Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hayırlı olsun seninde, evet bende topicte hep kız okudum. Bize ve Tüm arkadaşlarımıza hayırlı evlatlar nasip olur inşallah.
memoril hepimize kız embriyo koymuş sanırım bu sene hiç erkeğe rastlamadım aman sağlıklı olsunlarda hiç önemli değil :)

Böyle şeyleri görüp negatif düşünmeye başladığım için sayfaya pek girmiyordum sanırım yine girmesem iyi olacak

Gönlünü ferah tut, kötü düşünceleri sil aklından. Canı verende Allah, alanda Allah. Varsa kaderimizde ne yaparsak boş. Sen duanı et, sakın içinide karartma inanıyorum çok güzel haberler alacaksın.

aynen canım dua etmekten başka çaremiz yok

memoril hepimize kız embriyo koymuş sanırım bu sene hiç erkeğe rastlamadım aman sağlıklı olsunlarda hiç önemli değil :)
2 kişi biliyorım erkek olan sadece. Evladın cinsiyeti olmaz gerçi önemli olan sağlıkları. Göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor zaman 30. Haftaya yaklaştım heyecan dorukta

2 kişi biliyorım erkek olan sadece. Evladın cinsiyeti olmaz gerçi önemli olan sağlıkları. Göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor zaman 30. Haftaya yaklaştım heyecan dorukta
ne çabuk geçti bayağı yaklaşmışsın sen :) hazırlıklar ne alemde

Bizede dua edin ltfn bizlerde görelim inşallah o haftaları ben daha 9.haftadayım çok şükür ki (maşallah hepimize) Allahım sonuna kadar gidebilmeyi ewlatlarımızı kucağımızda görebilmeyi nasip etsin inşallah

malesef böyle şeyleri görüp , duyma ihtimalimiz hep var Rabbim evlatlarımızı korusun
Evet ama sayfada daha fazla konu direkt bebek hamilelik tedavi olduğu için arada bakıyorum sizleri merak edip .. amin Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

ben canım . mayısın sonunda başlayacağım transfer sürecine nasipse. yalnız bende bir şey sormak istiyorum ? eğer naturel transfer olursa oruç tutmamda bir sakınca yoktur değil mi?
Ben varım yani olabilirim diyeyim:) dün gitmiştim adetimin 3.günüydü, histereskopi sonrası ay olmak daha iyidir dedi 5ücel bey, ama siz haftaya kadar düşünün biz de takip etmiş olalım rahim kalınlaşacak mı diye..
Ptesi tekrar gideceğim, olursa ramazanın ortası gibi olacak, transfer sonrası oruç tutma konusunu henüz sormadım ama öncesinde 5 günlük jeli naturelde günde 1 kere zaten akşam kullanabilirsiniz dedi. Bir de bana yine clexan kullanacaksın dediler, o konuda kafam yine karışık, bi hematoloji ye gideyim diyorum, memorial da Songül hanım a giden var mı, haftasonu olsun istedim orada bi tek o varmış ctesi.. Ya da medipol de bi doktora gideceğim.

aa evet bide kan sulandırıcı durumu var gerçi benim ki transfer sonrası başlayacak o da ramazan bitmiş oluyor. ben songül hanıma randevu almıştım ama gidememiştim kongresi varmış iptal etmişti. orada erkek bir doktor varmış hematolojide adı darda mıydı enteresan bir ismi vardı ondan çok memnun kalan arkadaşım var. bende bu kan sulandırıcı durumu için ahmet göçmen ve cem demirel ile görüşmüştüm. kullanalım iğne ya da aspirin dedi. ama transfer günü başlanır dedi.

ay çok heyecanlıyım ne olacak ne bitecek çok çok merak ediyorum umutluyum .bu sabah şöyle uyandım yavruma kavuşmama 1 ay kaldı o soğuk odalardan sıcacık yuvamıza getireceğim. inşallah o da benimle kalmayı tercih eder ve Allah nasip eder. içim kıpır kıpır . seninle aynı döneme denk gelecek olmak beni çok mutlu etti. inşallah mübarek günlerde hepimiz güzel sonuca ulaşırız:)

