- 15 Ekim 2017
- 706
- 983
- 23
- 40
Canım senin test günün ne zaman;Haklısın vallahi takmicam diyorum duramıyorum ya ama ins pozitiftir bebeğim benimledir hemen herşeyi toplayıp anneme geçeceğim kimseyle görüşmeyeceğim
Pardon canım yazmışsın yukarda; hadi bakalım çoğu gitmiş azı kalmış inşallahCanım senin test günün ne zaman;Strongmom_ gibi senin de güzel haberini duyarız inşallah yakında
Öyledr kuzum öyledr takma kafanı sennIns bebeğim benimledir
Bencede canım olacağı varsa oluyor gerçekten herşey boş çok dikkat etmemiz lazım yinede dediğin gibi Rabbime emanet edelimAllaha emanet artik. Bi arkadaşım transfer günü babasını kaybetti ertesi gün 8 saatlik yola gitti halini tahmin edebilirsin az çok ama onun tuttu biz korkuyoruz boş yere ama insan kendine anlatamiyoe
Evet camım dile kolay amin Rabbim bütün isteyenlere sizlerde içinde herkese nasip etsin en kısa hayırlı zamanda7 sene dile kolay bundan sınraki her gününüz bayram gibi geçer dilerim tez vakitte bizlere de nasip olur
Merhaba canım bende pco vardı sendromsuz eşimde morfoloji sorunu vardı şükürler olsun MâşâAllah bu sefer oldu Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlerede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşâAllahKizlar herkese merhababir suredir takip ediyorum sizi cunku bayramdan sonra mamoria da typ bebek yaptirmaya karar verdim.aranizda birçok kişi hamile çok şükür ki..acaba morfoloji ve pkosorunu aynı anda olup hamile kalan var mı aranızda
Perşembe günü inşallah canımCanım senin test günün ne zaman;Strongmom_ gibi senin de güzel haberini duyarız inşallah yakında
Hiç yok canım inşallah bizede nasip olsunP Pamukprensali balım Allahım sağlıkla pozitif sonuçlarını duyalım inşaAllah burda. Var mı belirti Balım. Gerçi belirti olmayanlar da çok Balım
Inşallah canım benimledirÖyledr kuzum öyledr takma kafanı senn
En güzeli gercektenBencede canım olacağı varsa oluyor gerçekten herşey boş çok dikkat etmemiz lazım yinede dediğin gibi Rabbime emanet edelim
Evet camım dile kolay amin Rabbim bütün isteyenlere sizlerde içinde herkese nasip etsin en kısa hayırlı zamanda
Partlı 6aa olması tutacağı anlamına gelmiyor cnm benimde aynısıydı tutmadıKızlar şuan şoktayım bugün test günümdü ama 0.100 çıktı pvtli idi ve 6AA idi ilk kez tutunmadı. Elim ayağım titriyor neden böyle olduki?
Üzücü bir durumKızlar şuan şoktayım bugün test günümdü ama 0.100 çıktı pvtli idi ve 6AA idi ilk kez tutunmadı. Elim ayağım titriyor neden böyle olduki?
Çok üzüldüm cnm ;(Kızlar şuan şoktayım bugün test günümdü ama 0.100 çıktı pvtli idi ve 6AA idi ilk kez tutunmadı. Elim ayağım titriyor neden böyle olduki?
Üzülme canını sıkma inşallah bir sonrakine olur sen şimdi direk sonraki tedavine yoğunlaş onun için meşgul ol.Tüp bebekte yılmak yok hep ileriye bak geçmişle takılı kalma.Allah inşallah emeğini boşa çıkarmayacaktır.Kızlar şuan şoktayım bugün test günümdü ama 0.100 çıktı pvtli idi ve 6AA idi ilk kez tutunmadı. Elim ayağım titriyor neden böyle olduki?
Olumsuz haberleri duyunca bende üzülüyorumKızlar şuan şoktayım bugün test günümdü ama 0.100 çıktı pvtli idi ve 6AA idi ilk kez tutunmadı. Elim ayağım titriyor neden böyle olduki?
Aynen benimde modum düşüyor şu an test yapmaya korkuyorumOlumsuz haberleri duyunca bende üzülüyorumama elden bir şey gelmiyor vakti zamanı gelmemiş demek ki, hayırlı bi zamanda olacaktır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?