Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Anladm cnm tmm anladğm başka bşy istemyolar ztn gtsektte aynı gtmesekte o kdr yol çekmem o zmn

Arkadaşlar bu merkezde Semra Kahramandan başka tavsiye edeceğiniz bir doktor var mı. Yada bahceci dışında başka bir merkez veya doktor.

Arkadaşlar bu merkezde Semra Kahramandan başka tavsiye edeceğiniz bir doktor var mı. Yada bahceci dışında başka bir merkez veya doktor.

Bu merkezde bütün dr lar semra hanımın ekibi ekip olarak çalışıyorlar ve arka planda herseyden haberdar kendisi .
Yani başka Dr da isteseniz onun yönlendirmesi muhakkak olacaktır.

Yücel Beyi ekip Dr u olarak tavsiye edebilirim .

Yalnız herkes semra hanımı isterken sizin başka Dr istemeniz ilginç geldi . Mahsuru yoksa özel bi sebebi var mı ?

Canım merhaba. Bugün ikinci testi yaptırdın mı :)
Yaptırdım canım baya kaldık hastanede sonucu bekledik çok şükür mâşâAllah 674 çıktı eski kadın doğumcuma gittim oda pazartesi kese için gel dedi memorialden aradılar 3 hafta sonra isterseniz gelin dedi o yüzden sordum acaba ücretli mi diye artık test yapmana gerek yok dedi ama ben yarın ya da öbür gün sağlık ocağında hem genel bi kan tahlili veririm hem de tekrardan bi beta hcg baktırayım diyorum çünkü gittiğim hastanede özel, elimde tahliller hazır olsun istiyorum

Amin canım ben hep diyorum Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın isteyen herkese nasip etsin Rabbim

Maşallah canım Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :) evet ücretliymiş memorialde muayenelr. Bir çok arkadaş doğum sürecinde devam etmek istediği doktorlara ilk kontrole gittiler. Sende öyle yapabilirsin. Darısı bizlere olsun inşallah. Seninle hastalıklarımız benzediği için çok büyük bir umut oldun bana :)

Çok sağol canım Rabbim sizede en kısa zamanda nasip etsin İnşâAllah Evet aynı durumları yaşadık seninle:) zor zamanlarımız oldu Rabbim yüzümüzü güldürsün hep sağlıkla büyüsünler inşâAllah... ben ameliyat olduğum doktorumu çok seviyorum ona devam etmek istiyorum İnşâAllah yücel bey de olabilir ama SGK geçmediği için biraz zorlanırız gibime geliyor

Aaa onlar daha 10 gün önce evlendi yahu :)
belkide tüp bebek yapacakları için nikah kıydılar nikahsuz olmuyor bizimde resmi nikahımız yoktu ilk muayene de nikayı kıydık tedavi başladı. Allah hayırlısunı versin. (ben düğünümü yapmıştım sadece yurtdışına geldiğim için nikah yapmamıştık baxı şartlardan dolayı )

Hımm o da olabilir . Belkide çnceden bilinen bir problemi vardı vakit kaybetmek istemedi. Allah hayırlısıyla kavuştursun bebeğine . İsteyen emek veren herkes ulaşsın mutlu sona :)

Hımm o da olabilir . Belkide çnceden bilinen bir problemi vardı vakit kaybetmek istemedi. Allah hayırlısıyla kavuştursun bebeğine . İsteyen emek veren herkes ulaşsın mutlu sona :)
Amin
Önceden biliyordur direk kan veriyordu zaten
73 lu evlenmeden biliyordur bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…