Anladm cnm tmm anladğm başka bşy istemyolar ztn gtsektte aynı gtmesekte o kdr yol çekmem o zmnPozitif sonucu aldıktan sonra. Memoriala haber vermiştim onlar da 7. Haftaya randevu vermişti ama normal muayne ücreti alıyorlar yanlış hatırlamıyorsam 350 lira gibi rakam. Gebelik takibini memorialda yaptırmayacağım için ben gitmedim kendi doktorumla devam ediyorum.
Canım merhaba. Bugün ikinci testi yaptırdın mı :)Merhaba ilk muayene ücretli mi oluyormuş ?
Bişey olmaz inş.canını sıkma inşallah tutunma belirtileridir.İnş öyledir canım. Günseli hnm yaptı, transferde de kateter bi türlü yerleşmedi değiştirdiler fln. Bi umutsuzluğa kapıldım nedense
Arkadaşlar bu merkezde Semra Kahramandan başka tavsiye edeceğiniz bir doktor var mı. Yada bahceci dışında başka bir merkez veya doktor.
Yaptırdım canım baya kaldık hastanede sonucu bekledik çok şükür mâşâAllah 674 çıktı eski kadın doğumcuma gittim oda pazartesi kese için gel dedi memorialden aradılar 3 hafta sonra isterseniz gelin dedi o yüzden sordum acaba ücretli mi diye artık test yapmana gerek yok dedi ama ben yarın ya da öbür gün sağlık ocağında hem genel bi kan tahlili veririm hem de tekrardan bi beta hcg baktırayım diyorum çünkü gittiğim hastanede özel, elimde tahliller hazır olsun istiyorumCanım merhaba. Bugün ikinci testi yaptırdın mı :)
Bende siz deyince hemen baktım internetten evet Yen'i evlenmiş ne güzel gizli gizli gelmiyorlarSeray sever de burda
Amin canım ben hep diyorum Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın isteyen herkese nasip etsin RabbimHımm onu duymadım cnm da sene başında baya bi gitti çünkü her gittiğimizde denk gelmişti gözlük falan böle..Allah herkese nasip etsin ünlü ünsüz farketmez.Bekleyen dileyen herkese , hepimize Allahım tez vakitte sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar verip kucağımızda sevdirsin inşallah
Amin canım ben hep diyorum Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın isteyen herkese nasip etsin Rabbim
Çok teşekkürler canım sağol amin inşâAllah sağ Salim alalım kucağımızaCanım gözün aydın . Çok sevindim . Rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah .
Defrent cinsiyeti öğrendiniz mi canım?
Maşallah canım Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :) evet ücretliymiş memorialde muayenelr. Bir çok arkadaş doğum sürecinde devam etmek istediği doktorlara ilk kontrole gittiler. Sende öyle yapabilirsin. Darısı bizlere olsun inşallah. Seninle hastalıklarımız benzediği için çok büyük bir umut oldun bana :)Yaptırdım canım baya kaldık hastanede sonucu bekledik çok şükür mâşâAllah 674 çıktı eski kadın doğumcuma gittim oda pazartesi kese için gel dedi memorialden aradılar 3 hafta sonra isterseniz gelin dedi o yüzden sordum acaba ücretli mi diye artık test yapmana gerek yok dedi ama ben yarın ya da öbür gün sağlık ocağında hem genel bi kan tahlili veririm hem de tekrardan bi beta hcg baktırayım diyorum çünkü gittiğim hastanede özel, elimde tahliller hazır olsun istiyorum
Maşallah canım , çok güzel ya. allah sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin ıns.Evet canım nasipse kızımız olacak inşallah.
Çok sağol canım Rabbim sizede en kısa zamanda nasip etsin İnşâAllahMaşallah canım Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :) evet ücretliymiş memorialde muayenelr. Bir çok arkadaş doğum sürecinde devam etmek istediği doktorlara ilk kontrole gittiler. Sende öyle yapabilirsin. Darısı bizlere olsun inşallah. Seninle hastalıklarımız benzediği için çok büyük bir umut oldun bana :)
Maşallah canım , çok güzel ya. allah sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin ıns.
belkide tüp bebek yapacakları için nikah kıydılar nikahsuz olmuyor bizimde resmi nikahımız yoktu ilk muayene de nikayı kıydık tedavi başladı. Allah hayırlısunı versin. (ben düğünümü yapmıştım sadece yurtdışına geldiğim için nikah yapmamıştık baxı şartlardan dolayı )Aaa onlar daha 10 gün önce evlendi yahu :)
Hımm o da olabilir . Belkide çnceden bilinen bir problemi vardı vakit kaybetmek istemedi. Allah hayırlısıyla kavuştursun bebeğine . İsteyen emek veren herkes ulaşsın mutlu sona :)belkide tüp bebek yapacakları için nikah kıydılar nikahsuz olmuyor bizimde resmi nikahımız yoktu ilk muayene de nikayı kıydık tedavi başladı. Allah hayırlısunı versin. (ben düğünümü yapmıştım sadece yurtdışına geldiğim için nikah yapmamıştık baxı şartlardan dolayı )
AminHımm o da olabilir . Belkide çnceden bilinen bir problemi vardı vakit kaybetmek istemedi. Allah hayırlısıyla kavuştursun bebeğine . İsteyen emek veren herkes ulaşsın mutlu sona :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?