- 20 Aralık 2017
- 183
- 265
- 18
- 37
Yok kuzum olumlu düşün ne olur sen. Bu da bizim sınavımızmışAynen benimde modum düşüyor şu an test yapmaya korkuyorum
Canım bu mübarek günde Rabbim bebeğini sana bağışlasın. Kalbini ferah tutKızlar dün gece saat 3.30 hafif bi ıslaklıkla uyandım lavaboya gittim yaptak orkidte kırmızı kahve bi leke gibi bişi vardı sonra da ağır bişi düştü idrarımı yaparken.eşim eldiven giyip aldı avuç içini dolduracak büyüklükte ciğer parçası gibi bişeydi.sonrada atmış.hemen acile gittik doktor baktı kalp atışlarını duyduk çok şükür ama çok korktuk bu neden olur böle bişi başına gelen varmı nolur bu mübarek günde bizim içinde dua edin
Saol cnm Amin inşallah Allahım sanada tez vakitte nasip etsin inşallahCanım bu mübarek günde Rabbim bebeğini sana bağışlasın. Kalbini ferah tut
Inan ilk şoku biliyorum ben 2 ay önce benimde negatifti görünce dünya donuyor butun yük omzuna çöküyor ama inan ertesi gün yine deneme için arastirma yaptım ben Allahım en kısa zamanda kucağımizi doldursunKızlar Allah hepinizden razı olsun her konuda destekçim oldunuz. Pgtli tutacak diye birşey yok tabiki. Ama başka merkezde 3 transferi rahim filmi bile cekmeden Allaha emanet yapıldı pgt de yoktu 3üde tuttu ama düsük oldu. Burda histeroskobi olup cizik de atıldı nebilim her konuda doktorlarım da saolsun daha bilinçliydi ama tutunmayınca şok oldum. Şimdi Allaha şükür dondurulmuşlarım var ama bidaha nezaman transfere cesaret edebilirim bilmiyorum.
Canım çok geçmiş olsun Allah sana bagislasinKızlar dün gece saat 3.30 hafif bi ıslaklıkla uyandım lavaboya gittim yaptak orkidte kırmızı kahve bi leke gibi bişi vardı sonra da ağır bişi düştü idrarımı yaparken.eşim eldiven giyip aldı avuç içini dolduracak büyüklükte ciğer parçası gibi bişeydi.sonrada atmış.hemen acile gittik doktor baktı kalp atışlarını duyduk çok şükür ama çok korktuk bu neden olur böle bişi başına gelen varmı nolur bu mübarek günde bizim içinde dua edin
Amin cnm dualara çok ihtiyacımız var Allahım hepimize evlatlarımızı kucağımıza aldıraın inşallahCanım çok geçmiş olsun Allah sana bagislasin
Vallahi ne denirki gerçekten şuan aynen bütün yük omuzlarımda. 2 adetle tekrar deneyebilirsiniz dedi hemsire beklesem mi denesemmi karmançorman duygular napcam bilmiyorumInan ilk şoku biliyorum ben 2 ay önce benimde negatifti görünce dünya donuyor butun yük omzuna çöküyor ama inan ertesi gün yine deneme için arastirma yaptım ben Allahım en kısa zamanda kucağımizi doldursun
Natural mi olmustunVallahi ne denirki gerçekten şuan aynen bütün yük omuzlarımda. 2 adetle tekrar deneyebilirsiniz dedi hemsire beklesem mi denesemmi karmançorman duygular napcam bilmiyorum
Bugün kandil canım çok dua edeceğim sende ya mübdi çekAmin cnm dualara çok ihtiyacımız var Allahım hepimize evlatlarımızı kucağımıza aldıraın inşallah
Canım çok üzüldümKızlar şuan şoktayım bugün test günümdü ama 0.100 çıktı pvtli idi ve 6AA idi ilk kez tutunmadı. Elim ayağım titriyor neden böyle olduki?
Hiç bekleme bence canım herşeyden önce kararlı ol güzel sonuca odaklan inşâAllah nasip edecek RabbimVallahi ne denirki gerçekten şuan aynen bütün yük omuzlarımda. 2 adetle tekrar deneyebilirsiniz dedi hemsire beklesem mi denesemmi karmançorman duygular napcam bilmiyorum
Canım demekki kan pıhtısı birikmiş içinde o düşmüştür belki de daha iyi olmuştur Rabbim korusun bağışlasın sanaKızlar dün gece saat 3.30 hafif bi ıslaklıkla uyandım lavaboya gittim yaptak orkidte kırmızı kahve bi leke gibi bişi vardı sonra da ağır bişi düştü idrarımı yaparken.eşim eldiven giyip aldı avuç içini dolduracak büyüklükte ciğer parçası gibi bişeydi.sonrada atmış.hemen acile gittik doktor baktı kalp atışlarını duyduk çok şükür ama çok korktuk bu neden olur böle bişi başına gelen varmı nolur bu mübarek günde bizim içinde dua edin
İnşallah cnm hepimizin bebeişlerini korusunCanım demekki kan pıhtısı birikmiş içinde o düşmüştür belki de daha iyi olmuştur Rabbim korusun bağışlasın sana
Saol canım Rabbim dualarımızı kabul etsin. Transferden sonra düsük olmasın diye esimle 99 kez el mübdi okumustuk. Ama nasip değilmiş ne denirki herşey Rabbimden. Yok benim pcos var o nedenle hep ilaclı bant ve progeston igne kullanıyodumBugün kandil canım çok dua edeceğim sende ya mübdi çek
Bakalım Yücel Hoca da arasın o ne derse onu yapacagım tabiki birde eşime soracagım. Çünkü histeroskobimi de Yücel Hoca yapmıstı rahime cizikler atmıştı. Bakalım ne uygun görecek. Ama siz yine de bana fikir verin olurmu yaz geçsin mi yoksa 2. Adette beklemeden tekrar mı bilemedim?Hiç bekleme bence canım herşeyden önce kararlı ol güzel sonuca odaklan inşâAllah nasip edecek Rabbim
İdrar testi mi yaptın yoksa :)Kızlar ovitrelle etkisi kaç günde geçer
Yapsam mi diye düşünüyorum:)İdrar testi mi yaptın yoksa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?