Tebrik ederim hem sabrını hem güzel değerini :) Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı evlat olsun inşallah. Darısı sırayla bekleyenlerin başınaKızlar bu sefer oldu herhalde değerim 188 çıkmış Allahım şükürler olsun nasıl iyi mi değerim sizce
Sevgili arkadaşım senin durumun biraz daha özel. Burada yazanlarda hiç yatanı görmedim. Öyle ciddi sıkıntı yaşayan da olmadı. Geç dönem hafif şiddette ohss durumu yaşayan arkadaşlar olmuştu. Cetrotide devam etmislerdi opu sonrası da. Başka topiklerde görüyorum çok ciddi zor opular geçiriyor insanlar.Kızlar opuya giderken yanınızda pijama götürdünüz mü?
Ben öncekinde yatmıştım baya zor ayılmıştım giymiştim gerekir mi?
Olmaz canım İnşâAllah transferin ne zaman ben yücel bey ile görüştüm o zaman stres yapma bi sıkıntı olmaz dediKızlar çok takıntılı demeyin bana sadece merak ediyorum bu enfeksiyon sıkıntı oluyor mu bayanlarda yani mesela kanaryam arkadaşımızın oldu cok şükür ama siz de birsey soyleyin bana ne olur. Biraz korktum sanırım acile gittim dün akşam kanama oldu idrar sonrası gebeliğe engel olur mı hemen tedavi edilse yani
Olmaz cnm tedavini ol bi sıkıntı olmaz bence ne ilaç verdiler doktoruna bilgi ver bu konudaKızlar çok takıntılı demeyin bana sadece merak ediyorum bu enfeksiyon sıkıntı oluyor mu bayanlarda yani mesela kanaryam arkadaşımızın oldu cok şükür ama siz de birsey soyleyin bana ne olur. Biraz korktum sanırım acile gittim dün akşam kanama oldu idrar sonrası gebeliğe engel olur mı hemen tedavi edilse yani
Amin canım benim bende o güzel desteklerin için çok teşekkür ederim amin İnşâAllah sağlıkla kucağımıza alırız İnşâAllah Rabbim buradaki ve bütün isteyen herkese nasip etsin. 7 senede gelen ilk pozitifim MâşâAllah öyle zor ki bizi bizden başka kimse anlamıyor bi zamanı var demek ki onu bekliyor şükürler olsunTebrik ederim hem sabrını hem güzel değerini :) Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı evlat olsun inşallah. Darısı sırayla bekleyenlerin başına
Maşallah seninde kızının da iyi olmasına çok sevindim
Evet çok şükür elhamdülillah ikiside tuttu her ne kadar halen inanamasamda şükür bende hamileyim
Bak zaman nasıl da akıp gitti senin evini senlendiren bi kızın oldu ve ben de hamileyim allahım ne kadarda büyüksün bunlarida konuşmayı nasip ettin hamd olsun
Allahım bu yolda uğraşan emek harcayan acı çeken bütün kadınlara anne olma sevgisini tattirsin inşallah
Senin mesaj araya iyice kaynamadan yazayım :) aferin hep böyle pozitif ol. Seneye bu zamanlar profil mesajında "Asya kızın annesi" gibi bir not olabilir mesela :) inşallahTransfer öncesi son reglimi oldum.. nasipse bir sonraki reglimde kuzuma kavuşmak için gün sayacağım. Heyecanlı mıyım, korkuyor muyum , kaygılı mıyım , mutlu muyum ??? Bilemiyorum. Şuan ne hissedeceğimi şaşırdım. 21 ağustos 2017 tarihinden beri bugünleri bekliyorum . Ben 2 ay içinde her şey olup bitecek diye düşünürken 1 yıl oldu neredeyse :) içim kıpır kıpır çözümleyemiyorum şuan kendimi .. acaba kuzum da bana kavuşmak için sabırsızlanıyor mudur ? Acaba zamanım gelmiş midir ? Burada gün sayacağım günleri heyecanla bekliyorum . Dualarınızda bana da yer verin olur mu :)
Opunu kim yapicakKızlar opuya giderken yanınızda pijama götürdünüz mü?
Ben öncekinde yatmıştım baya zor ayılmıştım giymiştim gerekir mi?
Daha cumaya cnm Semra hnm yapar mı ?Opunu kim yapicak
Aminn aminn inşallah canım benim. Sırayla güzel haberlerimiz gelsin . Her zaman dualarımda olduğunu biliyorsunSenin mesaj araya iyice kaynamadan yazayım :) aferin hep böyle pozitif ol. Seneye bu zamanlar profil mesajında "Asya kızın annesi" gibi bir not olabilir mesela :) inşallah
Melih bey yapar büyük ihtimal. Bu konuda profesyonel kendisi. Benim en son Günseli hanım yaptı bi sıkıntı yaşamadım.Daha cumaya cnm Semra hnm yapar mı ?
Yapmazsa kızlar kimi önerirsiniz?
Benimde Melih bey yaptı gerçekten işinin ehli MâşâAllahDaha cumaya cnm Semra hnm yapar mı ?
ben geçen hafta opu oldum yanıma hiçbir şey almadım 8 de hastanedeydik sırabekledik işlemden sonra bir şeyler yedim tuvaletimi yapmamı beklediler kontrol edip gönderdiler 12 gibi ayrıldık pijamaya gerek kalmadı opuyu Melih bey yaptı memnun kaldımDaha cumaya cnm Semra hnm yapar mı ?
Çok sevindimmm allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah darısı başımızaKızlar bu sefer oldu herhalde değerim 188 çıkmış Allahım şükürler olsun nasıl iyi mi değerim sizce
Ayyyy maşallah çok güzel Allah tamamına erdirsin kucağında göstersin.Takipteydim çok sevindimKızlar bu sefer oldu herhalde değerim 188 çıkmış Allahım şükürler olsun nasıl iyi mi değerim sizce
O kadar çok sevindim ki Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşAmin kızlar hâlâ elim ayağım titriyor tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın hepinizi çok seviyorum Allah razı olsun hepiniz çok destek oldunuz İnşâAllah sağlıkla artar değerim Rabbim herkese nasip etsin İnşâAllah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin
Amin canım Rabbim cümlemize nasip etsin Allah razı olsun canımAyyyy maşallah çok güzel Allah tamamına erdirsin kucağında göstersin.Takipteydim çok sevindim
Yücel bey yaptı canımTransferini kim yapmıştıStrongmom_
Canım ya Allah razı olsun amin Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinO kadar çok sevindim ki Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?