- 15 Eylül 2012
- 8.435
- 6.897
- 398
Yade, Yeda, Büşra, Beyza,Esma,Beril ,burcu ,Cansu ben :)Ya isim bakmaktan başım ağrıdı önerisi olan yazabilir anlamı güzel
Ahh keşke eşim burayı okusa 2 isim diye diretti ama isimler yok ortada benim kafamda hiç birşey yok eşimin kafasındakileride ben beğenmedim.Canım neden iki isim düşünüyorsunuz ki biri hiç kullanılmıyor oyuzden ben tek koyacağım etrafımda koyup pişman olan çok arkadaşım var
İsmi ne olacak diye soranlara boş boş bakmaktan yoruldum resmen. İnsanın hiç miYa isim bakmaktan başım ağrıdı önerisi olan yazabilir anlamı güzel
:))) bende çocuk kolay söylesin anlamı güzel olsun diyorum Türkçe arapça farketmez valla benimde başım ağrıdı hala da isim bakıyorum .. Yazel ün anlamını tam olarak bilen emin olan varsa yazabilir mi lütfen Türkçeİsmi ne olacak diye soranlara boş boş bakmaktan yoruldum resmen. İnsanın hiç mi
Bir isim hoşuna gitmez yahu. Tercihlerim tek isim- türkçe içim- herkeste olmasın ama anlamı ne diye de sorulmasın.
Çok fazla bi hazırlığım olmadı şimdilik oda yapmadım doğumdan sonra düşünüyorum. Anne yanı beşik aldım birde şifonyer. İhtiyaç dışına çıkmadım açıkçası. İhtiyaç listesi oluşurdum kendime alışverişimi ona göre yaptım. Çoğu zaten online hiçne çabuk geçti bayağı yaklaşmışsın sen :) hazırlıklar ne alemde
Canını sıkma bunda da bir hikmet vardır. bizim hayr gördüklerimiz şer. Şer gördüklerimiz hayırlı olabilir onun için üzülmeMerhaba kızlar biraz canım sıkıldı sizle paylaşayım dedim embriyolarım tek gen hastalığı için pgt ye gidecekti hassas ve hata payı olan bir test genetik doktoru Murat beyle konuşmuştuk güven vermişti bana o şimdi yurtdışına gitmiş kongreye 11 Mayıs'a kadar gelmeyecekmiş testi başkası yapacakmış
Benim testi de Burcu hanım yaptı cnm korkma o not bırakmıştır . İstersen yapacak kişiylede konuş için rahatlar.Merhaba kızlar biraz canım sıkıldı sizle paylaşayım dedim embriyolarım tek gen hastalığı için pgt ye gidecekti hassas ve hata payı olan bir test genetik doktoru Murat beyle konuşmuştuk güven vermişti bana o şimdi yurtdışına gitmiş kongreye 11 Mayıs'a kadar gelmeyecekmiş testi başkası yapacakmış
iki ismin enerjisi yüksek oluyor. İsimlerle alakalı baya makaleler okudum. ilk isim kullanacağımız z sesleneceğimiz isim olacak. Genelde ikinci ismi kullanıyoruz ve devlet daireleri okullar ilk isimle çağırıyo. Bakalım sağlıkla gelsinde.Canım neden iki isim düşünüyorsunuz ki biri hiç kullanılmıyor oyuzden ben tek koyacağım etrafımda koyup pişman olan çok arkadaşım var
menekşe hnm 1500 indirim yapıyor.Arkadaşlar sgk raporu cıkardım fakat memorial düşündüğüm için karşılamıyor en azından ilaçları bir doktora yazdırabilsem diyorum acaba yazarlar mı bildiğiniz bir yer var mı işimi görebilecek
Evet canım bizimkinde seçilmiş bir sperm direk yumurtanın içine enjekte ediliyor . Memorial dergisinde okumuştum.klasik ivf de ise spermler kendi haline bırakılıyor hangisi yumurtayı dollerse o kazanıyorcanım onu bende okudum bizimki mikro enjeksiyon mu?
Aseli bende istedim ama eşim istemedi bal nehri demekİnşallah canım yazel asel eslem var bi de kafamda şuan ama anlamları tam öğrenmem lazım bazen nette yanlış yazabiliyor
Keşke dış rapor çıkarmasaydın çıkardığın yerde yaptırıyormuş gibi ilaçları yazdırıp gitseydin memorialeArkadaşlar sgk raporu cıkardım fakat memorial düşündüğüm için karşılamıyor en azından ilaçları bir doktora yazdırabilsem diyorum acaba yazarlar mı bildiğiniz bir yer var mı işimi görebilecek
Canım Nildaya bende baktım anlamından dolayı ama anlamı o değilmiş o yüzden vazgeçtim bendeKızlar isim kokusunda yazmak istedim benim kızımın adı Zeynep Azra ama biz nüfusa sadece Azra yazdırdık ileride zorlanmasin diye.
Ben Nilda ismini koymak istemistim mucize anlamina geliyormus anlami esim istemedi. Birde Ikra ismi cok hosuma gidiyor fikir olsun diye yazdım.
Canım ben perinatoloğa ikili test için gittim takip drum sadece ultrason kadar kısmını istedi onun için gitmiştim dr dan çok memnun kaldım ayrıntılı için de ona gitmeyi düşünüyorumCnm sana bişe sorucam perinatolağa kaçıncı haftada gittin ve vajinal muayenemi oldun acaba hatırladığım kadarıyla sende de benim gibi ara sıra kanama ve lekelenmeler oluyodu galiba proluton vuruluyordun sanırım benim gibi ara ara.bide cnm rahimdeki kanamalı bölge varsa sende geçtimi yada kaçıncı haftada geçti cnm.perinatolağa gittiğinde ekstra sormam gereken bişiler varmı cnm.çok sordum kusura bakma nolur
Cnm benimde içeride kanama alanları var iki tane küçük küçük anlam veremiyorum hiç.yatıyorumda raporluyum.az eweelde peçeteye uzayan salya kovamında kahverengimsi gibi bişe geldi.korkutuyoo çok beni.peki cnm kaçıncı haftada gittin perinatolağa ve vajinal mi oldu muayene.Canım ben perinatoloğa ikili test için gittim takip drum sadece ultrason kadar kısmını istedi onun için gitmiştim dr dan çok memnun kaldım ayrıntılı için de ona gitmeyi düşünüyorum
Benim sadece içeride kanama alanlarım var en son kontrolde de vardı haftaya yine kontrolüm var bakalım ne olacak bu arada drum rapor verdi bir ay daha evdeyim sanırım bu şekilde doğuma kadar gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?