılanlardan sonra benim pek kaçarım yok gibi. En ciddi benim durum ama hala bir kurtuluş var mı onun derdindeyim. İğne sevmiyorum
Evet canım transferden 4 gün önce sen transfer olmuş muydun İnan unutuyorumBir de bu tür enfeksiyon durumları etkiler mi hamile kalmayı acaba. Sen transfer zamanı olmuştun sanki Di mi
Amin İnşâAllah canımİnşallah cnm merak ediyoruz bizde umarım hayırlı ve güzel sonuçlar alırsın cnm bizi haberdar et olurmu
dediğim ilaç kesiyor canım ama içince 5-6 saat WC'ye gidilmiyor gece içiliyor ama istersen acile git kültür falan da ver ona göre ilaç verirler farklı bişeyde olabilirİnşaAllah hayırlısıyla pozitif alırsın Balım. Benim idrar sonu acılı yanmalı kan geliyor ya çok korkuyorum nasıl geçer Balım ya
Dediğim gibi o gece içiliyor sen bi acile git canım tahlile göre ilaç kullanmak en iyisi durumunu bildir transferin yakınsa doktora hemşirelere mesaj atO mu geçirdi Balım hemen geçti mi
Balım senin ne kadarda geçmişti bir kez mi kullandın bu ilacı. Ben sadece genel anlamda soruyorum hamileliğe engel Midir diye Balım enfeksiyon ya sonuçtaDediğim gibi o gece içiliyor sen bi acile git canım tahlile göre ilaç kullanmak en iyisi durumunu bildir transferin yakınsa doktora hemşirelere mesaj at
Hadi hayırlı haberler bekliyoruz senden :)Hayırlı sabahlar kızlar gidip kan verip geldim dua edin İnşâAllah bu sefer olmuştur
Meraktayız cnm inşallah çok güzel çıkmıştır sonuçta mutluluktan gecikmiştir buraya yazman cnm Allahın izniyleStrongmom_ çıkmadı mı sonuç cnm
Inşallah öyledir:)Meraktayız cnm inşallah çok güzel çıkmıştır sonuçta mutluluktan gecikmiştir buraya yazman cnm Allahın izniyle
Maaşallah Balım Allah tamamına erdirsin balımKızlar bu sefer oldu herhalde değerim 188 çıkmış Allahım şükürler olsun nasıl iyi mi değerim sizce
Gözün aydın canım şükürler olsun darısı bize olsun ins :)Kızlar bu sefer oldu herhalde değerim 188 çıkmış Allahım şükürler olsun nasıl iyi mi değerim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?