Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar Allah hepinizden razı olsun her konuda destekçim oldunuz. Pgtli tutacak diye birşey yok tabiki. Ama başka merkezde 3 transferi rahim filmi bile cekmeden Allaha emanet yapıldı pgt de yoktu 3üde tuttu ama düsük oldu. Burda histeroskobi olup cizik de atıldı nebilim her konuda doktorlarım da saolsun daha bilinçliydi ama tutunmayınca şok oldum. Şimdi Allaha şükür dondurulmuşlarım var ama bidaha nezaman transfere cesaret edebilirim bilmiyorum.

Canım bu mübarek günde Rabbim bebeğini sana bağışlasın. Kalbini ferah tut

Inan ilk şoku biliyorum ben 2 ay önce benimde negatifti görünce dünya donuyor butun yük omzuna çöküyor ama inan ertesi gün yine deneme için arastirma yaptım ben Allahım en kısa zamanda kucağımizi doldursun

Canım çok geçmiş olsun Allah sana bagislasin

Vallahi ne denirki gerçekten şuan aynen bütün yük omuzlarımda. 2 adetle tekrar deneyebilirsiniz dedi hemsire beklesem mi denesemmi karmançorman duygular napcam bilmiyorum

Kızlar şuan şoktayım bugün test günümdü ama 0.100 çıktı pvtli idi ve 6AA idi ilk kez tutunmadı. Elim ayağım titriyor neden böyle olduki?
Canım çok üzüldüm hayırlısı olsun pgtli olması da garanti değil demek ki herşeyden önce nasip bu mübarek gün hürmetine Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Vallahi ne denirki gerçekten şuan aynen bütün yük omuzlarımda. 2 adetle tekrar deneyebilirsiniz dedi hemsire beklesem mi denesemmi karmançorman duygular napcam bilmiyorum
Hiç bekleme bence canım herşeyden önce kararlı ol güzel sonuca odaklan inşâAllah nasip edecek Rabbim

Canım demekki kan pıhtısı birikmiş içinde o düşmüştür belki de daha iyi olmuştur Rabbim korusun bağışlasın sana

Bugün kandil canım çok dua edeceğim sende ya mübdi çek
Saol canım Rabbim dualarımızı kabul etsin. Transferden sonra düsük olmasın diye esimle 99 kez el mübdi okumustuk. Ama nasip değilmiş ne denirki herşey Rabbimden. Yok benim pcos var o nedenle hep ilaclı bant ve progeston igne kullanıyodum

Hiç bekleme bence canım herşeyden önce kararlı ol güzel sonuca odaklan inşâAllah nasip edecek Rabbim
Bakalım Yücel Hoca da arasın o ne derse onu yapacagım tabiki birde eşime soracagım. Çünkü histeroskobimi de Yücel Hoca yapmıstı rahime cizikler atmıştı. Bakalım ne uygun görecek. Ama siz yine de bana fikir verin olurmu yaz geçsin mi yoksa 2. Adette beklemeden tekrar mı bilemedim?

Arkadaşlar dün transfer işlemi yapıldı. Akşam uçakla eve döneceğim.
4-5 gündür yaşadığım soğuk algınlığı 2 gündür tavan yaptı. Burnum kulaklarım tıkalı. Yatak döşek yatıyorum hastalıktan. Transferi bile unuttum resmen.

Basınç kulaklarımda inanılmaz ağrı yaptı gelirken. Dönüşte daha beter olacağım kesin. Ne yapsam ağrı çekmem uçakta?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…