Cnm hayırlı olur inşallah tedavin ve son olur bu sefer inşallah.cleaxine kullanma sebebein hangi aralıkların heterozigot yada homozigot çıkması merak ettim senin için sorun değilse söylermisin ltfn

Cnm hayırlı olur inşallah tedavin ve son olur bu sefer inşallah.cleaxine kullanma sebebein hangi aralıkların heterozigot yada homozigot çıkması merak ettim senin için sorun değilse söylermisin ltfn
Aslında benim genetik olanlarda bi sıkıntı yok demişlerdi: faktör XIII V34L heterozigot, fibrinojen - 455 G-A heterozigot, MTHFR C677T heterozigot.
Bunların dışında biyokimya da protein S düşük çıkmıştı ondan dolayı clexan kullanacağız dediler, bir de 13 haftalık gebelik kaybım var onun da etkisi var bu kararda.
Son Düşük ve kürtaj sonrası kontrolde semra hanım clexan gereksiz mi oldu acaba tekrar bakalım protein s e dedi bizin hastanede, ordaki testte normal çıktı ben bunun üstüne clexan vermezler diyordum ama yücel bey kullanacağız hikaye daha önemli bir düşük bir de kayıp var dedi. Kafam karıştı anlayacağın..

Anladım cnm benimde pai serpine ve mhtfr mutasyon analizi(A1298C) heterozigot çıkmıştı merkezde bişe vermemişlerdi.3tedavinin 3 ünde de ama takip doktorum cleaxine verdi 5 gündür kullanıyorum dünde test verdim bilmiyorum hiç hayırlısı olur inşallah hepimiz için cnm hepimiz ewlatlarımızı alalım kucağımıza sağ salim sağlıkla hayırla inşallah

Yok canım ya belki topikte bile olabilir yani gizli olsaydı alenen ortada dolaşmazdı onlar ünlü adı üstünde paparazzilerden her zaman kaçıyorlar burda kaçmamış hiç

haklı olabilirsin canım ama başka biri de yazmış nadide sultan gözlüklü falandı diye. belli ki kadın rahatsız hissetmiş.
ayrıca, semra hanımın özel muayenehanesi yok, semra hanıma tedavi olmak isteyen o hastaneye gelmek zorunda. başka şansı yok. ben de tedavim sırasında çok daha ünlü biri ile denk geliyordum. o da sıra bekliyordu bizim gibi.

ayrıca, bankalar vs. daha özel ve ticari yerler hastanelerde ise herkes eşittir, eşit olmalıdır her ne kadar özel hastanede olsa. özel odalar vs. gibi ayrım yapılabileceğini sanmıyorum çok çok adı olan biri değilse hasta. hatta ben sıradan hasta olarak bekliyorsam, doktorun ya da hemşirelerin sadece televizyonda görünüyor diye beni bekletip başkasına özel ilgi göstermesini asla kabul etmem. semra hanım da bu etiğe fazlasıyla sahip olduğunu biliyorum.

benim amacım kimseyi kırmak ya da akıl vermek değil ne haddime sadece biz nasıl hassassak o insanların da hassas olabilecğeini hatırlatmak istedim. düşünsenize biz herkesten saklarken bizi tanıyan birine denk gelsek o da başkalarına söylese hoşumuza gider mi?

Canım hematolojı değil de kardiyoloji ye gidilmiyor mu? Ben de de hetezigotlar vardı homozigot önemli demişlerdi sanki genetikçi b12 folikasit alıyorsun zaten almadığın dönemse bebeğe değil senin sağlığı etkiler dedi. Kardiyoloji ye git demişti yanılmıyorsam.

Eklentiler

• image.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…