Yaş faktöründen dolayı da gecikmek istememiştir.Amin
Önceden biliyordur direk kan veriyordu zaten
73 lu evlenmeden biliyordur bence de
İstesen de Yücel beyle veya tüp bebekten herhangi bir dontorla devam edemiyorsun. 7.hafta gebelik muayenesi ve 15 gün içinde bir kontrol hakkı var. Sonra gebe almıyorlar.Çok sağol canım Rabbim sizede en kısa zamanda nasip etsin İnşâAllahEvet aynı durumları yaşadık seninle:) zor zamanlarımız oldu Rabbim yüzümüzü güldürsün hep sağlıkla büyüsünler inşâAllah... ben ameliyat olduğum doktorumu çok seviyorum ona devam etmek istiyorum İnşâAllah yücel bey de olabilir ama SGK geçmediği için biraz zorlanırız gibime geliyor
Maşallah cnm umarım çok yumişin ve 5.güne giden çok embriyon olurE2 değerim 7600 olmuş bugün
İyi birşey mi cnm lucrin i vurunca yine birşey olmaz inşMaşallah cnm umarım çok yumişin ve 5.güne giden çok embriyon olur
Ne zaman vuruyorsun çatlatma iğnesini? Lucrin e2 değerini hızlı düşürüyor ovitrelle gibi ignelerden daha güvenli bu konuda. Yumurtaların sayılabiliyor mu nasıl durumları boyutları? Bol bol kaliteli sağlıklı yumurtaların embriyoların olsun, sen de bu süreci sıkıntısız atlat inşallah.İyi birşey mi cnm lucrin i vurunca yine birşey olmaz inş
Merhaba kac yumurtan gozukuyorE2 değerim 7600 olmuş bugün
Amin cnm yumurtalarımı tek tek saymadı 20 lık 18 lık vardı inş kaliteli olur cnm boş çıkan olmaz geçen sefer bir sürü eziyet çektim sadece 1 tane 6. Güne gitti bu sefer inş genetiğe gidecek çok embriyo olur çünkü 10 taneden 8 i sağlıksız gelecek inş tüm bunlara değer kötü çağırmayım çok umutluyum geçen sefer 3. Günde hepsi nin gelişimleri durduğunu söyleyince embriyolog telefon da tutuldum kaldım sonra ağladım bağıra bağıra çok saçma birşey için ağlıyordum halbuki bu duruma üzüldüm dr un odasına girdim oda ilk böylesi durumla karşılaşmış.Ne zaman vuruyorsun çatlatma iğnesini? Lucrin e2 değerini hızlı düşürüyor ovitrelle gibi ignelerden daha güvenli bu konuda. Yumurtaların sayılabiliyor mu nasıl durumları boyutları? Bol bol kaliteli sağlıklı yumurtaların embriyoların olsun, sen de bu süreci sıkıntısız atlat inşallah.
Öyle sıkıntısı olsa özel odada aldırırdı kanı çoğu açıklıyor zaten çok rahattı konuşuyordu insanlarla ben de onu düşündüm kimseyi ifşa etmem saklanan halı yoktu. Oda burda yapmıyor ünlülerde tercih ediyor diye düşündüm. Hepimiz orta yaşlı insanlarız bunu düşündük çoğu sayfalarında paylaşıyor ona da inş olur dedik zaten aynı Merkezi seçtiğimiz için de gurur duydum . Ben bankadayken çok ünlü müşterim vardı özel yerde işlem yaptırırlardı Seray hnm da kanını özel yerde aldırırdı gizlese herkese slm vermezdiarkadaşlar lütfen ünlü insanların ismini buradan herkesin okuyabileceğini düşünerek yazmayalım. belki o insanlar kimsenin bilmesini istemiyordur. kaldı ki ben, annem dışında hiç kimseye söylemedim. eminim sizler içinde de benim gibi olanlar vardır. ne hakkımız var ki insanları sırf televizyondan tanıyoruz diye özellerini paylaşmaya. kimbilir belki onlar sorun etmez ama hepimiz aynı sıkıntıları yaşıyoruz ve birbirimize anlayışlı olmalıyız diye düşünüyorum. kimseyi de kırmak istemem lütfen yanlış anlamayın.
