- 15 Eylül 2012
- 8.435
- 6.897
- 398
Aynen sağlık ocağı doktoru ilk ayda yapılan testleri detaylı yapabilir mi demek istedim Pazartesi kese için gidicez nasipse doktorum kan değerlerime bakmak istedi elimde hazır olsun istedim sizler vermiş miydiniz ilk haftalarda?Testlerini yaparlar da sağlık ocağı dr un mu detaylı bakar mı dedin orayı anlamadım .
Öyle mi,ne bileyim yaa ben her an ararlar diye teli yanımdan ayırmıyorumMerhaba benimde 21 de 22 de gitti ama haftaya ararlar daha erken diye düşünüyorum
KuZum ilk gebeliğimden önce ben de çok ovulasyon testi kullandım;o testlerde 2. Çizgi her zman çıkıyor; tam yumurtlama döneminde ikisi de eşit ve baya koyu oluyor: yumurtlama dönemi dışında bir çizgi hep silik oluyor;bana sorarsan ya test bozuktur ya da herhangi bir ilaç-jel kullandıysan etkilemiş olabilir.. gebelik testi yapsan da moralin bozulsa yine tamam da ovulasyon testi nerden geldi aklına da ;yaptın:)Ay kızlar ben bugün bişi yaptım moralim de çok bozuldu. Evde ovulasyon testi vardı, pozitifse çift çizgi çıkıyor diye okumuştum. 2. Çizgi hiç çıkmadı, adetime yakın da böyle oluyordu hep. Göğüslerim de adet olacak gibi şişmeye başladı. Bugün transferden sonraki 5. Gün. Olmadı sanki, öyle düştü içime birden çok moralim bozuldu
Ben yücel beye durumu söylemiştim bana önceden yazdı isteyeceği ilaçları 4 kutu gonal f var bişiler daha yazıyo okuyamadığım neyse eczaneye sordum bugğn 3000 dediler gonal f in bir kutusu 500 lira olmus.. idil eczanesi ne kadara verir acabamenekşe hnm 1500 indirim yapıyor.
Cnm yazdırsan da muayenede belli oluyor ilaçlar ben gonal f leri önceden aldım aradoz yok diye iki kutu kalem aldırdılar hiç reçete etmedikleri ilaç yazdılar sonra baya arttı elimde idilde baya uygun cnm zaten benim de raporum vardı ama dışardan yazmazlar sanırım
Aynen sağlık ocağı doktoru ilk ayda yapılan testleri detaylı yapabilir mi demek istedim Pazartesi kese için gidicez nasipse doktorum kan değerlerime bakmak istedi elimde hazır olsun istedim sizler vermiş miydiniz ilk haftalarda?
Çapa dan aldım raporu zaten orda bir yıl sonraya sıraya giriyosun girdimde fakat orda sekreter burda yapmadığın için olmaz dedi yinede doktorlara sorcam ama bakalım dedim acaba bildiğiniz böyle yazan bi yer var mıKeşke dış rapor çıkarmasaydın çıkardığın yerde yaptırıyormuş gibi ilaçları yazdırıp gitseydin memoriale
280 tl ydı gonal f İdil deBen yücel beye durumu söylemiştim bana önceden yazdı isteyeceği ilaçları 4 kutu gonal f var bişiler daha yazıyo okuyamadığım neyse eczaneye sordum bugğn 3000 dediler gonal f in bir kutusu 500 lira olmus.. idil eczanesi ne kadara verir acaba
Çapa dan aldım raporu zaten orda bir yıl sonraya sıraya giriyosun girdimde fakat orda sekreter burda yapmadığın için olmaz dedi yinede doktorlara sorcam ama bakalım dedim acaba bildiğiniz böyle yazan bi yer var mı
Bana da tüp bebek yapan ailelerin çoğunun kızı oluyor gibi geliyor :) başka doktorlar da var tüp bebek yapan takip ettiğim hastalarında hep kıza rastlıyorumKızlar ben genel olarak kız olma oranının yüksekliğini biraz sperm kaynaklı sorunlardan olduğunu düşünüyorum açıkçası.
İsim olarak ta vaya konusmussunuz bende fikrimi söyleyeyim bari.
Hoşuma giden isimler Ahu , Zümra, Berra, Esma, Büşra,Elif, Züleyha, Hümeyra,
Azra , Asya, Hüma
Bizimki de eşim en başından beri Eylül Rana oldun dedi benimsedik de. kv dem feyza olsun diyor :) o da hoşuma gitti gerçi :)
K Kavimlergocuİstanbulda ki arkadaşlar yazar biliyorlarsa canım . Ama dışardan almak zorunda kalırsan hastane yakınlarından al çok fark oluyor diğer eczanelere göre . En son fiyatı bilmiyorum ama 280 filan diyorlardı galiba .
