Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kizlar herkese merhaba bir suredir takip ediyorum sizi cunku bayramdan sonra mamoria da typ bebek yaptirmaya karar verdim.aranizda birçok kişi hamile çok şükür ki..acaba morfoloji ve pkosorunu aynı anda olup hamile kalan var mı aranızda

Allaha emanet artik. Bi arkadaşım transfer günü babasını kaybetti ertesi gün 8 saatlik yola gitti halini tahmin edebilirsin az çok ama onun tuttu biz korkuyoruz boş yere ama insan kendine anlatamiyoe
Bencede canım olacağı varsa oluyor gerçekten herşey boş çok dikkat etmemiz lazım yinede dediğin gibi Rabbime emanet edelim
7 sene dile kolay bundan sınraki her gününüz bayram gibi geçer dilerim tez vakitte bizlere de nasip olur
Evet camım dile kolay amin Rabbim bütün isteyenlere sizlerde içinde herkese nasip etsin en kısa hayırlı zamanda

Merhaba canım bende pco vardı sendromsuz eşimde morfoloji sorunu vardı şükürler olsun MâşâAllah bu sefer oldu Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlerede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşâAllah

En güzeli gercekten

Kızlar şuan şoktayım bugün test günümdü ama 0.100 çıktı pvtli idi ve 6AA idi ilk kez tutunmadı. Elim ayağım titriyor neden böyle olduki?

Kızlar şuan şoktayım bugün test günümdü ama 0.100 çıktı pvtli idi ve 6AA idi ilk kez tutunmadı. Elim ayağım titriyor neden böyle olduki?
Üzücü bir durum ama pgt li kaliteli diye kesin gözüyle bakamıyoruz ki yine, vakti zamanı gelmemiş oluyor Allah tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah

Üzülme canını sıkma inşallah bir sonrakine olur sen şimdi direk sonraki tedavine yoğunlaş onun için meşgul ol.Tüp bebekte yılmak yok hep ileriye bak geçmişle takılı kalma.Allah inşallah emeğini boşa çıkarmayacaktır.

Olumsuz haberleri duyunca bende üzülüyorum ama elden bir şey gelmiyor vakti zamanı gelmemiş demek ki, hayırlı bi zamanda olacaktır inşallah

Kızlar dün gece saat 3.30 hafif bi ıslaklıkla uyandım lavaboya gittim yaptak orkidte kırmızı kahve bi leke gibi bişi vardı sonra da ağır bişi düştü idrarımı yaparken.eşim eldiven giyip aldı avuç içini dolduracak büyüklükte ciğer parçası gibi bişeydi.sonrada atmış.hemen acile gittik doktor baktı kalp atışlarını duyduk çok şükür ama çok korktuk bu neden olur böle bişi başına gelen varmı nolur bu mübarek günde bizim içinde dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…