Evet hatırlıyorum sürecini. o tedaviye başlamadan önce de burada yazışmıştık seninle.Amin cnm yumurtalarımı tek tek saymadı 20 lık 18 lık vardı inş kaliteli olur cnm boş çıkan olmaz geçen sefer bir sürü eziyet çektim sadece 1 tane 6. Güne gitti bu sefer inş genetiğe gidecek çok embriyo olur çünkü 10 taneden 8 i sağlıksız gelecek inş tüm bunlara değer kötü çağırmayım çok umutluyum geçen sefer 3. Günde hepsi nin gelişimleri durduğunu söyleyince embriyolog telefon da tutuldum kaldım sonra ağladım bağıra bağıra çok saçma birşey için ağlıyordum halbuki bu duruma üzüldüm dr un odasına girdim oda ilk böylesi durumla karşılaşmış.
Şimdi eşimde çok umutlu
Dua edin çok ihtiyacımız var
Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin Emeklerini geri çevirmesin
Öyle sıkıntısı olsa özel odada aldırırdı kanı çoğu açıklıyor zaten çok rahattı konuşuyordu insanlarla ben de onu düşündüm kimseyi ifşa etmem saklanan halı yoktu. Oda burda yapmıyor ünlülerde tercih ediyor diye düşündüm. Hepimiz orta yaşlı insanlarız bunu düşündük çoğu sayfalarında paylaşıyor ona da inş olur dedik zaten aynı Merkezi seçtiğimiz için de gurur duydum . Ben bankadayken çok ünlü müşterim vardı özel yerde işlem yaptırırlardı Seray hnm da kanını özel yerde aldırırdı gizlese herkese slm vermezdi
Amin cnm cümlemizin inşEvet hatırlıyorum sürecini. o tedaviye başlamadan önce de burada yazışmıştık seninle.
Ağlanmayacak gibi değil ki... Bu sefer hep gülün inşallah. Bir daha kimse ağlamasın. Sadece sevinç gözyaşlarımız olsun.
Cnm tam bilmiyorum ben ama e2 ne kadar yüksek olursa daha çok yumiş çıkar diye düşünüyorum yanılmıyorsamİyi birşey mi cnm lucrin i vurunca yine birşey olmaz inş
Çok güzel bi değer anladığım kadarıyla olgun yumurtaların çok sayıda.benim 4500 lerdeydi lucrin vurulacağım gün 11 yumurtam toplandı ve olgun çıktı.maşallah senin daha çok olduğu için e2 baya yüksek.şimdiden hayırlı olsun:)E2 değerim 7600 olmuş bugün
Değerlerin normal görünüyor sıkıntı edecek birşey yok. Bak sıkıntı stres daha çok oynatıyor prolaktini. Benimki de çok değişken çıkıyordu makroprolaktinde sorun çıkmadı. Sakın ol.Kızlar tüpbebek öncesi adetin 2.günü yaptırdıgım hormon sonuclarım... buarada dostinexi bırakalı 1 ay oldu hemen yine 20ye cıkmıs. Kesin bidahaki ay gecicek sınırı bıktım
Çok yüksek olması da fazla iyi değil. Benim 1900 civarı bir değerle 10 yumurtam olgun çıktı. Yani kesin bir doğru orantı olduğu söylenemez.Çok güzel bi değer anladığım kadarıyla olgun yumurtaların çok sayıda.benim 4500 lerdeydi lucrin vurulacağım gün 11 yumurtam toplandı ve olgun çıktı.maşallah senin daha çok olduğu için e2 baya yüksek.şimdiden hayırlı olsun:)
O zaman bu e2 neyin göstergesi ben anlamadım:))Çok yüksek olması da fazla iyi değil. Benim 1900 civarı bir değerle 10 yumurtam olgun çıktı. Yani kesin bir doğru orantı olduğu söylenemez.
Geçenkinde son gün benden servikal parça düştü e2 ye bakalım mı dedim burda herkes baktırıyordu 3 bini geçmiştir ondan düşer dedi hocaCnm tam bilmiyorum ben ama e2 ne kadar yüksek olursa daha çok yumiş çıkar diye düşünüyorum yanılmıyorsam
bence de cnmÇok yüksek olması da fazla iyi değil. Benim 1900 civarı bir değerle 10 yumurtam olgun çıktı. Yani kesin bir doğru orantı olduğu söylenemez.
ben yarın arayacaklar sorarım cnm arkadaşların başına gelmiş mi merak etmiştimO zaman bu e2 neyin göstergesi ben anlamadım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?