Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yok canım ya belki topikte bile olabilir yani gizli olsaydı alenen ortada dolaşmazdı onlar ünlü adı üstünde paparazzilerden her zaman kaçıyorlar burda kaçmamış hiç

Değerlerin normal görünüyor sıkıntı edecek birşey yok. Bak sıkıntı stres daha çok oynatıyor prolaktini. Benimki de çok değişken çıkıyordu makroprolaktinde sorun çıkmadı. Sakın ol.
Tesekkur ediyorum. Mayıs adetimle tekrar ölctürcem bakalım inşallah başarırım sakinliği. Tüp bebeğe gitmeden folik asite başlamalı mıyım sizce?

Tesekkur ediyorum. Mayıs adetimle tekrar ölctürcem bakalım inşallah başarırım sakinliği. Tüp bebeğe gitmeden folik asite başlamalı mıyım sizce?
Folik asitin zararı yok bebek düşünenlerin üç ay önce başlamasının doğru olduğunu söylemişti kardeşim ben öyle yaptım şubatta başladım folik asite mayısta tedaviye başlayacaktım olmadı ekimde başladım o tarihe kadar kullandım.

amin canım cuma günü kontrolüm var inş değişmezse kız benım de :)
Eşimle kontrole gittiğimizde bebeği usg de gördük harketli bi şekilde çok sevinmiştik. Tam odan çıkarken doktor cinsiyeti sormayacakmısınız demişti, inanırmısım aklımıza bile gelmedi
Cinsiyet sormak sevinçten , şaşkınlıktan ama ben yinede detaylıya kadar bekledim alışveriş için ne olur ne olmaz diye. Allah sağlıklı, hayrlı evlat nasip etsin hepimize

bende 16 haftalık oldum birkaç ay daha bekliyecegım alışveriş için... detaylıya girip girmemekle kararsızım bide bir arkadaşım 19 haftalık bebeğini kaybetti herşey çok iyidi ama son gittiği kontrolde kalbi durmuş bebeğin, ikili tarama testide temizdi ama takdiri ilahi işte... o yüzden biraz korkuyorum inş cuma günü kötü bir haberle karşılaşmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…