Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kozlar normalde bgn adet günüm ondan mı ağrm var anlamadm normal mi sizce hamileykn adrt günleri akıntı ve kask ağrısı oluyor dşye biliyorm hamile olanlar sizdede durum aynımı çok yoğun dgl tabiki ama var yinede dünki değerim 997çıktı normal test gnüm cuma günüydü değermde sıkıntı yoksa bi problemde yktr demiii

Kızlar 2 gündür herşeye sinirleniyorum ya nasil kendimi dizginlerim bilmiyorum ins bebeğim benimledir

İnşallah cnm eşim annene mi gitsen demeye başladı yalnzz burda herşey ona bakyor bide bnm triplerm var sanrm ağır geliyor normal böyle şeyler
Ay bende çekip anneme gidicem ins gebe kalırsam kocam da evde kalsın iki gündür sinirden başım çatlıyor

Ay bende çekip anneme gidicem ins gebe kalırsam kocam da evde kalsın iki gündür sinirden başım çatlıyor

Canım bu süreçte ihtiyacımız olmayan tek şey stres gerginlik. Kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle davran lütfen hiçbir şey senden ve bebeğinden daha değerli değil. Kendini mutlu hissedeceğin şeylerle meşgul ol .

Anneme geçeceğim eğer poztifi alırsam kocamda evde kalcak ben doğuma kadar orda kalıp kimseyi umursamamak istiyorum

Yok yok bişey olmaz İnşâAllah ama ben yorulunca ve sinirlenince sancı vuruyor karnıma demek ki bi etkisi oluyor yinede
Allaha emanet artik. Bi arkadaşım transfer günü babasını kaybetti ertesi gün 8 saatlik yola gitti halini tahmin edebilirsin az çok ama onun tuttu biz korkuyoruz boş yere ama insan kendine anlatamiyoe

Allaha emanet artik. Bi arkadaşım transfer günü babasını kaybetti ertesi gün 8 saatlik yola gitti halini tahmin edebilirsin az çok ama onun tuttu biz korkuyoruz boş yere ama insan kendine anlatamiyoe
Ben yattım kimseye muhtaç etme dedim ağladım açtım ellerimi eşim terfi aldı biraz prim Allah ım destek çıktı şimdi kv yi aramıyorum eşim gitmiyor telefonuma çıkmıyordu.Borç isterler diye ki asla istemem
O arıyor Allah ım muhtaç etmesin çocuğumuz la yuvamızda mutlu olalım cnm motivasyon içten gelmeli dışa biraz kulaklarımızı kapatmalıyız çünkü üzmek için fırsat kolluyorlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…