Geçmiştir :)Yapsam mi diye düşünüyorum:)
Arkadaşlar dün transfer işlemi yapıldı. Akşam uçakla eve döneceğim.
4-5 gündür yaşadığım soğuk algınlığı 2 gündür tavan yaptı. Burnum kulaklarım tıkalı. Yatak döşek yatıyorum hastalıktan. Transferi bile unuttum resmen.
Basınç kulaklarımda inanılmaz ağrı yaptı gelirken. Dönüşte daha beter olacağım kesin. Ne yapsam ağrı çekmem uçakta?
geçmiş olsun bana sakız çiğnemek ve kulak tıkacı kullanmak hep iyi gelmiştir deneyebilirsinizArkadaşlar dün transfer işlemi yapıldı. Akşam uçakla eve döneceğim.
4-5 gündür yaşadığım soğuk algınlığı 2 gündür tavan yaptı. Burnum kulaklarım tıkalı. Yatak döşek yatıyorum hastalıktan. Transferi bile unuttum resmen.
Basınç kulaklarımda inanılmaz ağrı yaptı gelirken. Dönüşte daha beter olacağım kesin. Ne yapsam ağrı çekmem uçakta?
Kızlar ovitrelle etkisi kaç günde geçer
Çok geçmiş olsun canım hastanede de o bekleme odası da çok bekletiyorlar havalarda tam ısınmadı benimde burnum tıkalı özellikle geceleri çok sıkıntı yaşıyorum arkadaşın dediği gibi sakız çiğne kulak tıkacı uçakta işe yarayabilir normalde de sakız basıncı azaltıyorArkadaşlar dün transfer işlemi yapıldı. Akşam uçakla eve döneceğim.
Kiz hiç prospektusunu okumadım :)Bence sabret canım :) prospektüsünde 10 gün yazıyor kaç gün oldu sana yap istersen ben kan testinden sonra geldim evde idrar testi yaptım çok silik çıktı
Çok geçmiş olsun canım hastanede de o bekleme odası da çok bekletiyorlar havalarda tam ısınmadı benimde burnum tıkalı özellikle geceleri çok sıkıntı yaşıyorum arkadaşın dediği gibi sakız çiğne kulak tıkacı uçakta işe yarayabilir normalde de sakız basıncı azaltıyor
Yücel hocaya güven canım yaşınız kaç bilmiyorum ama dondurulmuşun da varmış maddi açıdan da sıkıntın yoksa hiç bekleme tabi yine de senin psikolojik olarak hazır olman lazımBakalım Yücel Hoca da arasın o ne derse onu yapacagım tabiki birde eşime soracagım. Çünkü histeroskobimi de Yücel Hoca yapmıstı rahime cizikler atmıştı. Bakalım ne uygun görecek. Ama siz yine de bana fikir verin olurmu yaz geçsin mi yoksa 2. Adette beklemeden tekrar mı bilemedim?
Sagolasin cnm :)Geçmiştir :)
Ben her ilacın okuyorum :) ben ovitrellenin de testi etkileyeceğini bilmiyordum sadece prengly gibi hcg içeren ilaçları etki eder sanıyordum önceki tedavimde taze transfer olmuştu gonapeptyl kullandım artı opudan sonra da acil olarak hastaneden çıkmadan prengly yaptılar anlamadım neden olduğunu o zaman test yaptıö hep pozitif çıkıyordu ta ki test günümde hiç çizgi çıkmadı git gide silindi çizgiler bu tedavim dondurulmuş naturel transfer oldu ama yinede ovitrelle büyüyen yumurtayı çatlatmak için kullandımKiz hiç prospektusunu okumadım :)
Bende natural oldum ovitrelle vuruldum o yüzden sordum kuzum :)Ben her ilacın okuyorum :) ben ovitrellenin de testi etkileyeceğini bilmiyordum sadece prengly gibi hcg içeren ilaçları etki eder sanıyordum önceki tedavimde taze transfer olmuştu gonapeptyl kullandım artı opudan sonra da acil olarak hastaneden çıkmadan prengly yaptılar anlamadım neden olduğunu o zaman test yaptıö hep pozitif çıkıyordu ta ki test günümde hiç çizgi çıkmadı git gide silindi çizgiler bu tedavim dondurulmuş naturel transfer oldu ama yinede ovitrelle büyüyen yumurtayı çatlatmak için kullandım
Biliyorum canım hayırlı olsun inşâAllah güzel haberlerini alırız :)Bende natural oldum ovitrelle vuruldum o yüzden sordum kuzum :)
Ins canım benimBiliyorum canım hayırlı olsun inşâAllah güzel haberlerini alırız :)
Ben her ilacın okuyorum :) ben ovitrellenin de testi etkileyeceğini bilmiyordum sadece prengly gibi hcg içeren ilaçları etki eder sanıyordum önceki tedavimde taze transfer olmuştu gonapeptyl kullandım artı opudan sonra da acil olarak hastaneden çıkmadan prengly yaptılar anlamadım neden olduğunu o zaman test yaptıö hep pozitif çıkıyordu ta ki test günümde hiç çizgi çıkmadı git gide silindi çizgiler bu tedavim dondurulmuş naturel transfer oldu ama yinede ovitrelle büyüyen yumurtayı çatlatmak için kullandım
Merhaba canım transferden 6 gün önce ovitrelle kullandım transfer gününden 4 gğn önce rulid ve prednol kullandım yani dediğin gibi cuma transfer oldum pazartesinden perşembeye kullandımStrongmom_ canım senin durumun benim duruma benziyor gibi bir kaç soru sorsam zahmet olmazsa cevaplar mısın. Ovitrelle i transferden kaç gün önce kullandın. Birde rulid ve prednolü 4 gün mü sadece kullandın ve transferden kaç gün önce rulid ve prednolü kullandın. transferden bir önceki gün bu iki ilacı kullandın mı. Şimdiden çok sağol.
Çok üzüldüm inşallah bir sonraki denemende kucağına alırsın bebeğiniKızlar şuan şoktayım bugün test günümdü ama 0.100 çıktı pvtli idi ve 6AA idi ilk kez tutunmadı. Elim ayağım titriyor neden böyle olduki?
Canım çok tşk ederim.Merhaba canım transferden 6 gün önce ovitrelle kullandım transfer gününden 4 gğn önce rulid ve prednol kullandım yani dediğin gibi cuma transfer oldum pazartesinden perşembeye kullandım
Benim 6. gün dondurulan embriyom şuan karnımda büyüyor canım.Kızlar 6. Gün dondurulan embriyolar hakkında bildiklerinizi paylaşır mısınız? Tutma şansları nedir?
Çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah kalitesi neydi peki biliyor musunBenim 6. gün dondurulan embriyom şuan karnımda büyüyor canım.
Gözün aydın sağlıkla kucağına da al inşallahAmin canım Rabbim cümlemize nasip etsin Allah razı olsun canım
Yücel bey yaptı canım
Canım ya Allah razı olsun amin Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?