Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

O topiği bende takip ediyorum ve o arkadaşın kaybı benide çok etkilemişti rabbimden gelene boynumuz kıldan ince taşıyamayacağımız yükler yüklemesin inşaallah

@Kediligelin doktorun doğumla alakalı bir şey söyledi mi normal ya da sezaryen diye ?
Canım bende bunu merak ediyordum en son kontrolde fikir amaçlı sordum hatta
benim maalesef miyomlarım var ve direkt şimdiden sezeryan dedi hatta miyomlar büyürse sezeryan prof dr duruma göre çift dr bile girebilir dedi ama ben bunları hiç kafaya takmıyorum rabbim 13 sene sonra bugünleri gösterdi yaa sonuda güzel olacak inşaallah

Bende daha durumumu konuşmadım canım hakkımızda hayırlısı olsun kolay doğum nasip etsin Allah

Merhaba canım ablamında miyomları vardı doğal yolla gebe kaldı ve çok şükür mâşâAllah normal Doğum yaptı sıkıntısız ikinci bebeğinde sancısı gelmedi 41. Haftaya girmişti ve bebek dönmedi suni sancıyla o yüzden sezaryen oldu ki miyomları baya büyüktü benim de miyomlarım vardı 1,5 sene önce ameliyat oldum çok sıkıntı veriyorlardı ve tedaviye başlamadılar miyomdan dolayı inteamuraldı benimkiler ilk tedavimi miyomlarla denedim ilaçlar yüzünden iyice büyüdüler iyi ki de ameliyat olmuşum ama bir sezaryen hakkım ve normal Doğum hakkımı yitirdim olsun sağlıkla doğsunlar da hiç önemli değil

Bende miyom ameliyatı olacağım ilk defa ameliyat olacağım için biraz tırsıyorum sizin nasıl geçmişti ?? Kapalı mı açık mı oldunuz?? Bana gönül hanım laporoskobi dedi ama ben memorial da olmayacağım ameliyatı.

Merhaba canım adlında tedavi öncesi miyomlar için histereskopi yaptı Semra hanım ama tehlikeli bölgede değil diye teşhis konuldu en büyüğü şu an 6 cm bir sürü varmış sayı söylemediler ayrıca hangi tür Onuda söylemediler en son perinatolog dr şanslısın kötü bir yerde değil dedi bakalım sonu nasıl olur rabbim inşaallah bizleri ve tüm isteyen arkadaşları in yardımcısı olsun inşaallah

Cnm sana bişe sorucam perinatolağa kaçıncı haftada gittin ve vajinal muayenemi oldun acaba hatırladığım kadarıyla sende de benim gibi ara sıra kanama ve lekelenmeler oluyodu galiba proluton vuruluyordun sanırım benim gibi ara ara.bide cnm rahimdeki kanamalı bölge varsa sende geçtimi yada kaçıncı haftada geçti cnm.perinatolağa gittiğinde ekstra sormam gereken bişiler varmı cnm.çok sordum kusura bakma nolur

İyi çok şükür canım gerçekten yeri çok önemli çok dikkat et kendini çok yorma magnezyum kasılmalarına iyi gelecektir ileriki aylarda İnşâAllah sıkıntısız geçirirsin herkeste miyom ağrı yapacak diye birşey yok bende ameliyat oldum 7cm 3-4-5 cm'lerde bi çok miyom alındı ama yine çıktı miyomlar 2 cm'den başlıyor kurtuluşumuz yok gibi :)

bende bir tek senı hatırlıyorum :)) çok büyük tesadüf çoğu kişinin kız bebek olması normalde %50 oran :))
Canım mikro enjeksiyon yonteminde kız olma ihtimali yüzde 55 mis klasik yöntem tüp bebekte ise erkek olma ihtimali daha yüksekmiş internetten okudum

Canım mikro enjeksiyon yonteminde kız olma ihtimali yüzde 55 mis klasik yöntem tüp bebekte ise erkek olma ihtimali daha yüksekmiş internetten okudum
canım onu bende okudum bizimki mikro enjeksiyon mu?

Hiç stres yapma canım sonrasında iyi ki de olmuşum diyeceksin İnşâAllah ben açıl oldum baya büyüktü benimkiler

İnşallah canım yazel asel eslem var bi de kafamda şuan ama anlamları tam öğrenmem lazım bazen nette yanlış yazabiliyor
canım benım tercihim türkçe isim koymak... bu tür arapça ve farsça kökenli isimlerin anlamlarını çok iyi araştırmak gerekıyor bazen saçma ve yanlış bilgiler olabiliyor

canım benım tercihim türkçe isim koymak... bu tür arapça ve farsça kökenli isimlerin anlamlarını çok iyi araştırmak gerekıyor bazen saçma ve yanlış bilgiler olabiliyor
Yazel Türkçe diye biliyorum diğerlerini de dediğim gibi anlamlarını bilen birinden öğrenmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…