Hayırlı olsun sevindim çok darısı bekleyen herkesin başına):)Kızlar bu sefer oldu herhalde değerim 188 çıkmış Allahım şükürler olsun nasıl iyi mi değerim sizce
Ayyy şükürler olsun canım çok çok sevindim. Tebrik ederim çok güzel bir değer bence. allah kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere olsun :)Kızlar bu sefer oldu herhalde değerim 188 çıkmış Allahım şükürler olsun nasıl iyi mi değerim sizce
Maşallah cnm benim Allah eline ayağına kavuştursun inşallah. Çok güzel değerin yazmayınca korkmuştum.Korktuklarımızın hiç birisi olmaz inşallah.Allahım hepimize kucağımızda sevdirsin bebeişlerimiziKızlar bu sefer oldu herhalde değerim 188 çıkmış Allahım şükürler olsun nasıl iyi mi değerim sizce
Ayyy süper ya tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin inşallah:)Kızlar bu sefer oldu herhalde değerim 188 çıkmış Allahım şükürler olsun nasıl iyi mi değerim sizce
Ben hiç burda gece kalanı duymadım Ben götürmemiştim, zaten direk önlüğü giydirip aşağı alıyorlar, döndükten sonra da yemehj yiyip ayrılıyorsun.. İnşallah aksi bir şey yaşamazsın aklına getirme hiç. Bu sefer daha kontrollü davrandıysalar rahat geçer inşKızlar opuya giderken yanınızda pijama götürdünüz mü?
Ben öncekinde yatmıştım baya zor ayılmıştım giymiştim gerekir mi?
Ay çok sevindim cnm darısı başımaKızlar bu sefer oldu herhalde değerim 188 çıkmış Allahım şükürler olsun nasıl iyi mi değerim sizce
maşallah tatlım seninde beta hcg değerini verdiğin günü görürüz inşARkadaşlar merhaba. Bugün embriyolarımın 5.günüydü 4 embriyoyu 3 ayrı tüpte dondurmuşlar.geriye kalan 3 embriyoyu izleyip eğer kaliteli olursa yarın donduracaklarmış.transfer için sabırsızlanmaya başladım allah bana ve isteyen herkese nasip eder inşallah
Merhaba vallah ben hic birsey goturmedim. 3 saat yattim metrobuse bindim eve gittim. Hayirli olsun inşallah kolay agrisiz geçer guzel embriyolarin olur.Kızlar opuya giderken yanınızda pijama götürdünüz mü?
Ben öncekinde yatmıştım baya zor ayılmıştım giymiştim gerekir mi?
Amin canım hepimiz görürüz inşallah :)Ay çok sevindim cnm darısı başıma
maşallah tatlım seninde beta hcg değerini verdiğin günü görürüz inş
Çok guzel bir değer masallah. Allah devamini getirsin..Kızlar bu sefer oldu herhalde değerim 188 çıkmış Allahım şükürler olsun nasıl iyi mi değerim sizce
Bende çünkü cnm baktım memorial de opuya girecekler normal çantayla geliyordu çok iyi cnm o zamanBen hiç burda gece kalanı duymadım Ben götürmemiştim, zaten direk önlüğü giydirip aşağı alıyorlar, döndükten sonra da yemehj yiyip ayrılıyorsun.. İnşallah aksi bir şey yaşamazsın aklına getirme hiç. Bu sefer daha kontrollü davrandıysalar rahat geçer inş
hayırlı oğurlu olsun allah keseyi kalbi göstersin kucağına almak nasip olsun hayırla güzellikle. Allah sırayla herkese göstersin bu mutlu sonuçlarıKızlar bu sefer oldu herhalde değerim 188 çıkmış Allahım şükürler olsun nasıl iyi mi değerim sizce
Tebrik ederim canım Rabbim tamamina erdirsin insallah saglikla kucagina alirsinKızlar bu sefer oldu herhalde değerim 188 çıkmış Allahım şükürler olsun nasıl iyi mi değerim sizce
Aminnnn İnşâAllah kuzum İnşâAllah Rabbim hayırlısıyla nasip etsin12 de transferim yapılacak arkadaşlar. Önlüğü giydim bekliyorum.
Strongmom_ hayırlı olsun. Sağlıkla al inşallah kucağına. Darısı başımıza olsun
Amin canım amiinnnTebrik ederim canım Rabbim tamamina erdirsin insallah saglikla kucagina alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?