- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
Çok sevindim canım darısı diğer bekleyenlere olsun inşallahKızlar bu sefer oldu herhalde değerim 188 çıkmış Allahım şükürler olsun nasıl iyi mi değerim sizce
Amin İnşâAllah canımÇok sevindim canım darısı diğer bekleyenlere olsun inşallah
Hayırlı olsun canım. Allahım kucağında sevdirmeyi de nasip etsin ıns.Kızlar bu sefer oldu herhalde değerim 188 çıkmış Allahım şükürler olsun nasıl iyi mi değerim sizce
Amin canım hepimizin İnşâAllahHayırlı olsun canım. Allahım kucağında sevdirmeyi de nasip etsin ıns.
Amin canım İnşâAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsinStrongmom_ canım Allahım sağlıkla. Kucağına almayı nasip etsin. Darısı bize :)
Neden ki canım sakin olmaya çalış İnşâAllah seninledir bebeğin kafaya takmamaya çalış zor olsadaKızlar 2 gündür herşeye sinirleniyorum ya nasil kendimi dizginlerim bilmiyorum ins bebeğim benimledir
Hamile olunca insan gergin sinirli ve alıngan olabiliyor inşallah seninkide ondandırKızlar 2 gündür herşeye sinirleniyorum ya nasil kendimi dizginlerim bilmiyorum ins bebeğim benimledir
İnşallah cnm eşim annene mi gitsen demeye başladı yalnzz burda herşey ona bakyor bide bnm triplerm var sanrm ağır geliyor normal böyle şeylerKızlar 2 gündür herşeye sinirleniyorum ya nasil kendimi dizginlerim bilmiyorum ins bebeğim benimledir
Eşim hiç yanımda olamıyor ailesi yüzünden sınır küpü oldum dünden beriAmin canım İnşâAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Neden ki canım sakin olmaya çalış İnşâAllah seninledir bebeğin kafaya takmamaya çalış zor olsada
Inş ondandır ama benimki kaynana yüzünden :)Hamile olunca insan gergin sinirli ve alıngan olabiliyor inşallah seninkide ondandır
Ay bende çekip anneme gidicem ins gebe kalırsam kocam da evde kalsın iki gündür sinirden başım çatlıyorİnşallah cnm eşim annene mi gitsen demeye başladı yalnzz burda herşey ona bakyor bide bnm triplerm var sanrm ağır geliyor normal böyle şeyler
Eşim hiç yanımda olamıyor ailesi yüzünden sınır küpü oldum dünden beri
Ah şu kaynanalar :) aslında ben hiç kimseye söylemeyeyim dedim kendi ailem bilmiyordu onlara tamamen sürpriz oldu ama kayınvalidemlere bazı sebeplerden dolayı söylemek zorunda kaldımInş ondandır ama benimki kaynana yüzünden :)
Inş bebeğe zarar vermiyorumdurAh şu kaynanalar :) aslında ben hiç kimseye söylemeyeyim dedim kendi ailem bilmiyordu onlara tamamen sürpriz oldu ama kayınvalidemlere bazı sebeplerden dolayı söylemek zorunda kaldım
Ay bende çekip anneme gidicem ins gebe kalırsam kocam da evde kalsın iki gündür sinirden başım çatlıyor
Yok yok bişey olmaz İnşâAllah ama ben yorulunca ve sinirlenince sancı vuruyor karnıma demek ki bi etkisi oluyor yinedeInş bebeğe zarar vermiyorumdur
Anneme geçeceğim eğer poztifi alırsam kocamda evde kalcak ben doğuma kadar orda kalıp kimseyi umursamamak istiyorumCanım bu süreçte ihtiyacımız olmayan tek şey stres gerginlik. Kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle davran lütfen hiçbir şey senden ve bebeğinden daha değerli değil. Kendini mutlu hissedeceğin şeylerle meşgul ol .
Allaha emanet artik. Bi arkadaşım transfer günü babasını kaybetti ertesi gün 8 saatlik yola gitti halini tahmin edebilirsin az çok ama onun tuttu biz korkuyoruz boş yere ama insan kendine anlatamiyoeYok yok bişey olmaz İnşâAllah ama ben yorulunca ve sinirlenince sancı vuruyor karnıma demek ki bi etkisi oluyor yinede
Ben yattım kimseye muhtaç etme dedim ağladım açtım ellerimi eşim terfi aldı biraz prim Allah ım destek çıktı şimdi kv yi aramıyorum eşim gitmiyor telefonuma çıkmıyordu.Borç isterler diye ki asla istememAllaha emanet artik. Bi arkadaşım transfer günü babasını kaybetti ertesi gün 8 saatlik yola gitti halini tahmin edebilirsin az çok ama onun tuttu biz korkuyoruz boş yere ama insan kendine anlatamiyoe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?