Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Anladm cnm haklsn acelele ettm bu sfer değerlerm yksek gidince çıkınca hemen görecekmsm gbi oldum

Anladm cnm haklsn acelele ettm bu sfer değerlerm yksek gidince çıkınca hemen görecekmsm gbi oldum
Medilife gidiyorum çok memnunum doktorumdan doğum da belirledik inşallah temmuz ikinci haftası çok ulturasona girme çünkü sağlıklı değil bizde ilk hafta da bir gitmek istiyorduk da doktorumuz ayda bir gelmemiz daha iyi dedi

Beylkdüzü mü cnm bnde silivrideym burda dzgün doktor yk açıkçası doktr bana resmen dş gbelkmiki dedi transfern 11.günü kese gözükmedi diye değerm yüksekmş kese ykmş kaçtm resmen matofn kullanma sakn bebek zarar görr dedi snrmi hoplattı doktor arayşndaym az daha bekelyp gitmek istyorm

Evet beylikdüzü ali hoca tüp bebek hastalarına da özellikle önem gösteriyor aşırı ilgileniyor dene derim memnun kalırsın

Aa o zaman en iyisi oluruna bırakmak :) MâşâAllah benim 188 çıkmıştı yücel beye mesaj attım hemen değeriniz gayet iyi dedi hemde pazar günüydü klinikte bile değildi belkide :) ama Allah razı olsun çok efendi bi insan doktorluğundan öte ben tabi merkeze ayrıyeten mail attığımı da belirttim :) sadece müjde verdim

Evet beylikdüzü ali hoca tüp bebek hastalarına da özellikle önem gösteriyor aşırı ilgileniyor dene derim memnun kalırsın
Saol cnm araştrp denycem saolasn bi kaç tandıkta oraya gtmişti belki o doktordur iyi oldğnu duymştm o hasttanenn saolasn

Saol cnm araştrp denycem saolasn bi kaç tandıkta oraya gtmişti belki o doktordur iyi oldğnu duymştm o hasttanenn saolasn
Evet hastanenin doktorları iyimiş bende öyle duydum etraftan biz acilde ali hocayla karşılaşmıştık çok ilgilenmişti bir daha da değiştirmedik hala öyle çok ilgileniyor inşallah doğumuda böyle güzel atlatırım tüm hazırlıklarımızız bitti bekliyoruz 2 ay 10 günümz var darısı hepinizin başına inşallah sizde bana dua edin inşallah

Tmm cnm inşallah kolay bi doğmn olr sağlıkla evladnı kucağına alırsın allah yardmcn olsun inşallah sende bana dua et bebişim sağlıkla doğsun yada bebişlerm

Ali sunay mı cnm

Sayfaya çok girmiyorum ama hep dua ediyorum size çünkü anca biz birbirimizi anlarız inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın diğer arkadaşlarında güzel haberlerini alırız inşallah
Tmm cnm inşallah kolay bi doğmn olr sağlıkla evladnı kucağına alırsın allah yardmcn olsun inşallah sende bana dua et bebişim sağlıkla doğsun yada bebişlerm

İyi yapmışsın bende önce doktoruma mesaj atmıştım
Canım sen yinede tekrarla testini zaten merkez de ikinci testi istiyor

Ben de doktor konusunda kararsızım aslında ama yazdıkların çok güzel ilk muayeneni semra hanım yapmadı mı canım

Çıkar inşallah allahın izniyle
Amin inşâAllah
Ben de doktor konusunda kararsızım aslında ama yazdıkların çok güzel ilk muayeneni semra hanım yapmadı mı canım
Ben yaklaşık bir senedir gidiyorum ilk muayenem geçen sene mart ayındaydı ve ön görüşme için gittik yücel bey denk geldi o zaman semra hanım yoktu devlet hakkım var diye rapor geçen bi yerde başladım sonuç negatifti sonra araya bayram falan girdi ikinci kez gidişimde semra hanımı istedim çok şükür görüştük yanında günseli hanım vardı daha yeni başlamıştı o zaman neyse biz başladık burada herkes bi gönül hanım sevinç hanım istiyordu ki bende takiplerinde bi gönül hanım birde sevinç hanıma denk geldim sevinç hanım ayrıldı bu arada..ben ısrarla yücel bey olsun istiyordum gerçekten çok güven veriyor ya da diğer doktorlar da iyidir tabiki de iyi yanlarına denk gelmedim demek ki :)

Kızlar günaydın, cumartesi günü transferim oldu. Ara ara adet olacakmış gibi ağrım oluyor, normal mi sizce ya? Adet tarihimle test tarihim aynı, ayın 7si. Tutmadı mı diye düşünmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…