Martta deniz eczanesinden 260a aldım gonal f i oraya da sor mutlaka. O zaman idilde 270diBen yücel beye durumu söylemiştim bana önceden yazdı isteyeceği ilaçları 4 kutu gonal f var bişiler daha yazıyo okuyamadığım neyse eczaneye sordum bugğn 3000 dediler gonal f in bir kutusu 500 lira olmus.. idil eczanesi ne kadara verir acaba
Aaa çok iyi o zaman canım çok sağolHamilelikte istenilen testleri sağlık ocakları da yapıyor artık . Bizim burada ebeler ilgileniyor hem hamileliği bildiriyorsun hem de onlar da takip ediyor kontrol ve asi için çağırıyorlar .
İlk kontrole gittiğimde kendi Dr um istemisti benden testleri . Bir hafta sonra da kalp atımı için çağırmıştı o zaman da sonuçlara baktı . Sende gitmeden yaptirirsan iyi olur bence de .
ya öyle bi yoğunluk mu olmuş orda ben 4 sene rapor çıkaramadımÇapa dan aldım raporu zaten orda bir yıl sonraya sıraya giriyosun girdimde fakat orda sekreter burda yapmadığın için olmaz dedi yinede doktorlara sorcam ama bakalım dedim acaba bildiğiniz böyle yazan bi yer var mı
Dozun kaç cnm uyarsa bir kutu toz su gonal f verebilirim
Cerrahpaşa çok iyi rapor konusunda cnm ben 2 hafta da çıkardım ordaAaa çok iyi o zaman canım çok sağol
ya öyle bi yoğunluk mu olmuş orda ben 4 sene rapor çıkaramadımdoğal gebe kalabilir yazdı verdi eşimde varikosel vardı onu ameliyat ettirdiler 1 sene de öyle beklettiler miyomlara ilkin sorun yok dediler ofis histeroskopi ile o bir sene sonra hadi olmuyor tüp aşılama vs için gittiğimde de ama senin miyomların büyümüş hemen anestezi kaydını yaptır ameliyat olacaksın ben şok 4 senem heba oldu ayrıca normal dedikleri rahim filminin sadece raporuymuş filmde hidrosalpenks varmış sağ tüpümde görememişler ah o filmi çeken adam nasıl görmemiş ya ne kadar tecrübe kazandırdı bunlar bana filmi Okmeydanı SSK da çekildim İstanbul'a Yen'i gelin gelmişim aaaahhh ahhh bi gün yazıcam çektiğim sıkıntıları burada umut olmak adına
Benimde tup bebekle kızım oldu o donem gebe kalan bir cok arkadasiminda kizi olduBana da tüp bebek yapan ailelerin çoğunun kızı oluyor gibi geliyor :) başka doktorlar da var tüp bebek yapan takip ettiğim hastalarında hep kıza rastlıyorum
Merhaba okmeydani dis hastanesinin orda deniz eczanesi var ben ganolf ordan aldim. Idil ile arasinda 20 lira fark ediyordu diğer ilaclarimi idilden almistim. Simdiden hayırlısı olsun.Ben yücel beye durumu söylemiştim bana önceden yazdı isteyeceği ilaçları 4 kutu gonal f var bişiler daha yazıyo okuyamadığım neyse eczaneye sordum bugğn 3000 dediler gonal f in bir kutusu 500 lira olmus.. idil eczanesi ne kadara verir acaba
Benimde tup bebekle kızım oldu o donem gebe kalan bir cok arkadasiminda kizi oldu
Merhaba sisli memorialden semra kahramanmi cem demirelmi hangisini onerirsiniz?
Cnm bnde 6.güne öğrendm korkma kanda öğrendm idrardada çok çok silikti suan hamileym korkma stres ypma inşallah hakkmzda hayırlsı hepmznAy kızlar ben bugün bişi yaptım moralim de çok bozuldu. Evde ovulasyon testi vardı, pozitifse çift çizgi çıkıyor diye okumuştum. 2. Çizgi hiç çıkmadı, adetime yakın da böyle oluyordu hep. Göğüslerim de adet olacak gibi şişmeye başladı. Bugün transferden sonraki 5. Gün. Olmadı sanki, öyle düştü içime birden çok moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?