- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
İsim buldun mu :)))evet canım benimde kızım olacak
Tamam canım anladım bakalım hayırlısı hele o gün bi gelsin İnşâAllah düşünürüz :) pazartesi kendi doktorum çağırdı kese için İnşâAllah görebiliriz sağlıklaYani bir kere muayene ücreti veriyorsun ama 15 gün içinde ücretsiz kontrol oluyor.
Canım çok teşekkür ederimStrongmom_ canım gözün aydın çok sevindim
Yakın zamanda başlayacaksanız kullanın çünkü folik asit vücutta depo edilmiyor çok fazlaTesekkur ediyorum. Mayıs adetimle tekrar ölctürcem bakalım inşallah başarırım sakinliği. Tüp bebeğe gitmeden folik asite başlamalı mıyım sizce?
Teşekkür ederim canımMErhaba; gebelik gerçekleştikten sonra yani test socunu pozitif olduktan sonra normal muayne ücreti alıyorlar. İster kalp atışı için memoriala, ister tercih ettiğiniz başka bir hekime gidebilirsiniz.
Canım çok teşekkür ederim amin İnşâAllah hepimiz sağ Salim alalım kucağımızaStrongmom_ canım hayırlı olsun çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Aynen canım bende çok kötü oluyorum çok etkileniyorumBöyle şeyleri görüp negatif düşünmeye başladığım için sayfaya pek girmiyordum sanırım yine girmesem iyi olacak
Kızlarımız en iyi embriyoymuş demekki :))))))Memorial hep kız koyuyor sanki Burda hep öyle erkek çok nadir
bende bir tek senı hatırlıyorum :)) çok büyük tesadüf çoğu kişinin kız bebek olması normalde %50 oran :))Ben istisna kizlar
Benimki erkek
Galiba burda cinsiyet erkek olan çok duymadım
canım zaten genel olarak bakıldığı zaman birçok genetik hastalıkların erkek bebekte görülme olasılığı daha fazla ... Rabbim sağlıklı şekılde kucağımıza almayı nasip etsin nişKızlarımız en iyi embriyoymuş demekki :))))))
Ben ben benn canım;Mayıs’ın 9-10 gibi regl olacağım bakalım bekliyorum;seninle aynı zamanlara mı denk geliyoruz??Arkadaşlar Ramazan da tedavi olacak var mı?
bir ismimiz zeynep ikinciyi arıyorum galiba doğana kadar zor bulacağım. aEşime beğendiremiyorum ikinci ismi çift isimde kararlıyım sizin ne olacak ismi hazır demiştinİsim buldun mu :)))
Bende mihrimah düşünüyordum ama anlamından dolayı ağır gelir falan dediler biraz çekimser kaldım araştırıyorumbir ismimiz zeynep ikinciyi arıyorum galiba doğana kadar zor bulacağım. aEşime beğendiremiyorum ikinci ismi çift isimde kararlıyım sizin ne olacak ismi hazır demiştin
Bizimki erkek 5ab di kalitesi galibaMemorial hep kız koyuyor sanki Burda hep öyle erkek çok nadir
Yok cnm rahatsızlıktan değil normal herkes gibi geldi herkesin verdiği yerde kan verdi o zamanlar daha yaz sonu gibiydi sıcAktı ve makyajsızdı ondan gözlük vardı gizlendiğini sanmam ki daha önce de daha da önemli kişilerin geldiğini söylemişlerdi ben topiği baştan sona okumuştum.bu arada onlar zaten tüp bebek yapıldığını ekranlarda söylüyorlar cnm.ama öyle değilsede ben özür dilerim burdanhaklı olabilirsin canım ama başka biri de yazmış nadide sultan gözlüklü falandı diye. belli ki kadın rahatsız hissetmiş.
ayrıca, semra hanımın özel muayenehanesi yok, semra hanıma tedavi olmak isteyen o hastaneye gelmek zorunda. başka şansı yok. ben de tedavim sırasında çok daha ünlü biri ile denk geliyordum. o da sıra bekliyordu bizim gibi.
ayrıca, bankalar vs. daha özel ve ticari yerler hastanelerde ise herkes eşittir, eşit olmalıdır her ne kadar özel hastanede olsa. özel odalar vs. gibi ayrım yapılabileceğini sanmıyorum çok çok adı olan biri değilse hasta. hatta ben sıradan hasta olarak bekliyorsam, doktorun ya da hemşirelerin sadece televizyonda görünüyor diye beni bekletip başkasına özel ilgi göstermesini asla kabul etmem. semra hanım da bu etiğe fazlasıyla sahip olduğunu biliyorum.
benim amacım kimseyi kırmak ya da akıl vermek değil ne haddime sadece biz nasıl hassassak o insanların da hassas olabilecğeini hatırlatmak istedim. düşünsenize biz herkesten saklarken bizi tanıyan birine denk gelsek o da başkalarına söylese hoşumuza gider mi?
Pgt yapılmış mıydı canımBizimki erkek 5ab di kalitesi galiba
Pgt yapılmış mıydı canım
benim ikinci isim kainat ama eşim zor diyo ben söyleyemem bakalım naparızBende mihrimah düşünüyordum ama anlamından dolayı ağır gelir falan dediler biraz çekimser kaldım araştırıyorum
Benim kendi tercihim normal. Doktorumda şu an o yönde inşallah istediğimiz gibi olur. Hurmalar, Fatma ana eli otu, yürüyüşler, nefes egzersizleri çok fena hazırlıyorum kendimi normal doğumaKediligelin doktorun doğumla alakalı bir şey söyledi mi normal ya da sezaryen diye ?
Kız anne adaylarını tebrik ediyorum ve birazda özeniyorum bir annenin kız evladı sahibi olması çok güzel birşey bence benim için de 2 ayrı dr %70 erkek dedi cinsiyet hiç farketmez aslında rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallahmemoril hepimize kız embriyo koymuş sanırım bu sene hiç erkeğe rastlamadım aman sağlıklı olsunlarda hiç önemli değil :)
Hahaha canım ya hadi hayrlısı inşallaj bende de meryemana otu var sanırım aynı ot fatmaana eliyle bebek için kullanıp kaldırmıştım doğuma belki nasip olur diye bende ona güveniyorum :))) ama benim fıtığım var ve birde gebelikten sonra basurlar patladı maşallah omdan dolayı nasıl olur bilemiyorum hakkımızda hayırlısıBenim kendi tercihim normal. Doktorumda şu an o yönde inşallah istediğimiz gibi olur. Hurmalar, Fatma ana eli otu, yürüyüşler, nefes egzersizleri çok fena hazırlıyorum kendimi normal doğuma
Bu yolda yürüyen tüm kadınların kucaklarınu Allah çiftet çifter sağlıklı evlatlarla doldurur inşallah. Sana ve bize de Tek avazda doğurmayı nasip eder inşallah.Bizede dua edin ltfn bizlerde görelim inşallah o haftaları ben daha 9.haftadayım çok şükür ki (maşallah hepimize) Allahım sonuna kadar gidebilmeyi ewlatlarımızı kucağımızda görebilmeyi nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?