Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar bu sefer oldu herhalde değerim 188 çıkmış Allahım şükürler olsun nasıl iyi mi değerim sizce
Tebrik ederim hem sabrını hem güzel değerini :) Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı evlat olsun inşallah. Darısı sırayla bekleyenlerin başına

Son düzenleme:
Kızlar opuya giderken yanınızda pijama götürdünüz mü?
Ben öncekinde yatmıştım baya zor ayılmıştım giymiştim gerekir mi?
Sevgili arkadaşım senin durumun biraz daha özel. Burada yazanlarda hiç yatanı görmedim. Öyle ciddi sıkıntı yaşayan da olmadı. Geç dönem hafif şiddette ohss durumu yaşayan arkadaşlar olmuştu. Cetrotide devam etmislerdi opu sonrası da. Başka topiklerde görüyorum çok ciddi zor opular geçiriyor insanlar.
Ama senin durumun farklı olduğu için yine istersen al yanına tedbirli olmak adına. Hayırlısı ile atlatırsın inşallah.

Kızlar çok takıntılı demeyin bana sadece merak ediyorum bu enfeksiyon sıkıntı oluyor mu bayanlarda yani mesela kanaryam arkadaşımızın oldu cok şükür ama siz de birsey soyleyin bana ne olur. Biraz korktum sanırım acile gittim dün akşam kanama oldu idrar sonrası gebeliğe engel olur mı hemen tedavi edilse yani

Olmaz canım İnşâAllah transferin ne zaman ben yücel bey ile görüştüm o zaman stres yapma bi sıkıntı olmaz dedi

Olmaz cnm tedavini ol bi sıkıntı olmaz bence ne ilaç verdiler doktoruna bilgi ver bu konuda

Tebrik ederim hem sabrını hem güzel değerini :) Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı evlat olsun inşallah. Darısı sırayla bekleyenlerin başına
Amin canım benim bende o güzel desteklerin için çok teşekkür ederim amin İnşâAllah sağlıkla kucağımıza alırız İnşâAllah Rabbim buradaki ve bütün isteyen herkese nasip etsin. 7 senede gelen ilk pozitifim MâşâAllah öyle zor ki bizi bizden başka kimse anlamıyor bi zamanı var demek ki onu bekliyor şükürler olsun

Bu arada belirti soran arkadaşlara bu 3. Tedavim ilk defa pozitif aldım şükürler olsun Rabbime binlerce kez.
Belim çok ağrıdı eğilip kalkamadım ara ara adet sancısı gibi sancılarım oldu birde ateş basması yaşıyorum bi çıkıyor bi iniyor birde göğüslerim büyüdü ve hassaslaştı ama hiç belirti olarak adlandırmadım daha önce hiç yaşamadığım için :) Rabbim sonuna kadar getirsin İnşâAllah

Amin canım amin... İnan ben de hala kızıma bakıp ben mi doğurdum diye düşünüyorum. O kadar uzak o kadar imkansız geliyordu. Aynı ümitsizliği yaşayan bütün arkadaşlar da bizim gibi sevinsin inşaallah. Çok öpüyorum, görüşmek üzere

Senin mesaj araya iyice kaynamadan yazayım :) aferin hep böyle pozitif ol. Seneye bu zamanlar profil mesajında "Asya kızın annesi" gibi bir not olabilir mesela :) inşallah

Senin mesaj araya iyice kaynamadan yazayım :) aferin hep böyle pozitif ol. Seneye bu zamanlar profil mesajında "Asya kızın annesi" gibi bir not olabilir mesela :) inşallah
Aminn aminn inşallah canım benim. Sırayla güzel haberlerimiz gelsin . Her zaman dualarımda olduğunu biliyorsun

Daha cumaya cnm Semra hnm yapar mı ?
Yapmazsa kızlar kimi önerirsiniz?
ben geçen hafta opu oldum yanıma hiçbir şey almadım 8 de hastanedeydik sırabekledik işlemden sonra bir şeyler yedim tuvaletimi yapmamı beklediler kontrol edip gönderdiler 12 gibi ayrıldık pijamaya gerek kalmadı opuyu Melih bey yaptı memnun kaldım

O kadar çok sevindim ki Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inş

Ayyyy maşallah çok güzel Allah tamamına erdirsin kucağında göstersin.Takipteydim çok sevindim
Amin canım Rabbim cümlemize nasip etsin Allah razı olsun canım
Transferini kim yapmıştı Strongmom_
Yücel bey yaptı canım
O kadar çok sevindim ki Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inş
Canım ya Allah razı olsun amin Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…