Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Gözün aydın sağlıkla kucağına da al inşallah
Çok teşekkür ederim canım amin inşâAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşâAllah
KAndiliniz mübarek olsun arkadaşlarım hayırlı kandiller. Dualarda buluşalım inşallah
Canım kaderdaşım hayırlı kandiller Rabbim bu gece bütün evlat isteyen herkese hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin ve büyütebilmeyi nasip etsin

Amin Inşallah.sizde sağlıkla ve bebeginizi kucaginiza alın insa

Merhaba 6.gun kalan embriyolarindan guzel haber varmi
6.güne embriyom kalmamış :) dün yani 5.gün 4 embriyom donduruldu iki tanesi 5AA, bir tanesi 4BB , bir tanesi de 3 lü bir şey tam hatırlamıyorum. Bakalım tutacaklar mı..nasip kısmet hayırlısı olsun inşallah:)

Kızlar benim transferin 10. Günü göğüslerim şişmişti baya bugün sanki biraz inmiş olumsuz bişey yoktur demi dua edin yarın sabah yine kan vercem değer artmış mı diye

Kızlar benim transferin 10. Günü göğüslerim şişmişti baya bugün sanki biraz inmiş olumsuz bişey yoktur demi dua edin yarın sabah yine kan vercem değer artmış mı diye
Yoktur endişe etme banada arada oluyor bazen şiddetli ağrıyor şişiyor bazende ağrı olmuyor şişliğide iniyor
Sen ikinci kanı vermedinmi ki

Masallah çok guzel sen hep 5aa diyip duruyordur bak 5aa 2 tane embriyon olusmus.

Şu ne güzel ya maşallah rabbim tamamına erdirsin canım peki morfoloji kaçtı bir de mamorialda doktorun kimdi

Yoktur endişe etme banada arada oluyor bazen şiddetli ağrıyor şişiyor bazende ağrı olmuyor şişliğide iniyor
Sen ikinci kanı vermedinmi ki
Ay hadi inşâAllah biraz içimi rahatlatlattın çok dinliyoruz kendimizi :) pazar günü verdim merkez 2 gğn sonra tekrar istedi ikinci kan yarın inşâAllah sonuç güzel çıkar 1,5 kat artması gerekiyormuş
Şu ne güzel ya maşallah rabbim tamamına erdirsin canım peki morfoloji kaçtı bir de mamorialda doktorun kimdi
Amin canım Allah razı olsun Rabbim hepimize nasip etsin bütün isteyenlere tek duam şu mübarek günde eşimin morfoloji diğer merkezlerde hep 1-2-3 arası değişiyordu memorialde msome yapıldı grade1 0 çıktı doktorum yücel beydi

Kızlar ben kese için ne zaman gideym bgn transfern 13.günü cumartesi hcg 997idi kese gündüzünde göZükmedi burdaki doktr salı gell dedi ama az daha beklesemmii siz kaçmcı gün gttnz transfern keseyi gördnz

Canım illa bir buçuk kat articak diye bişey yok öyle düşünme mesela benim 9. Gün 299
11. gun 559 çıktı ve yeni yerde aynı saat te verdim kanı
Hatta tam iki katı değil diye çok üzülmüştüm kendimi yedim bitirdim o aralar ama bak elhamdülillah halen devam ediyor

Kızlar ben kese için ne zaman gideym bgn transfern 13.günü cumartesi hcg 997idi kese gündüzünde göZükmedi burdaki doktr salı gell dedi ama az daha beklesemmii siz kaçmcı gün gttnz transfern keseyi gördnz
Ben kese için ayrı kalp atışı için ayrı gitmemiştim. 7. Haftayı bekledim ilk muaynemde karından kalp atışını duymuştum.

Canım heyecanını anlıyabiliyorum bizde öyleydik ama 5 haftadan önce gitmen çok anlamsız hiç bir şey yok çünkü benim kanamam olmuştu o hafta gitmiştik ona rağmen bir şey gözükmedi kalp atışınıda 7 hatta 8 haftada tam duyabilmiştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…