Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar opuya giderken yanınızda pijama götürdünüz mü?
Ben öncekinde yatmıştım baya zor ayılmıştım giymiştim gerekir mi?

Kızlar bu sefer oldu herhalde değerim 188 çıkmış Allahım şükürler olsun nasıl iyi mi değerim sizce
Ayyy şükürler olsun canım çok çok sevindim. Tebrik ederim çok güzel bir değer bence. allah kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere olsun :)

Kızlar bu sefer oldu herhalde değerim 188 çıkmış Allahım şükürler olsun nasıl iyi mi değerim sizce
Maşallah cnm benim Allah eline ayağına kavuştursun inşallah. Çok güzel değerin yazmayınca korkmuştum.Korktuklarımızın hiç birisi olmaz inşallah.Allahım hepimize kucağımızda sevdirsin bebeişlerimizi

Kızlar opuya giderken yanınızda pijama götürdünüz mü?
Ben öncekinde yatmıştım baya zor ayılmıştım giymiştim gerekir mi?
Ben hiç burda gece kalanı duymadım Ben götürmemiştim, zaten direk önlüğü giydirip aşağı alıyorlar, döndükten sonra da yemehj yiyip ayrılıyorsun.. İnşallah aksi bir şey yaşamazsın aklına getirme hiç. Bu sefer daha kontrollü davrandıysalar rahat geçer inş

Ay çok sevindim cnm darısı başıma
maşallah tatlım seninde beta hcg değerini verdiğin günü görürüz inş

Bende çünkü cnm baktım memorial de opuya girecekler normal çantayla geliyordu çok iyi cnm o zaman

hayırlı oğurlu olsun allah keseyi kalbi göstersin kucağına almak nasip olsun hayırla güzellikle. Allah sırayla herkese göstersin bu mutlu sonuçları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…