Hiç endişelenme pozitif düşün o adet olacakmıyım hissi kullandığımız ilaçlardan.Genelde herkeste oluyor.Allah tamamına erdirsin inşallah.Kızlar günaydın, cumartesi günü transferim oldu. Ara ara adet olacakmış gibi ağrım oluyor, normal mi sizce ya? Adet tarihimle test tarihim aynı, ayın 7si. Tutmadı mı diye düşünmeye başladım
Canım çok teşekkürler ama naturel transfer oldum ben, folik asit ve crinone hel dışında ilaç kullanmıyorumki. Göğüslerim de adet öncesi gibi şişti sanki.. birden çok umutsuzluğa kapıldımHiç endişelenme pozitif düşün o adet olacakmıyım hissi kullandığımız ilaçlardan.Genelde herkeste oluyor.Allah tamamına erdirsin inşallah.
Tamam naturel olsada jelde ilaç.İnşaallah bu belirtiler bebeğinin yerleşme belirtileri diye düşün. Transferini kim yaptı.Canım çok teşekkürler ama naturel transfer oldum ben, folik asit ve crinone hel dışında ilaç kullanmıyorumki. Göğüslerim de adet öncesi gibi şişti sanki.. birden çok umutsuzluğa kapıldım
İnş öyledir canım. Günseli hnm yaptı, transferde de kateter bi türlü yerleşmedi değiştirdiler fln. Bi umutsuzluğa kapıldım nedenseTamam naturel olsada jelde ilaç.İnşaallah bu belirtiler bebeğinin yerleşme belirtileri diye düşün. Transferini kim yaptı.
Canım hiç stres yapma bende de aynıları oldu hala da arada oluyor sürekli dinlen uzan kendini yorma karnın ağrıyıncaKızlar günaydın, cumartesi günü transferim oldu. Ara ara adet olacakmış gibi ağrım oluyor, normal mi sizce ya? Adet tarihimle test tarihim aynı, ayın 7si. Tutmadı mı diye düşünmeye başladım
Canım cevabın için çok teşekkürler, sen dedikleri günde test yapmıştın değil mi? Önden idrar testi yaptın mı, yoksa direk kan mı verdin?Canım hiç stres yapma bende de aynıları oldu hala da arada oluyor sürekli dinlen uzan kendini yorma karnın ağrıyınca
Rica ederim canım evet dedikleri gün 9. Gün verdim önceden idrar testi yapmadımCanım cevabın için çok teşekkürler, sen dedikleri günde test yapmıştın değil mi? Önden idrar testi yaptın mı, yoksa direk kan mı verdin?
Pozitif sonucu aldıktan sonra. Memoriala haber vermiştim onlar da 7. Haftaya randevu vermişti ama normal muayne ücreti alıyorlar yanlış hatırlamıyorsam 350 lira gibi rakam. Gebelik takibini memorialda yaptırmayacağım için ben gitmedim kendi doktorumla devam ediyorum.Anladm cnm saolasn peki memorialemi gittn oraya gdnce sadce bakıyorlar mı tahlil istiyolsr mı bilgn var mı yksa gtmeye gerek yk mu sence
Allah razı olsun canım saolasınK Karacaaa30 canım böyle mübarek bir günde üzüldün belki ama vardır bir hikmeti bundan sonraki tedavide muradına erdigin
Sonucu alırsin inşallah
Seray sever de burda
Demek ki tüp bebeğe hnm başladı cnm önceden biliyordur inş hemen hamile kalırAaa onlar daha 10 gün önce evlendi yahu :)
Ben giderkende sene başında nadide sultan ordaydı hamile hatta yaSeray sever de burda
İnşallah canım inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin . Seninde az kaldı opuya heyecan dorukta mı :)Demek ki tüp bebeğe hnm başladı cnm önceden biliyordur inş hemen hamile kalır
O doğurdu sanki tatlımBen giderkende sene başında nadide sultan ordaydı hamile hatta ya
Heyecan olmaz mu tatlım çok hem deİnşallah canım inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin . Seninde az kaldı opuya heyecan dorukta mı :)
Hımm onu duymadım cnm da sene başında baya bi gitti çünkü her gittiğimizde denk gelmişti gözlük falan böle..Allah herkese nasip etsin ünlü ünsüz farketmez.Bekleyen dileyen herkese , hepimize Allahım tez vakitte sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar verip kucağımızda sevdirsin inşallahO doğurdu sanki tatlım
Her şey çok güzel olacak canım inanıyorumHeyecan olmaz mu tatlım çok hem de
Merhaba ilk muayene ücretli mi oluyormuş ?Pozitif sonucu aldıktan sonra. Memoriala haber vermiştim onlar da 7. Haftaya randevu vermişti ama normal muayne ücreti alıyorlar yanlış hatırlamıyorsam 350 lira gibi rakam. Gebelik takibini memorialda yaptırmayacağım için ben gitmedim kendi doktorumla devam ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?