- 2 Mayıs 2007
- 2.322
- 960
- 688
- 47
Benimde vardı canım o ağrıdan hatta zaman zaman hala olur normal bence herhangi bir kanama olmadığı sürece tabikiKızlar transfermn 15.günü bgn alt karnda ağrı var çok dgl az az normal mi yatsamda kalksamda geçmiyor nedendr yaa
Ay saol kuzum diğerindede bu tarz ama tabiki kramplı şekildeydi dşük yaşadm korkym çok inşallah geçici ağrıdırBenimde vardı canım o ağrıdan hatta zaman zaman hala olur normal bence herhangi bir kanama olmadığı sürece tabiki
Rabbim herkesin yavrularına sağlık sıhhat ve sifa versin inşâllahcanım zaten genel olarak bakıldığı zaman birçok genetik hastalıkların erkek bebekte görülme olasılığı daha fazla ... Rabbim sağlıklı şekılde kucağımıza almayı nasip etsin niş
Ay kızlar ben bugün bişi yaptım moralim de çok bozuldu. Evde ovulasyon testi vardı, pozitifse çift çizgi çıkıyor diye okumuştum. 2. Çizgi hiç çıkmadı, adetime yakın da böyle oluyordu hep. Göğüslerim de adet olacak gibi şişmeye başladı. Bugün transferden sonraki 5. Gün. Olmadı sanki, öyle düştü içime birden çok moralim bozuldu
İnş canım ama sanki olmadı içim sıkıldı.. inş yanılıyorumdurKorkutma kendini tatlım . Ovulasyon testi ile anlayamazsın ki başka hormonlar için o test . Benimde göğüs hassaslasmisti adet olacakmış gibi ağrı da olmuştu hala da oluyor bazen . Stres yapma biraz daha sabır inşallah sende güzel haberini verirsin bize..
Ay kızlar ben bugün bişi yaptım moralim de çok bozuldu. Evde ovulasyon testi vardı, pozitifse çift çizgi çıkıyor diye okumuştum. 2. Çizgi hiç çıkmadı, adetime yakın da böyle oluyordu hep. Göğüslerim de adet olacak gibi şişmeye başladı. Bugün transferden sonraki 5. Gün. Olmadı sanki, öyle düştü içime birden çok moralim bozuldu
İnş canım ama sanki olmadı içim sıkıldı.. inş yanılıyorumdur
Sizinkilerde süpermiş :) bakalım Rabbim bize de cinsiyetini öğrenip isim düşünmeyi nasip etsin amin ... kız ismi bulmak zor erkek isimleri sanki daha kolayKızlar ben genel olarak kız olma oranının yüksekliğini biraz sperm kaynaklı sorunlardan olduğunu düşünüyorum açıkçası.
İsim olarak ta vaya konusmussunuz bende fikrimi söyleyeyim bari.
Hoşuma giden isimler Ahu , Zümra, Berra, Esma, Büşra,Elif, Züleyha, Hümeyra,
Azra , Asya, Hüma
Bizimki de eşim en başından beri Eylül Rana oldun dedi benimsedik de. kv dem feyza olsun diyor :) o da hoşuma gitti gerçi :)
Ya tatlım daha 5. Günündesin stres yapma ben kanda değerimi öğrendim sırf heves ettiğim için evde test yaptım silik çıktı değerim 188di ki 9. Günümde ovulasyon testlerine çok güvenmemek lazım adet günün ne zaman? Benim test günümle aynı gündüAy kızlar ben bugün bişi yaptım moralim de çok bozuldu. Evde ovulasyon testi vardı, pozitifse çift çizgi çıkıyor diye okumuştum. 2. Çizgi hiç çıkmadı, adetime yakın da böyle oluyordu hep. Göğüslerim de adet olacak gibi şişmeye başladı. Bugün transferden sonraki 5. Gün. Olmadı sanki, öyle düştü içime birden çok moralim bozuldu
Sizinkilerde süpermiş :) bakalım Rabbim bize de cinsiyetini öğrenip isim düşünmeyi nasip etsin amin ... kız ismi bulmak zor erkek isimleri sanki daha kolay
Merhaba benimde 21 de 22 de gitti ama haftaya ararlar daha erken diye düşünüyorumArkadaşlar 22-23 Nisan gibi embriyoları kromozomal taramaya giden var mı..zaman geçmiyor sonuç almak için;bir arkadaş da Murat beyin izinde olduğunu yazmış..Ben mi arayıp sorsam acaba
Kızlar yarın sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum genel bi kan tahlili için doktor kendisi detaylı bakar mı acaba birde beta baktırayım diyorum hemşire artık gerek yok dedi ama
Amin İnşâAllah canımTeşekkür ederim canım . Bana da erkek ismi daha çok ve güzel var gibi geliyor .
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah .
Ahhh Asya ahhhKızlar ben genel olarak kız olma oranının yüksekliğini biraz sperm kaynaklı sorunlardan olduğunu düşünüyorum açıkçası.
İsim olarak ta vaya konusmussunuz bende fikrimi söyleyeyim bari.
Hoşuma giden isimler Ahu , Zümra, Berra, Esma, Büşra,Elif, Züleyha, Hümeyra,
Azra , Asya, Hüma
Bizimki de eşim en başından beri Eylül Rana oldun dedi benimsedik de. kv dem feyza olsun diyor :) o da hoşuma gitti gerçi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?