Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

@Deniz2310 kuzum bize de haber ver sonucu;olumlu veya olumsuz.. Her şey Rabbimden..umarım güzel sonuçlar almışsındır..Son günlerde özellikle sen çok dua aldın buradan..

Arkadaşlar 22-23 Nisan gibi embriyoları kromozomal taramaya giden var mı..zaman geçmiyor sonuç almak için;bir arkadaş da Murat beyin izinde olduğunu yazmış..Ben mi arayıp sorsam acaba

Ay kızlar ben bugün bişi yaptım moralim de çok bozuldu. Evde ovulasyon testi vardı, pozitifse çift çizgi çıkıyor diye okumuştum. 2. Çizgi hiç çıkmadı, adetime yakın da böyle oluyordu hep. Göğüslerim de adet olacak gibi şişmeye başladı. Bugün transferden sonraki 5. Gün. Olmadı sanki, öyle düştü içime birden çok moralim bozuldu

Korkutma kendini tatlım . Ovulasyon testi ile anlayamazsın ki başka hormonlar için o test . Benimde göğüs hassaslasmisti adet olacakmış gibi ağrı da olmuştu hala da oluyor bazen . Stres yapma biraz daha sabır inşallah sende güzel haberini verirsin bize..

İnş canım ama sanki olmadı içim sıkıldı.. inş yanılıyorumdur

Benden 1 gün önce transfer yapıldı sana canım. O günü saymıyoruz. Bugün daha 4. gün yani. Bu kadar erken belli olmaz. Ovulasyon testiyle hiç olmaz :)
9.güne kadar sabretmeye çalış lütfen. Pazartesi değil mi test günün?
Şubatta ben de dayanamayıp 7.gün yaptım ve çift çizgi gördüm ama sonuç kimyasal oldu. Daha çok üzüldüm. Bu sefer kararlıyım bekleyeceğim.

Kızlar ben genel olarak kız olma oranının yüksekliğini biraz sperm kaynaklı sorunlardan olduğunu düşünüyorum açıkçası.

İsim olarak ta vaya konusmussunuz bende fikrimi söyleyeyim bari.

Hoşuma giden isimler Ahu , Zümra, Berra, Esma, Büşra,Elif, Züleyha, Hümeyra,
Azra , Asya, Hüma

Bizimki de eşim en başından beri Eylül Rana oldun dedi benimsedik de. kv dem feyza olsun diyor :) o da hoşuma gitti gerçi :)

Sizinkilerde süpermiş :) bakalım Rabbim bize de cinsiyetini öğrenip isim düşünmeyi nasip etsin amin ... kız ismi bulmak zor erkek isimleri sanki daha kolay

Ya tatlım daha 5. Günündesin stres yapma ben kanda değerimi öğrendim sırf heves ettiğim için evde test yaptım silik çıktı değerim 188di ki 9. Günümde ovulasyon testlerine çok güvenmemek lazım adet günün ne zaman? Benim test günümle aynı gündü

Kızlar yarın sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum genel bi kan tahlili için doktor kendisi detaylı bakar mı acaba birde beta baktırayım diyorum hemşire artık gerek yok dedi ama

Sizinkilerde süpermiş :) bakalım Rabbim bize de cinsiyetini öğrenip isim düşünmeyi nasip etsin amin ... kız ismi bulmak zor erkek isimleri sanki daha kolay

Teşekkür ederim canım . Bana da erkek ismi daha çok ve güzel var gibi geliyor .

Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah .

Arkadaşlar 22-23 Nisan gibi embriyoları kromozomal taramaya giden var mı..zaman geçmiyor sonuç almak için;bir arkadaş da Murat beyin izinde olduğunu yazmış..Ben mi arayıp sorsam acaba
Merhaba benimde 21 de 22 de gitti ama haftaya ararlar daha erken diye düşünüyorum

Kızlar yarın sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum genel bi kan tahlili için doktor kendisi detaylı bakar mı acaba birde beta baktırayım diyorum hemşire artık gerek yok dedi ama

Testlerini yaparlar da sağlık ocağı dr un mu detaylı bakar mı dedin orayı anlamadım .

Ahhh Asya ahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…