- 15 Eylül 2012
- 8.435
- 6.897
- 398
Yani ücretsiz mi oluyorİstesen de Yücel beyle veya tüp bebekten herhangi bir dontorla devam edemiyorsun. 7.hafta gebelik muayenesi ve 15 gün içinde bir kontrol hakkı var. Sonra gebe almıyorlar.
Yok canım ya belki topikte bile olabilirarkadaşlar lütfen ünlü insanların ismini buradan herkesin okuyabileceğini düşünerek yazmayalım. belki o insanlar kimsenin bilmesini istemiyordur. kaldı ki ben, annem dışında hiç kimseye söylemedim. eminim sizler içinde de benim gibi olanlar vardır. ne hakkımız var ki insanları sırf televizyondan tanıyoruz diye özellerini paylaşmaya. kimbilir belki onlar sorun etmez ama hepimiz aynı sıkıntıları yaşıyoruz ve birbirimize anlayışlı olmalıyız diye düşünüyorum. kimseyi de kırmak istemem lütfen yanlış anlamayın.
Yani bir kere muayene ücreti veriyorsun ama 15 gün içinde ücretsiz kontrol oluyor.Yani ücretsiz mi oluyor
Tesekkur ediyorum. Mayıs adetimle tekrar ölctürcem bakalım inşallah başarırım sakinliği. Tüp bebeğe gitmeden folik asite başlamalı mıyım sizce?Değerlerin normal görünüyor sıkıntı edecek birşey yok. Bak sıkıntı stres daha çok oynatıyor prolaktini. Benimki de çok değişken çıkıyordu makroprolaktinde sorun çıkmadı. Sakın ol.
Folik asitin zararı yok bebek düşünenlerin üç ay önce başlamasının doğru olduğunu söylemişti kardeşim ben öyle yaptım şubatta başladım folik asite mayısta tedaviye başlayacaktım olmadı ekimde başladım o tarihe kadar kullandım.Tesekkur ediyorum. Mayıs adetimle tekrar ölctürcem bakalım inşallah başarırım sakinliği. Tüp bebeğe gitmeden folik asite başlamalı mıyım sizce?
MErhaba; gebelik gerçekleştikten sonra yani test socunu pozitif olduktan sonra normal muayne ücreti alıyorlar. İster kalp atışı için memoriala, ister tercih ettiğiniz başka bir hekime gidebilirsiniz.Merhaba ilk muayene ücretli mi oluyormuş ?
ben canım . mayısın sonunda başlayacağım transfer sürecine nasipse. yalnız bende bir şey sormak istiyorum ? eğer naturel transfer olursa oruç tutmamda bir sakınca yoktur değil mi?Arkadaşlar Ramazan da tedavi olacak var mı?
Eşimle kontrole gittiğimizde bebeği usg de gördük harketli bi şekilde çok sevinmiştik. Tam odan çıkarken doktor cinsiyeti sormayacakmısınız demişti, inanırmısım aklımıza bile gelmediamin canım cuma günü kontrolüm var inş değişmezse kız benım de :)
Hayırlı olsun seninde, evet bende topicte hep kız okudum. Bize ve Tüm arkadaşlarımıza hayırlı evlatlar nasip olur inşallah.Maşallah kızlar ne çokmuş :) benimde kız
bende 16 haftalık oldum birkaç ay daha bekliyecegım alışveriş için... detaylıya girip girmemekle kararsızımEşimle kontrole gittiğimizde bebeği usg de gördük harketli bi şekilde çok sevinmiştik. Tam odan çıkarken doktor cinsiyeti sormayacakmısınız demişti, inanırmısım aklımıza bile gelmedi
Cinsiyet sormak sevinçten , şaşkınlıktan ama ben yinede detaylıya kadar bekledim alışveriş için ne olur ne olmaz diye. Allah sağlıklı, hayrlı evlat nasip etsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?