Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Allahım kimseye muhtaç etmesin gercekten ins bir daha böyle bisey yaşamam bu embriyonu sağ salim alırım kucağıma kapımı kapatır yavruma bakarım ins

Allahım kimseye muhtaç etmesin gercekten ins bir daha böyle bisey yaşamam bu embriyonu sağ salim alırım kucağıma kapımı kapatır yavruma bakarım ins
Oooo dışarda bir sürü iyi insan var seni mutlu edecek kişilerle olursun cnm bnm üzenlere de he he der geçeriz o zaman takmayınca onlarda duruluyor zaten

Oooo dışarda bir sürü iyi insan var seni mutlu edecek kişilerle olursun cnm bnm üzenlere de he he der geçeriz o zaman takmayınca onlarda duruluyor zaten
Haklısın vallahi takmicam diyorum duramıyorum ya ama ins pozitiftir bebeğim benimledir hemen herşeyi toplayıp anneme geçeceğim kimseyle görüşmeyeceğim

Haklısın vallahi takmicam diyorum duramıyorum ya ama ins pozitiftir bebeğim benimledir hemen herşeyi toplayıp anneme geçeceğim kimseyle görüşmeyeceğim
Cnm benim hiç üzme kendini Allahım inşallah hepimizi selamete çıkarsın bebeişlerimizle mutlu olalım inşallah

7 sene dile kolay bundan sınraki her gününüz bayram gibi geçer dilerim tez vakitte bizlere de nasip olur

Transfer günü hariç 5.gün bitti cnm onu da etkiledim diye ayrı üzülüyorum nasil bir psikoloji ise bu
Artık üzülme bence bitir kafanda kötü şeyleri yoksay hatta görüşme hiç seni üzenlerle aldırma en azından şu kalan 4günde izole et kendini bu olumsuzluklardan cnm .inşallah hayırlısıyla iyi haberi alacaksın Allahın izniyle

Yok bugün sondu artik gorusmucem sınırımı bozanlar ile ins bebeğim benimledir

İnşallah bir şey olmayacak canım, sakinleşmeye çalış, test yapmaya başladın mı onu merak ettim ben. Diğerinde erkenden yapmıştın sanki :)
Şu an sakinledim :) inan bak bugün 5.gün bitti yapmadım bu sefer hiç yapacak gibi de durmuyorum çünkü çok korkuyorum ilk ikisinde deli cesareti varmış şu an elim gitmiyor hiç teste

Şu an sakinledim :) inan bak bugün 5.gün bitti yapmadım bu sefer hiç yapacak gibi de durmuyorum çünkü çok korkuyorum ilk ikisinde deli cesareti varmış şu an elim gitmiyor hiç teste
Gitmesin canım inşallah, ben de erken teste karşıyım :) vakti gelince en dogru değeri öğreneceksin ben inanıyorum.

Bekle cnm bence Gününden önce yapma hayırlsıyla sabır ve dua ile inşallah Allahın izniyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…