- 15 Eylül 2012
- 8.435
- 6.897
- 398
Çok teşekkür ederim canım amin inşâAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşâAllahGözün aydın sağlıkla kucağına da al inşallah
Canım kaderdaşım hayırlı kandiller Rabbim bu gece bütün evlat isteyen herkese hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin ve büyütebilmeyi nasip etsinKAndiliniz mübarek olsun arkadaşlarım hayırlı kandiller. Dualarda buluşalım inşallah
Saol canım benim inşallah isteyen herkese nasip olsunÇok üzüldüm inşallah bir sonraki denemende kucağına alırsın bebeğini
Amin Inşallah.sizde sağlıkla ve bebeginizi kucaginiza alın insaÇok teşekkür ederim canım amin inşâAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşâAllah
Canım kaderdaşım hayırlı kandiller Rabbim bu gece bütün evlat isteyen herkese hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin ve büyütebilmeyi nasip etsin
Allah im bu üzüntüleri en güzel sevinclerle unuttursun inşallah bu son başarısız denemeniz olsun...Saol canım benim inşallah isteyen herkese nasip olsun
Amin teşekkür ederim inşâAllahAmin Inşallah.sizde sağlıkla ve bebeginizi kucaginiza alın insa
Amin canım Allah razı olsun hepinizin kandili mubarek olsunAllah im bu üzüntüleri en güzel sevinclerle unuttursun inşallah bu son başarısız denemeniz olsun...
Merhaba 6.gun kalan embriyolarindan guzel haber varmiİdrar testi mi yaptın yoksa :)
6.güne embriyom kalmamış :) dün yani 5.gün 4 embriyom donduruldu iki tanesi 5AA, bir tanesi 4BB , bir tanesi de 3 lü bir şey tam hatırlamıyorum. Bakalım tutacaklar mı..nasip kısmet hayırlısı olsun inşallah:)Merhaba 6.gun kalan embriyolarindan guzel haber varmi
Yoktur endişe etme banada arada oluyor bazen şiddetli ağrıyor şişiyor bazende ağrı olmuyor şişliğide iniyorKızlar benim transferin 10. Günü göğüslerim şişmişti baya bugün sanki biraz inmiş olumsuz bişey yoktur demidua edin yarın sabah yine kan vercem değer artmış mı diye
Masallah çok guzel sen hep 5aa diyip duruyordur bak 5aa 2 tane embriyon olusmus.6.güne embriyom kalmamış :) dün yani 5.gün 4 embriyom donduruldu iki tanesi 5AA, bir tanesi 4BB , bir tanesi de 3 lü bir şey tam hatırlamıyorum. Bakalım tutacaklar mı..nasip kısmet hayırlısı olsun inşallah:)
Şu ne güzel ya maşallah rabbim tamamına erdirsin canım peki morfoloji kaçtı bir de mamorialda doktorun kimdiMerhaba canım bende pco vardı sendromsuz eşimde morfoloji sorunu vardı şükürler olsun MâşâAllah bu sefer oldu Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlerede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşâAllah
Bende pek bilmiyorum ama ikiside çok kaliteli embriyo diye biliyorum. Hayirlisi olsun.
Ay hadi inşâAllah biraz içimi rahatlatlattın çok dinliyoruz kendimizi :) pazar günü verdim merkez 2 gğn sonra tekrar istedi ikinci kan yarın inşâAllah sonuç güzel çıkar 1,5 kat artması gerekiyormuşYoktur endişe etme banada arada oluyor bazen şiddetli ağrıyor şişiyor bazende ağrı olmuyor şişliğide iniyor
Sen ikinci kanı vermedinmi ki
Amin canım Allah razı olsun Rabbim hepimize nasip etsin bütün isteyenlere tek duam şu mübarek günde eşimin morfoloji diğer merkezlerde hep 1-2-3 arası değişiyordu memorialde msome yapıldı grade1 0 çıktı doktorum yücel beydiŞu ne güzel ya maşallah rabbim tamamına erdirsin canım peki morfoloji kaçtı bir de mamorialda doktorun kimdi
Canım illa bir buçuk kat articak diye bişey yok öyle düşünme mesela benim 9. Gün 299Ay hadi inşâAllah biraz içimi rahatlatlattın çok dinliyoruz kendimizi :) pazar günü verdim merkez 2 gğn sonra tekrar istedi ikinci kan yarın inşâAllah sonuç güzel çıkar 1,5 kat artması gerekiyormuş
Amin canım Allah razı olsun Rabbim hepimize nasip etsin bütün isteyenlere tek duam şu mübarek günde eşimin morfoloji diğer merkezlerde hep 1-2-3 arası değişiyordu memorialde msome yapıldı grade1 0 çıktı doktorum yücel beydi
Ben kese için ayrı kalp atışı için ayrı gitmemiştim. 7. Haftayı bekledim ilk muaynemde karından kalp atışını duymuştum.Kızlar ben kese için ne zaman gideym bgn transfern 13.günü cumartesi hcg 997idi kese gündüzünde göZükmedi burdaki doktr salı gell dedi ama az daha beklesemmii siz kaçmcı gün gttnz transfern keseyi gördnz
Canım heyecanını anlıyabiliyorum bizde öyleydik ama 5 haftadan önce gitmen çok anlamsız hiç bir şey yok çünkü benim kanamam olmuştu o hafta gitmiştik ona rağmen bir şey gözükmedi kalp atışınıda 7 hatta 8 haftada tam duyabilmiştikKızlar ben kese için ne zaman gideym bgn transfern 13.günü cumartesi hcg 997idi kese gündüzünde göZükmedi burdaki doktr salı gell dedi ama az daha beklesemmii siz kaçmcı gün gttnz transfern keseyi gördnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?