Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet canım iğne zor ama gerekiyorsa da yapacak bişey yok Rabbim yardım ediyor

İnşallah cnm merak ediyoruz bizde umarım hayırlı ve güzel sonuçlar alırsın cnm bizi haberdar et olurmu
Amin İnşâAllah canım
İnşaAllah hayırlısıyla pozitif alırsın Balım. Benim idrar sonu acılı yanmalı kan geliyor ya çok korkuyorum nasıl geçer Balım ya
dediğim ilaç kesiyor canım ama içince 5-6 saat WC'ye gidilmiyor gece içiliyor ama istersen acile git kültür falan da ver ona göre ilaç verirler farklı bişeyde olabilir

Dediğim gibi o gece içiliyor sen bi acile git canım tahlile göre ilaç kullanmak en iyisi durumunu bildir transferin yakınsa doktora hemşirelere mesaj at
Balım senin ne kadarda geçmişti bir kez mi kullandın bu ilacı. Ben sadece genel anlamda soruyorum hamileliğe engel Midir diye Balım enfeksiyon ya sonuçta

ARkadaşlar merhaba. Bugün embriyolarımın 5.günüydü 4 embriyoyu 3 ayrı tüpte dondurmuşlar.geriye kalan 3 embriyoyu izleyip eğer kaliteli olursa yarın donduracaklarmış.transfer için sabırsızlanmaya başladım allah bana ve isteyen herkese nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…